Esmu zivs, pēc visiem horoskopiem man it kā otru cilvēku vajadzētu vēzi vai kaut kādu tādu mierīgo...Pēc Cosmo horoskopa (tas kas gada beigās ir žurnālā - saderība ar visām pārējām zīmēm) mums ir ļooooti laba saderība ar svariem. Īstenībā baigi jocīgi, jo citos horoskopos raksta, ka labākajā gadījumā abu zīmju saderība varētu būt nooooormāla. Un man liekas, ka mums ar saderību viss ir ļoti ok, to arī ir teikuši no malas vērotāji..ir jau, protams, šad tad nesaskaņas, bet nedomāju, ka tas horoskopu dēļ :-D Man arī ir 2 labas draudzenes, kas ir abas šajā zīmē..zinu tikai vienu cilvēku, ar kuru nesaskanēja, ar šo horoskopa zīmi - viens no ex :-D
Vispār par tiem horoskopiem manas domas ir tādas - ir jau varbūt kaut kas vairāk raksturīgs vienam, kaut kas otram, bet cilvēki gan savas pieredzes, gan citu iemeslu dēļ diiiezgan izmainās un var pat galīgi neatbilst tam raksturojumam. Pat nezinu, vai ticēt horoskopiem..man manējais liekas diezgan atbilstošs, bet varbūt es to pašu domātu arī tad, ja tas apraksts būtu savādāks :-)