Par taureņiem tiesa (l)
Es atbildēšu nedaudz savādāk. Īsti nevis, kuras lietotājas "ādā" es vēlētos nonākt, bet minēšu rakstura iezīmes vai īpašības, kuras es labprāt piesavinātos sev ne tikai uz divām, bet visām pārējām dienām.
Becky- tieša, atklāta, nereti, jā, skarba, bet pasaka trāpīgi- kā naglai uz galvas. Patīk Becky uzskati un dzīvespieredze attiecību jautājumos, jo uzreiz ir skaidrs, ka viņa sen jau ir nolaidusies no rozā mākoņa un nedzīvo ilūzijās, ka dzīvē viss notiek kā pasakā.
Jaukums- jau iepriekš minēju, ka Jaukumu apbrīnoju par gribasspēku un apņēmību! Nav viegli, jā, bet cilvēks cīnās un tas tiešām ir cieņas vērts fakts!
Ņamsis- kaut man piemistu kaut kripatiņa Tava azarta virtuvē un kulinārijas jautājumos :-) Gatavoju diezgan slikti, bet vēlos iemācīties, tāpēc apbrīnoju Tevi par to, ar kādu aizrautību Tu vienmēr raksti, ko atkal gardu esi pagatavojusi!
Dellicious- lasot Tavus komentārus, vienmēr prātā nāk eleganta biznesa lēdija, kurai viss padodas ar tādu apskaužamu vieglumu! Liekas, ka Tev ir piesātināta un interesanta dzīve. Jā, patiesībā, Tavā "ādā" es pat uz divām dienām labprāt iemiesotos :-)