Sveikiņi! Esmu pēdējā laikā bijusi tik aizņemta, ka nav pat bijis brīvs brīdis ieskriet iekš cosmo.lv :-P Esmu nedaudz noilgojusies, tāpēc gribu virtuāli dzirdēt jūsu plānus brīvdienām, kā arī visu, visu pārējo!! :-)
Logs, nu malace Tu taisies būt pēc trīs gadiem, savā ziņā apbrīnoju cilvēkus, kas vēlas daudz bērnus, jo man brīžam ar vienu jau par daudz! :D :D :D
Par plāniem, rīt svinēšu savu vārda dienu, kas bija pirms nedēļas ar visiem, kas nevarēja ierasties ātrāk un svētdien brauks viesi pie manas mazās meitiņas uz dzimšanas dienu!
Tātad, ļoti daudz pavadīšu virtuvē gatavojot, tad priecāšos un pēc tam uzkopjot! :D :D :D
wiki, paldies! Esmu izbaudījusi to, ka esmu viena ģimenē, tāpēc ļoti vēlos saviem bērniem daudz brāļu/māsu. Un es pārāk stipri sevi mīlu, lai ļautu iet zudumā tik labiem gēniem :-)
brīvdienām īpašu plānu nav. Sestdien no rīta ir braukšanas izmēģinājuma eksāmens. Pēc tam šopingā uz alfu (šodien tas atkrita) un vienkārši atpūtīšos neko nedarīšu.
Un gan jau ka svētdien visu dienu ar draugu pa skypu runāšos (l)
Kate, filma ir lieliska! Turēju īkšķus, lai gada filmas tituls tiek tieši Karaļa runai! Un Fērts par šo lomu saņēma Oskaru, kas, protams, ne vienmēr ir rādītājs, bet šoreiz- pelnīti viennozīmīgi!
Bijām ar vīrieti un filma patika abiem! It kā nekas taaaaaads tajā filmā nenotiek (ne spraigs sižets vai negaidīti pavērsieni), bet pārliecina gaumīgie un asprātīgie dialogi, labs aktieru tēlojums!
Es laikam biju gaidījusi ko vairāk. Filma galīgi nebija slikta, bet beigās nepaliku ar muti vaļā. Aktieru tēlojums viennozīmīgi izcils un Fērta Oskars godam nopelnīts. Bet man nedaudz pietrūka, lai elpa aizrautos.
Redzi, tas ir tas, ko es atzīmēju- nav spraiga sižeta vai pavērsiena, kas, iespējams, liktu aizrauties tai elpai, bet es, savukārt, tieši baudīju to, ka filma ir tādas plūstošas dabas ar, protams, loģisku un paredzamu atrisinājumu. Man patika, ļoti :-)
Varbūt esi noskatījusies arī Biutiful? Vairākkārt esmu diskusijās pieminējusi, ka tā ir mana pēdējā laika labākā redzētā filma.
Varbūt pat ne spraigs sižets pietrūka, bet kaut kas dziļāks. Nezinu. Man patīk, ja pēc filmas noskatīšanās vēl kādu laiku jāpadomā, lai visu izprastu. Šī bija vienkārši laba filma, ko, domāju, ātri vien aizmirsīšu.
Biutiful neesmu vēl redzējusi, bet ir plānā noskatīties.
Starp citu, tikko atcerējos un sasmaidījos- šīs filmas apmeklējums bija viens no mūsu pirmajiem randiņiem ar vīrieti, iespējams, ka pacilātā oma un saviļņojums daudz dod manam ārkārtīgi pozitīvajam filmas novērtējumam :-D
Biutiful pārdomas raisīja pamatīgas. Filma gara, divarpus stundas, smaidīt tur nebija par ko. Laba, izcila es pat gribētu teikt.
šodien neko sevišķu nedarīšu - ir doma ierakstīt kaut ko jaunu blogā, noskatīties kādu no tā kvantuma seriālu, ko esmu iesākusi skatīties, pieēsties. rīt domāju dzert, ja nesanāks kompānijā, dzeršu viena mājās :D