Sveikas! Nav pirmā reize, kad es pamostos no tā, ka sapnī histēriski raudu, un tad, kad atjēdzos, ka es gulēju, tad joprojām es drudžaini velku elpu slapjām acīm un skaņa arī klāt, kā raudātu. Citrei draugs ir bijis klāt, ka es tā raudu, un ļoti satraucās, bet es nezinu pat vai ta ir jāpievēršs uzmanība.. Daudzi jau visādas dīvainas lietas pa miegu dara. Iegoglēju, un tur tikai par maziem bērniem, kas pirms gulētiešanas stāv gultā un raud :D
Un nav pat tā, ka tas būtu saistīts (nu tas sapnis/murgs) ar dienas notikumiem. PIemēram, šorīt es sapņoju par mazu baltu kaķīti, kuras dzinās čūska/vai suns (gandrīz zoo dārzs bija kaut kādā kabinetā: tur bija čūska, pelīte vai žurciņa, kura sāka ēst čuskai galvu, un kaut kādi vēl dzīvnieki. Paši cilvēki viņus turēja un priecājās, ka tas, kurš tur to peli, ka viņa ēd otra turēto čūsku. Un apkārt arī cilvēki, tā kā auditorijā sēž un smejās.);
Labi, tā doma, ko es redzēju varbūt nav tik svarīga. Vienkārši: varbūt kāda zina uz ko tas ir balstīts, ka tā jāraud, un vai es vienīgā tāda, kas tā dara?
:)
P.S. Neskatoties uz tādu pamošanos, šķiet, ka būs jauka diena! :)