Tavā un manējā beztēmā....

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010

Sveikas! (l)

Foršs rīts, jāiet gulēt! :-D Kājas sāp, bet tas ir to vērts. Sen nebiju bijusi Vecrīgā. (l)

Kādi plāni šodienai? Man šodien beidzot šopings tāds neliels paredzēts. 8-) Un tad... tad jau redzēs. :-P

04.03.2011 09:06 |

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Mjā... Nu,man šajā lietā drusku vieglāk :)
5dienās izdaru savus darbiņus un dodos mājiņās... :) Tiesa, ja darba laiks ir līdz 16:00, tad tik un tā ap pusdienslaiku tomēr nevaru tīties... Kādu stundiņu vai divas ātrāk - jā... :)
04.03.2011 12:04 |

Reitings 688
labrīt :)
kur pazudusi saule? uzreiz garastāvoklis sliktāks,kad nav saulīte..

šodien jāsakārto māja, jāuztaisa manikīrs un jābrauc pie drauga (l)
varbūt aiziešu uz mākslas akadēmijas stikla izstādi.
04.03.2011 12:05 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cau buxiic-man atkal visi "vecisi" darba slimo-man darba pilnas rokas-ja vel visi runatu angliski-paldies dievam ,ka kadu vardu kadreiz var saprast...,ja runa italiski :-D -viens tantukins,kurs runa tikai italu valoda, teica stupitito :-D -es pat uzrakstit nevaru!!!Polu onkulitis ari atsakas no anglu val!!!Jaiet bus valodu kursos! :-D
04.03.2011 12:11 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Labrīt!

Man pēdējā laikā ir sajūta, ka saule spīd katru dienu, lai gan tā nebūt nav, bet oma ir tik laba, daudz smaidu un tā... (l)

Šodien vakarā dodos ciemos pie draudzenes, pēc tam meitenes dosies ballēties :-P

Pašlaik esmu darbā un paralēli daru arī otra darba lietas.

Jauku visām dienu :-)
04.03.2011 12:16 |

Reitings 2087
Labrīt, šodien cītīgi strādāju, pašu tas pamatīgi pārsteidz, taču nākošnedēļ man uz galda jābūt padsmit papīriem, tātad tos pirms tam kaut kur jāatrod, jāpieprasa vai jāpalūdz. Vakar stundu nosēdēju pie tēva, parunājām, rezultātā esmu kļuvusi mierīgāka un laimīgāka, sastādījām rīcības plānu manas dzīves nākošajiem 2 gadiem, tagad tikai atliek visu īstenot! Lai visām izdevušās brīvdienas!
04.03.2011 12:24 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
rīts gan īpaši labs man nav!
šodien paņēmu brīvu dienu, jo jūtos vnk šausmīgi.. galva plīst pušu, kakls galīgi ciet.. vispār, riebjās man šitā.. vakarā vēl viss daudz maz ok, bet no rīta kā veca pļocka jūtos :-D

arī man šodien plānos bija solārijs un tad vecrīgas iekarošana.. bet nu izskatās ka nespīd nemaz un nedrusciņ (e)

esmu nikna uz sevi :-D

aaa.. un vakar saņēmos aiziet nodot asinis, bet še Tev.. mani asinsvadi esot pa šauru - šaurāki par adatu, ar kuru ņem asinis.. vispār sajutos bēdīgi! :-/
04.03.2011 12:24 |

Reitings 772
Čau, Emmanuelle :)
Mjā, ticu, ka Tev darba pilnas rokas...
Nu, pamēģini ar Poļu onkulīti pa krieviski parunāt (tiesa, viņi jau to valodu īsti neatzīst), bet ja nu saglabājušās zināšanas no tiem laikiem... Vai vāciski... :) Ja protams, zini šīs valodas :)
Atceros, ka reiz, esot Polijā, viens poļu puisis ļoti cītīgi mēģināja iepazīties ar mani poļu valodā, un mēģināja arī vāciski, bet es diemžēl ne poliski, ne vāciski nerunāju :D
04.03.2011 12:34 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
Šodien jāuztaisa milzīgs plakāts, ar bildēm, domāju, ka tas aizņems lielāko dienas daļu! Vispār tiiik ļoti daudz jāmācās nav sen bijis, vismaz laika arā nav pārāk labs un nevilina nost no mācībām 8-)

Es arī nesen gribēju kaut ko foršu nopirkt, it kā veikalos visa kā daudz, jaunas kolekcijas, bet neko sev neatradu, atskaitot puķainu kleitiņu |-)
04.03.2011 12:39 |

Reitings 2087
buxiic, ar to krievu valodu gadās aizšaut garām. Pavisam nesen satiku kādu jauku poli, patīkams, labi audzināts, bet es no viņa angļu valodas izrunas neko nevarēju saprast (daudzi sūdzas par itāļiem vai pat vāciešiem, bet man ar poļiem "neiet" šajā ziņā), bet parunāt ļoti vēlējāmies abi, tad nu viņš paziņo, ka krievu valodu pašmācības ceļā apguvis, par ko es patiesi priecājos, sākām runāt, bet es (mutiski krievu valodu pārvaldu ne sliktāk kā latv.valodu) sapratu vēl mazāk nekā angļu valodā, nav ne jausmas, kā un ko viņš bija apguvis, taču toreiz sapratu, ka labāk bez krievu valodas. Un tā ir bijis ļoti bieži, ka poļi paziņo, ka to valodu zin, taču saprast neko nevar.
04.03.2011 12:42 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Labrīt!

Jaukums, ar banku ir tāds sakars, ka bankai ir Tavs vārds, uzvārds un personas kods datu bāzē, tas arī kā apstiprinājums tiek nosūtīts tajai TS datu bāzei, bija jau arī ar pasi ielogošanās, bet, ar Tavu personas kodu un pases Nr. ielogoties var, piemēram darba devējs, ar tavu bankas lietotājkodu, paroli un kodu karti ielogoties vari tikai Tu pati! Tur ir tā atšķirība! :)

Tāt
04.03.2011 12:43 |

Reitings 188
Labrīt, dāmas! :)

Es šodien neierasti žirgta un priecīga. :) Laikam tāpēc, ka izdevās veiksmīgi tikt galā ar matiem. :)
Šodien plānā pastrādāt, aizbraukt uz izstādi Ķīpsalā un vakarā vajadzētu beidzot iekarot Vecrīgu. Tik sen neesmu bijusi! Kur vispār tagad ir vērts iegriezties?
04.03.2011 12:45 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
... tātad, es vēl gribēju pastāstīt, kā man iet! :D :D :D

Vakar biju ar draudzeni uzspēlēt biljardu, vēl pasēdējām paskatījāmies hokeju turpat spēļu zālē, tā kā pamatlaikā neuzvarēja, braucu mājās, jo ir ko braukt drusku, un, kā nācu pa durvīm iekšā - jēee, kaimiņi kliedz, draugs priecājas. Nācu kā labā vēstnese! :D :D :D

Bet tik labas sajūtas pēc vakardienas, šorīt gatavoju meitai uz b/d cienastiņu, pašai ļoti patika, bet steigā aizmirsu nofotogrāfēt, lai varu savu darbiņu izlasei pielikt! :( :D :D :D
Un tad jau jāsāk gatavoties viesiem, kas būs divas dienas pēc kārtas!!!

Un vēl es vakar uzgatavoju paštaisītus pelmeņus, mm, cita lieta, vēl šodien pietiks, gribas jau iet taisīt un vārīt, bet maizītes cepās! :D

Jauku dienu burvīgās! ;)
04.03.2011 12:47 |

Reitings 772
Nu, jā... tā jau ir ar tiem poļiem :)
04.03.2011 12:51 |

Reitings 5395
brīt mostos un smaidu - skatos eč vieglatlētikā telpās :-D
04.03.2011 13:22 |

Reitings 1534
Helllou!
Pirmo reizi laikam esmu darbā tik agri - 9:00. Drīzumā nāks revīzija - jāsakārto visi dokumenti. Citiem vārdiem - jāizdara viss tas, ko esmu slinkojusi pēdējos mēnešus.
Piecelties bija ārprātā grūti. Gulēt aizgāju kā parasti - pusē divos. Bet mans vīrietis bija ballēties ar draugu un brāli. Tas tā kā būtu sīkums, ja viņi neatnāktu ap 4 un nesāktu taisīt tusiņu virtuvē. It kā cenšas klusi runāt - bet vispār nesanāk. Es tikai dzirdu pa laikam, ka draugs saka "Neapēdiet Leldes vīnogas, viņa dusmosies. Izmazgājiet pēc sevis traukus, Lelde dusmosies." Pēc laika saplīst glāze "ātri savāciet, Lelde dusmosies." Gulēju un smējos. Tad viņš ik pēc 10min nāca mani bučot. ha ha

Esmu nočakarējusies ar Ryanairu. Bet ceru uz labāko. :-D

Šodien braukšu uz TV torni skatīties uz Rīgu. :-P
04.03.2011 13:25 |

Reitings 1655
Dellicious, skatos, ka iesaki izlasīt M. Alboma "Pieci cilvēki, kurus Tu satiec debesīs". Es arī iesaku! Būs jāpārlasa.

Atceros, kad pirms vairākiem gadiem šo grāmatu man ieteica izlasīt, lasīju un raudāju teju par katru cilvēku. Ļoti aizkustinoša un tiešām burvīga grāmata :-)
04.03.2011 13:29 |

Reitings 2279
Dellicious - šodien braucot uz darbu no TV torņa redžeju tikai kājas! :D Pats tornis bija miglā tīts! :D :D Tagad noteikti ir labāk, bet nu man jau šķiet, ka pagājušās nedēļas saulītē Rīga no augšas varēja daudz labāk izskatīties, nekā tagad! ;)
04.03.2011 13:31 |

Reitings 1534
O, jā. Jau biju piemirsusi par viņu. Būs jāizlasa vēlreiz.
Es pēdējās dienās esmu kritusi uz M.Laukmanes dzeju. Neviens cits dzejnieks mani tik ļoti "nepaņem". Bet tas man ir tā periodiski. Reti uznāk tāds sentiments, lai lasītu dzeju. Bet ir.

Mana dvēseli pilnīgi kliedz pēc kādas vērtīgas grāmatas. Iesaki kaut ko. Uzticos Tavai gaumei. :-P
04.03.2011 13:35 |

Reitings 1534
Sunce, es bišķiņ samuldējos. Patiesībā šoreiz svarīgāks ir ceļš uz turieni, ne mērķis. Nē, nu, ja nebūtu migla - protams, jauki. Divi zaķi ar vienu šāvienu. :-P
04.03.2011 13:41 |

Reitings 1655
Ja neesi lasījusi, tad grāmata sirdij un dvēselei noteikti ir Vailda "Iz bezdibeņa"- vēstules no cietuma mīļotajam vīrietim. Pilna ar vērtīgām atziņām, daudz paņēmu sev.

Lasīts ir ļoti daudz, bet, ja tā uzreiz man jāiesaka kaut kas vērtīgs, jāpadomā :-)

Es, savukŗat, vēlējos pavaicāt par Osho grāmatām. Esmu pāršķirstījusi, palasījusi anotācijas, bet neesmu nevienu vēl lasījusi. Ar kuru Tu ieteiktu sākt kā pirmo, lai iepazītu šo autoru?
04.03.2011 13:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)