Pārrunas bankā

10 gadi
Reitings 266
Reģ: 29.01.2009

čau, meitenes! :) rīt dodos uz darba pārrunām bankā. pirmo reizi uz tik oficiālu vietu! esmu ļooti uztraukusies! Vai šeit ir kāda/as, kas strādājušas bankā!? Kā ir ar drescodu? Matiem jābūt astē un nagiem miesaskrāsā?

p.s. nekad nesakiet nekad! ;) vienmēr teicu, ka darbs bankā nav priekš manis un noteikti negribētu tik garlaicīgu darbu darīt :D :D un nu dzīve piespiedusi bez variantiem ...

02.03.2011 20:46 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Uzlikt brilles

Aha, piemēram, cilvēkam, kuram nevajag brilles. :D Tā var sabojāt redzi.
15.04.2016 12:50 |

Reitings 16
Reģ: 29.01.2009
Kompete
Tā pat ir arī Zviedrijā.
Pa lielam - es uzskatu, ka nav tik ļoti savrīgs tas izskats- vaļēji mati, vai ciet, brilles, vai nebrilles, sarkani nagi, vai miesaskrāsas. Galvenais neģērbies gluži ielas drēbēs, bet nedomāju, ka arī obligāti būtu vajadzīgs kostīms, ej ar atvērtu smaidu un esi gatava drosmīgi sevi aizstāvēt, jāprot sevi pārdot, nebaidies prasīt algu tik, cik vēlētos saņemt, neslēp savas pozitīvās puses un esi droša, ka pavaicās arī par sliktajām, un būtu labi, ja pati zinātu kādu nosaukt.
Par uzdevumiem, tā, kā vairs ar frontoffice nestrādāju, tad pārrunas lielākoties bijušas jau ar personāldaļas pārstāvi un nodaļas vadītāju. Uz front office vakancēm mēdz būt daudz un dažādi jautājumi, uzdevumi, bet nav tā, ka personālatlase vērtētu tikai punktos, svarīgs faktors ir arī cilvēcīgās sajūtas pret kandidātu.
Es vispār pārrunas parasti uztveru ar zināmu azartu un pārbaudījumu. Un, ja godīgi, pat esot superapmierinātai savā pozīcijā ikkatram ieteiktu ik pa laikam aiziet uz darba pārrunām, lai sevi tādā veidā pārbaudītu.:-)
15.04.2016 13:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!