JOY tiessam vienas vienigas bildes ar modeem, tapat ir ar Cosmo, man skiet ka te meitenes raksta aktualas problemas, sev interesejosas un saistosas, kapec cosmo nepasmellas no sejienes veidojot rakstus, lai nu kadas dumibas seit arii medz rakstit, starp tam ir temas kuraas ir asas diskusijas, tatad aktualas, interesantas saistosas. Apnicis, ka cosmo raksta par vienu vienigu seksu, ka uzkapt pareizi virietim virsu, ka suukaat pareizi...
Bet zzurnaals L'Officiel, par spiti cenai nopirku, jo domaju ka buus labs, taccu katra otra lapa ir reklaama(saakumaa), lasiit vispar nav ko, vairums lapu sastav no lielaam fotografijam piemeram tuksnesa ainava, kaut kads interjers, sadalits pa nodallam un katras nodallas titullapa veel, es varetu turpinaat, acimredzot zurnalisti kas strada pie sii zzurnala nav pietiekossa kompetence, jo es sapratu, ka tas ir modes zurnals nevis zurnals par neko, jo tam vispar nav satura.
Esmu kaisliga zzurnalu pirceja, ta dalleji ir mana atkariiba, jo sieviesu zurnalus es perku gandriz visus.
Vislabakie zurnali, saturiski, emocionali, derigi ir zurnals UNA un biznesa zurnals FORBES(kaut pedejais izdevums ari ir diezgan vajaa limenii, tapec ka ir parak daudz raksti par inovacijam, tas neveido pasreizejo ainu, izpratni par biznesu, nu tur var diskuteet).