Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kredīts bankā

Reitings 605
Reģ: 09.04.2009

Tātad es apsveru iespēju ņemt bankā kredītu un pirkt dzīvokli, šobrīd strādāju ārpus lv, un darbs ir, ienākumi stabili un regulāri, bet nu protams nauda ir vajadzīga liela, un šobrīd uz sitiena tādas naudas nav, tāpēc apsveru ideju par to kred.

gribēju painteresēties pie jums_ kāda jums ir ar to pieredze, vai tomēr labāk atturaties no tādām saistībām.

Negribu dzīvot ar vecākiem laukos,jo visu mūžu jau nebūšu ārzemēs, un īrēt_ tad jau var maksāt bankai par kred, nevis par īrētu dzīvokli!

padalieties savā pieredzē šajā jautājumā:)

02.03.2011 01:12 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Ieteikt neko nevareeshu,bet pashai ir ,diezgan nopietns, nodoms taa riikoties,un lieki teikt,ka pagaidaam veel pieredzes nav,ja nenjem veera,ka krediitu esmu njeemusi,bet summa,protams,ne tik liela,un, straadaajos aarzemees, atdevu ljoti veiksmiigi. Kaa arii pareizi ir par to iireeshanu,tad jau labaak to pashu summu ;-) katru meenesi,bankaa maksaat,za to zini,ka ir tavs dziivoklis un miers,lai vai cik gadi nepaietu to nomaksaajos. Taapat taa nauda,ko dodam iireejot aiziet nekurienee,izkuup gaisaa,bez jebkaadas veertiibas apakshaa. Veelu veiksmi!
02.03.2011 01:19 |

Reitings 414
Nu es tavā vietā arī droši vien apsvērtu tādu lietu. Manuprāt, dzīvoklis ir ļoti labs naudas ieguldījums. Un kamēr esi ārzemēs un nedzīvosi dzīvoklī, dzīvokli var izīrēt, kas arī palīdzētu nomaksāt kredītu.
02.03.2011 01:21 |

Reitings 209
Es ari patreiz dzivoju arzemes un ir doma LV iegadaties maju,kas protams maksa ui ui ui :-D Ari bij doma njemt kreditu,bet diezvai latvijas bankas dod,ko tad es varu uzradit,adresi,darba vietu,diezvai vinji parakstitos,ka arzemes stradajosh. varbut vienigais variants ar garantetaju,bet tada man nav :-/
02.03.2011 02:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits