puisis ķeksīša pēc? :/

Reitings 119
Reģ: 19.04.2010

Chiwa, meitenes :) lasot sarunas un tematus par attiecībām, esmu pamanījusi, kad dažas arī no jums ir izteikušās, ka attiecības kaut kādas .. ne riktīgas .. it kā ir draugs un pat dzīvo kopā, bet sajūta tāda, ka tas puisis vairāk kā ķeksīša pēc.. Un es nodomāju .. kā tas ir? Tagad, šķiet, saprotu, laikam, jo pati nonāku līdzīgā situācijā. Mans puisis mierīgi var nelikties ne zinis dienu, divas, īpaši daudz neieciklējas uz manām darīšanām, pienākumiem, klapatām utt .. Nu tāda sajūta .. ka tad, kad viņam iet slikti vai arī ļoti labi un jautri, tad viņam mani nevajag. Toties tad, kad nav ko īsti ikdienā darīt, tad ķeras pie manis .. :/ Sajūta dranķīga, jo es viņu tiešām mīlu, to zinu. Ļoti gribētos domāt, ka tā ir paranoja .. Nonākot pie šāda slēdziena, ir divi varianti - vilkt visam strīpu pāri, vai mēģināt atrast vainu un censties mainīt. Padalaties domās, kā jums šķiet un kā pašas jūtaties ... :) (šodien man tāds klačojamais/čīkstamais vakars :) )

01.03.2011 23:06 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
jums tiešām tā ir :o
mani draugs neaizmirst par mani,reti ir kad viņš nelikās ne ziņas.Tā jau sen nav.esam pieauguši un ja gribām kopīgu nākotni tad arī otru nedrīkst aizmirst.ir jāpalīdz viens otram piecelties.

man šķiet,ka tās jau nav attiecības.:/ bet var arī,ko glābt ja ir to vērts.
02.03.2011 11:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)