mīlestība....

Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009

Sveikas šajā skaistajā 1. marta vakarā. jau jūtu narcišu smaržu un pavasara vēsmas aiz loga. (l)

gribas parunāt par mīlestību.

1) pastāstiet, kā sākās jūsu attiecības ar draugu. vai jau sākumā zinājāt, ka būsiet kopā?

2) padalieties ar skaistākajām romantiskajām atmiņām |-)

3) kādas ir jūsu romantiskās fantāzijas? man, piemēram, pavisam vienkārši- skūpstīties lietū, divatā peldēties ezerā mēnessgaismā. (l)

4) ko jūs mīlat dzīvē?

5) ko jūs mīlat sevī?

vēlu visām mīlestības pilnu šo pavasari! (l) arī es no visas sirds gaidu, kad man šis pavasaris atvedīs to, kurš mani izvedīs laukā siltā vasaras lietū un noskūpstīs tā, ka pāri mugurai pārskrien tūkstošiem trīsu. un tajā brīdī es sapratīšu, ka vēlos, lai lietus līst katru dienu. (l)

01.03.2011 23:48 |

Reitings 1592
man pat jau sāk palikt skumji. vasarā būs gads kopš esmu viena,tik ļoti beidzot gribas to mīļumu...
02.03.2011 01:05 |

Reitings 1565
Signoriņa, man arī bija besīts, kad biju vairāk kā gadu viena, bet tad es sapratu kāpēc man nekas neveidojās, tāpēc, ka nespēju beigt mīlēt savu mīļumu un manējam bija tieši tāda pati identiska situācija, tāpēc tagad esam kopā.
Tev noteikti nav tāda situācija, bet gan jau īstais atnāks, kad vismazāk gaidīsi. ;-)
02.03.2011 01:08 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Signorina,
bet tev taču katru dienu ir iespēja satikt foršu puisi, kurš sajauks tev galvu un atmodinās taurenīšus (l) Man šī apziņa ļoooti palīdzētu dzīvot! Var būt rīt jau veikalā satiksi? Neko nevar zināt... :-D
02.03.2011 01:16 |

Reitings 1592
ir viens indivīds, kurš ir nozadzis manu uzmanību, taču viņam ir draudzene. bet es cerības neatmetu. :D vienīgais- vairāk nekad pirmā neko neuzsākšu, ja 100% nezināšu, ka otram ir simpātijas, pārāk rūgta pieredze.
lai nu kā, cenšos baudīt dzīvi un neiespringt. taču katram jau uznāk skumjie brīži. |-)
02.03.2011 01:17 |

Reitings 1020
1. vaii, mums bija stāsts "no draugiem par mīļākajiem"! iepazināmies tusiņā, atklājām, ka dzīvojam blakus pilsētās, abi reizē braucam uz mājām pa reizītei. tad izrādījās, ka viņš ir manas labas draudzenes labs draugs, tā 3atā sākām ballēties, bijām riktīgi labi draugi, bet, ņemot vērā, ka viņš bija brutālākais babņiks, kādu biju satikusi, es šo uzreiz norakstīju kā potenciālo draugu :D bet nu viens ārzemju brauciens visu izmainīja, kad virnkārši ne no ša ne no tā kaut kāds klikšķis bija :) un varu teikt, ka nekad neticēju, ka cilvēki mainās, bet jāāā - mainās, ja satiek to riktīgo cilvēku :)

2. man prātā palicis, ka vasarā, kad bija tie zvaigžņu lieti, mēs stāvējām jūrā līdz potītēm ar visām kurpēm, vnk apskāvušies skatījāmies krītam zvaigznes :) tā ļooti jauki bija. pa citām tēmām - man ir veltītas dziesmas un serenādes, bet tas nebija tik jauki.

3. ir dažas tādas (s)

4. spontanitāti.

5. to, ka man ir atšķirīgāki uzskati, interesantāks skats uz dzīvi un, ka es nekad neko nenožēloju!
02.03.2011 01:40 |

Reitings 2925
atmiņās un skaistajā esmu dalījusies daudz,laikam negribu to vairs cilāt un sāpināt sevi.
bija pasaka,kļuva par murgu.
nu esmu viena un tik ļoti gribas mīļumu, gribas justies mīlētai.
romantisko fantāziju man ir daudz,jo esmu baigā romantiķe,kgan lielākā daļa no tām jau ir tikušas realizētas un pārsteigt mani būtu grūti.

dzīvē mācos mīlēt sevi un savu dzīvi.

sevī mīlu smaidu,acis,visu sevi.
02.03.2011 01:47 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Egaidu, kad džekiem sāksies auru laiks, jo katru pavasari tas ir smieklīgi. :-D Varbūt man noderēs :-D
02.03.2011 01:49 |

10 gadi
Reitings 4366
Reģ: 03.08.2009
sveika!
Es ļoti gaidu kad ziedēs narcises! ( tas tā :D )

1. Mēs esam pazīstami 8 gadus, bet kopā nepilnu gadu. Pirms tam nepilnu gadu bijām mīļākie. Sanāca draug-mīļākie-mīļotie. Man viņš patika jau kopš iepazināmies, bet toreiz es biju sīka un viņam patika mana draudzene ... Bet nu man veidojās citas att un Viņu jau biju nolikusi draugu plauktiņā. Līdz aizpagājušajam gadam. (l)

2. Nav viņš man tāds baigi romantisks.. Bet nu es atceros to, ka viņš ļoti domāja ko dāvināt man Ziemassvētkos un ar draudzenes starpniecību bija izlūkojis kādas smaržas man patīk vislabāk. :)

3. Manas romantiskās fantāzijas šobrīd saistās ar to kā varētu atzīties viens otram mīlestībā + mīlēties kkur pļavā Jāņu vakarā :)

4. Mīlu prieku!

5. Sevī mīlu to, ka spēju uzturēt labas attiecības ar dažādiem cilvēkiem.

02.03.2011 02:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
annA-no tevis tiesam staro mila!! (l) (l)
02.03.2011 02:52 |

10 gadi
Reitings 4366
Reģ: 03.08.2009
Emanuell,nu var jau būt (l)
02.03.2011 03:03 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
2) romantiskaakaas atminjas- Laikam treshaa muusu tikshanaas reize,kad ziemas vakaraa,kad bija vismaz -20 sals,vins pirmoreiz atbrauca uz manu ciemu,un mes skupstijaamies stavot pie vinja masiinas ,abiem dikti sala,bet joprojaam atceros cik cieshi vinja rokas mani tureeja un meegjinaaja sasildiit,un tad vins no kabatas izvilka sokolades kon4u un pacienaaja mani,tas bij loooti miilji!!:)
veel ljoti spilgti atceros vasaru,peldeejaamies un skuupstiijaamies lietuu,sitaa ezeraa!:)
tad veel visaadas nakts pastaigas vasaraa. Mazliet smiekliigi un miilji-vinjam bij jaabrauc no riita uz mednieku sanaakshanu,es tonakt biju palikusi pie vinja,nu un sis no pasha riita pieceelas,skreeja uz veikalu nopirkt man Cosmopolitan,lai vinja prombuutnes laikaa man nav jaagarlaikojas:D
aaa un veel atcereejos :D - Arii vasara,bija ljoti karsta diena,un istabaa arii bija shausmiigi karsti,tad es vinju kko kaitinaaju mazliet,un shis mani paneema aiznesa uz vannasistabu un aukstaa dushaa:D es protams uzreiz vinju arii sev klaat,nu un viss beidzaas ar romantisku miileeshanos
02.03.2011 03:47 |

Reitings 3022
1. Es centos, lai viņu dabūtu sev. Tepat kkur ir tēma par krāpšanu un mīļākajām. Viņš ar mani diemžēl krāpa :( Kad izšķīrās, uzreiz "metāmies kopā".
2. Krītošo zvaigžņu skatīšanās Saulkrastos augustā :)
3. Abiem kailiem peldēties :)
4. Visu dzīvi :) Tā ir vnk super. Es pat priecājos par to, ka bijušais mani pameta, ja nebūtu pametis, es nebūtu iemācījusies dzīvot.
5. To, ka esmu tāda, kāda esmu :)
02.03.2011 10:40 |

Reitings 3022
Man arī ir vasaras raibumu, nezinu, kāpēc. Bet man patīk :)
02.03.2011 10:41 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Es tieši nesen izšķīros, bet tas ir labi,ka beidzot es saņēmos un spēru to soli, līdz ar to ne par kādām atmiņām runāt negribu,jo nav mums tagad tās labākās attiecības! ;-)
Bet mīlestības manī ir tik daudz šobrīd, tikai diemžēl neatbildētas.. :-/ It kā sāp jau ļoti, bet tāda tā dzīve ir!Labāk pabūšu viena ar savu sāpi, nevis būšu kopā ar pusi ķekšīša pēc un raudāšu spilvenā par citu.. ;-) Nu ko dod tie pielūdzēji, ja prātā un sirdī ir tikai viens un pat negribas skatīties uz citu pusi?Tā nu es tagad mokos un ceru,ka šis pavasarīs man arī kaut ko labu atnesīs! (l)
02.03.2011 11:17 |

Reitings 1705
mm narcises (l)

šobrīd esmu viena :)

3) romantiskās fantāzijas :D skan labi, jo parasti saka seksuālās fantāzijas!
manas romantiskās fantāzijas saistās ar romantiku kā tādu, kuru no saviem ex nekad neesmu saņēmusi :) vispār, Tava vēlme - peldēties mēnesgaismā, man ir bijusi! bet tas bija spontāni, jo nevarējām aizmigt, bija silts, domājām, iesim naktī nopeldēties.
4) dzīvē es mīlu...mmm...gandrīz katru garšu! tad es esmu lejā, tad augšā, daudz emociju, tad raudu un gribu izstāties, tad smejos un visu dievinu! katru dienu redzu citā gaismā, katra diena man atnes jaunu atziņu, ar katru dienu saprotu arvien vairāk, bet reizēm domāju, ka nesaprotu it nekā. Reizēm dzīve ir skaista, reizēm kā nagla pakaļā, bet man patīk būt tam visam vidū :) tādas gan ir manas šodienas domas, vakar aizgāju ar asarām acīs gulēt :D
5) mīlu un ienīstu reizē - savas emocijas :) man to ir daudz...kā es analizēju visu un visus. Manī iekšā ir daudz mīlestības, to es arī mīlu :)
02.03.2011 11:41 |

10 gadi
Reitings 1207
1.satiku viņu 2006.gadā uz skatuves.nu sarunājām aiziet uz kino.tad tas ievilkās viss ar garām sarunām skype.sākumā jau viņš gribēja sex,papriecāties un tā nenopietni. ha,es viņam 3 mēnešus sex nedevu. :D godīgi es nedomāju,ka kaut kas sanāks.tikai pēc pusgada sapratu,jā būs vel ilgi un būs tik labi. :)
Un ir labi,protams visādi gāji,bet tas ļoti stiprinājis mūs ir.Tagad ir tiešām labi. :)
2.Ikšķilē manā izlaiduma svinībās naktī pie daugavas,tur ir tāda betona mala.saliktas sveces un dzērām šampānieti.tad arī viņš man teica varbūt varam,ko mēģināt par vienkāršu papriecāšanos. :)
Nu tad vel sex naktī uz mūsu mājas jumta. :D
3.Godīgi.ieņemt mūsu kopīgu bērnu pilnīgā kaislē.bet līdz tam vel jāsagatavojas.nav vel īstais brīdis.
4. visu.gan labo,gan slikto.
un siltu vasaru ar rudzupuķu pļavām un tikko nopļautu zāles smaržu.
5.To,ka māku saglabāt mieru arī kritiskos brīžos.Jo zinu,ka dzīvē visām jābūt līdzsvarā.

es tiešām gaidu pavasari,lai var kurpes vilkt.
02.03.2011 11:58 |

Reitings 75
Reģ: 30.07.2010
Esmu draudzējusies ar daudziem, bet prātā tikai viņš...pēdējais bijušais. Tiešām sniedza tiiik daudz patīkamu un pozitīvu brīžu. Zinu, ka sirdī joprojām ieņem ļoti svarīgu vietu (kaut gan jau pagājis gandrīz gads). Sakumā pat nemaz nedomāju, ka vispār būsim kopā, bet tagad joprojām ceru un domāju, ka tomēr kkad būsim kopā atkal( ja ne tagad, tad vēlāk...ahh, es naivā muļķe :D). Un pats trakākais tas, ka man pievērš uzmanību citi pietiekami, bet neviens vairs nepiesaista un par visiem nospļauties.
Ehhh, tādas atmiņas uzjundīja...
aaa, gribu viņu atpakaļ...vai arī, lai kāds man izgriež smadzeņu daļu, lai par viņu aizmirstu un vairs nedomāju...help (sauciens tuksnesī :D) :D
02.03.2011 13:24 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
1) Vnk aiz gara laika satikos ar viņu [jo man viņš likās interesants un arī simpātisks], tad pārgulējām, tad turpinājām satikties, tad sagājām kopā.
2) Lai jau paliek pie manis.
3) Šobrīd - piekāst to romantiku.
4) Pašu dzīvi. Arī šķēršļus, jo kad viss atrisinās ir tik liels prieks un iegūta jauna pieredze. Mīlu, ka esmu dzīva, ka varu baudīt, to, kas man dots. Ka varu dzīvot, kā vēlos, jo ir tikai viena dzīve. Un tā ir mana.
5) Savu izskatu, savu egoismu [kurš kaut kur sāk "iet pastaigāties" un tas man nepatīk], savu draudzīgi plecu. Man ir superīgi draugi un viņi par mani domā tāpat.
Tev arī lielisku, piedzīvojumiem bagātu un foršu šo pavasari! (l)
Riktīgs prieks, ka ir jau marts (l)
02.03.2011 15:20 |

Reitings 2087
1) Stāstīšu par vienu ex. Kad pirmo reizi viņu satiku, nespēju iedomāties, ka būsim kopā, man vispār likās, ka viņam nepatīku. Un viņš man arī īsti nepatika, taču tas, ka neredzēju viņā nekādu interesi par sevi, ļoti labi nostrādāja, lai vēlāk mēs būtu kopā.
2) stāstu par ābolu esmu bieži rakstījusi, neatkārtošos. Vēl skaists brīdis bija ar vienu citu ex, kad viņam salūza mašīna, es paliku nekurienes vidū to sargāt, ārā bija auksti, mašīnā nekas nedarbojās, vairākas stundas vienkārši grozījos un dziedāju, lai nenosaltu vai neaizmigtu. Ak, cik laimīga es biju, kad mans glābējs bija atpakaļ ar karstu šokolādi (vai kakao, tagad vairs neatceros) un savu šalli, ko aptina man apkārt, lai sasildītu,
3) Satikties būvlaukumā, kad no eskavatora kausa mums virsū tiek bērtas ūdensrožu lapiņas, skūpstīties pļavā, kur pilns ar trušiem, stirnām un pandām. Saņemt ziemā ūdensrožu pušķi, bet tā, lai es sēžu lekcijā un viņš izsit logu, ielien iekšā un uzdāvina. Vispār esmu dīvaina, apzinos to.
4) iespējas
5) tiešumu, spēju ieklausīties, vērīgumu, labu gaumi, ja tīri vizuāli, tad noteikti savas kājas un lūpas
02.03.2011 15:31 |

Reitings 112
Reģ: 08.11.2009
1)viss sākās ar tenisa spēli, kurā teicu, ka pasniegšu viņam privātstundu un tad jau ar randiņiem :)
nezināju, ka būsim kopā, bet ļoooti cerēju, jo jau ilgu, ilgu laiku viņš man patika !Un tadgad gandrīz divus gadus esam kopā, taču šķiet, ka tauriņi katru dienu aizvien lielāki un lielāki vēderā aug !!!
2)romantiskas atmiņas - mīlēšanās ūdenī, braukšana ar laivu un iekrišana ūdenī un pēc tam peldēšana pār visu ezeru, jo drēbes visas ir slapjas un nevar sēsties laivā, jo odi ir pilns...
visas jūras pastaigas, garie vakari, zvaigžņu skaitīšana... tas ir bijis tik daudzas !!!!
3)man galvenais, lai visas fantāzijas ir ar viņu !
4) mīlu izklaides, cilvēkus apkārt, smieklus, piedzīvojumus !
5) mīlu savu smaidu, mīlu to, ka man ir atkarība no sporta, mīlu to, ka esmu ļoti droša, mīlu to, ka man ir tādi vecāki, kuri vienmēr ir tik fantastiski un pretīmnākoši... MĪLU SAVU DRAUGU !
04.03.2011 13:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits