Slikta diena:(

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011

Labvakr meitenes!!

Gribas atkal izkratit sirdi.Shii bija sliktaka diena shajaa gada.

Daudzi kursa biedri mani aprunaja aiz muguras un ,tad vel zems vertejums seminara.

Un kronis visam izgazos CSDD brauksanas eksamena.Jutos kaa pedeja neveiksminiece.

Gribetos aiziet ar labako draudzeni uz kino,vakarinam un paraudat uz pleca,tachu vinai jau labu laiku nav LV un diezin vai atpakal brauks.Puisis ,proams,ari nav :-(

Man nav ne masa,ne masica ar kuru varetu satikties.

Esmu loti vientula,universitate neesmu ne ar vienu sadraudzejusies ,nestradaju nav laika un naudas citam nodarbibam ,lai iepazitu cilvekus un padariitu dzivi krasainaaku :%27-(

02.03.2011 01:42 |

Reitings 121
Reģ: 16.07.2010
Emanuelle un Singorina - ŽETONS Jums par ieteikumiem (l)
02.03.2011 02:23 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Saprotu tevi :-P Man šobrīd ir ļoti līdzīgi. Grupai pievienojos stipri vēlāk, kad jau draudzīgie bariņi bija nokomplektējušies. Arī šobrīd skolā bieži neesmu, līdz ar to nav iespējams tām attiecībām veidoties :-) Man vispār ir ļoti neērti kādam iet un uzbāzties ar savu klātbūtni. Tajā pat laikā ļoti iespējams, ka viņi domā, ka man sakāpis :D
Bet gan jau ar laiku :) Kaut kā jāmēģina soli pa solim ar kādu satuvināties. ;-)
02.03.2011 02:37 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Sveika, zinu tadus cilvekus kuriem drebes ko velc ir svarigakas par to kas esi, zini ko ja neruna tad nevajag, lai visi vini iet dilles :)ieej silta vanna vai dusha, izmercejies kartigi, iedzer siltu tejinu, uzliec kadu nejedzigu filmu :D un rit celies ar pavisam citam gaisam domam :)
un mja jautajums kadu tad tu macies virzienu? jo piem masai ka dizainerim gruti ar gaja kursa, jo ka neka konkurentes, bet te pazistamai si pa biznesu, un normalas attiecibas..
a un mja draudzenes neiegusi viena vakara, vai augstskola, bus tikai pazinu loks..:)
phhh.. pa CSDD eksamenu, neuztrauces :D es ari izkritu 1.x teorija :D pat apraudajos, bet otro reiz bez kludam, tgd tik brauxana janoliek bus, taka turu pa mums abam ikskjus ;)
aa nju ja gribi kadreiz parunaties - ja kas mans e-pasts [email protected]
02.03.2011 02:39 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
ATCEROS, KA MUMS RUDENS SEMESTRĪ BIJA SALIKTAS LEKCIJAS KOPĀ AR VIENU CITU KURSU, atvainojos par caps loo, slinkums pārrakstīt, nu vārdu sakot tajā kurša bija viena it kā gudra meitene, bet viņa ģērbās kā mežcirtējs - boķinki, raupjš nekāds adīts džemperis un bikses sastūķētas tajos boķinkos, sēdēja kā vecis, vienu kāju uzliekot uz otras ceļa un balss līdz ar to ar šķita nenormāli vīrišķīga... nu no tās meitenes es gan pa gabalu turējos, nu tik tiešām meitene veča priekšstatā...
02.03.2011 02:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es soreiz tas drebes neieteicu ,domajot ,ka tas butu tas svarigakais ,lai patiktu citiem-es noteikti cilvekus neverteju pec drebem,jo pati gerbjos loti vienkarsi,bet saja gadijuma tas ir extra ladins tomer pasai sev,tapat ka jauns matu sakartojums,ko viss iespejams tomer kads varetu ari pamanit-pateikt kaut ko patikamu!Letini gan parasti pasaka kadu "hook"!!! :-( Es meginatu dabut sava kermeni to sajutu,ka man "pasaule stav pie kajam"!!! (l)
02.03.2011 02:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits