Man vajadzēja izņemt mātes pasi,nodot analīžu rezultātus. Protams,viņai uz vietas nav usg aparatūra un tāpēc arī gulot slimnīcā man uz vietas tur visu taisa. Viņa izdomāja krēslu-no kā es visvairāk baidījos! Jo es viņu jau brīdināju,kam man tas auglis vienā pusē,bet otrā dzemdes pusē tie recekļi/asiņošana. Bet šī ar savu krēslu, vel kaut kādu analīzi ar vates kociņu paņēma. Un ar saviem instrumentiem tur urķējās,līdz sākās asiņošana.Viss bija labi līdz viņa uzdarbojās,tad nu viņa nesaprata,kas ar mani notiek un sūtīja uz slimnīcu pa taisno. Šodien mājās esmu,bez sistēmām šoreiz gulēju,tik kaut kādas tabletes lika dzert. 9.nedēļa,tik tā asiņošana vel ik pa laikam. Man jau arī diži neko sīkumainu slimnīcā nestāsta,tik apskaidroja,ka vai nu tās asinis uzsūksies vai iztecēs ārā. Man pat nesaprotās,kā viņas tur radušās. Bet ja reiz izrakstīja pat no dienas stacionāra,tad jau laikam situācija uzlabojusies,iedeva izrakstus,no kuriem diži jau arī neko nesaprotu,jo tur saīsinājumi un latīņu valoda,kur varu tik tā apmēram nojaust,kas domāts.