MeiteneVārdāKristīne, paldies, es turēšos cik varēšu! :-)
Nevaru gan saprast visu dienu jutos labi, tagad galva tāda nekāda, kautgan daudz vēl darbā jāpadara. :-/
Rausīc,
es nenovēlēšu,lai turies un veseļojies, jo es 100% zinu, ka ar Tevi viss ir kārtībā, un kuram ta reiz negadās citus nošokēt :-) ķermenis tik deva zīmi, ka vajag biki atpūsties! :-)
nu, žēl, ka Tev līdz 20:00, varēja būt 15 minūtes vēlāk :-D nezinu vēl jau cikos prakses aizstāvēšana beigsies, ja tā "ne uz priekšu, ne atpakaļ" (nu, tajā laikā, kas man neder), tad aiziešu pie Tevis. :-D
meitenes, nevēlējos veidot jaunu tēmu. zinu, ka ir visādas lapas/modes blogi utt, bet atmiņā palikusi viena mājas lapa, kur meitenes no ārzemēm utt pašas liek savas bildes ar savu "ielas stilu" utt :) varbūt jums ir ko ieteikt?
Sveikas!
Vakar man bija traka diena, jo bija veikala atvēršana un rindas milzīgas. Strādāju līdz 12 naktī un jutos tik pārgurusi. Šodien, labi, ka brīvs. Biju pie ginekologa. Skatos, visas, pēdējā laikā, piestaigā pie čožu daktera. :-D Draugs aizbrauca ar omi uz D-pili. Šodien pa mierīgo, jo rīt uz darbu.
Nu, bet tas taču ir ok. Jāmāk atpūsties arī atsevišķi. Manējais uz nedēļas nogali aizbrauca uz D-pili un 3dien galīgākajā pālī ievēlās mājās, pārtusējies. :-D Es arī tusējos bez viņa, kad viņš ir uz kuģa. ;-)