čau! es gribu dzirdēt par to tievēšanu ar LIDĀM (lidas)

Reitings 19
Reģ: 20.06.2010

Nu es vairs nevaru izturēt savus liekos kilo. Ne laika, ne gribēšanas svīst zālēs nav.

Lūdzu! nesāciet tagad - aj tu stulbā sapisīsi veselību neko citu...uutttt

Jā..varbūt. Nu nekas, būšu pamēģinājusi.

Man ir nenormāli spēcīgs organisms tāpēc nedomāju, ka baigi slikti man būs.

Uzraku kkādu čali kas pats brauc pakaļ uz Ķīnu un pērk aptiekās *bija bildes pat ar pašu šo un ķīniešiem ar lidām rokās*

15ls.. kkādas vieglākas a pa 25ls ir kkādas spēcīgās. Neesmu kā tomātiņš, bet savus 8kg varbūt gribētu dabūt nost.

Kāda ir mģinājusi tās vieglās? Moš uzreiz pie stiprajām ķerties?

UN TOČNA nu aizirjieties tās kurām uz mēles tikai apvainojumi. Es dzīvoju tā kā dzīvoju!

Man viena pazīstama meitene lietoja un tagad kā no žurnāla vāka izskatās. Un nekas nav nācis atpakaļ.

Man vajag ļoti redzamus rezultātus.

palīdziet ar savu stāstu.

VEIKSMI!

01.03.2011 20:18 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Visi kg, ja arī ko zaudēs ar zālēm, atnāks atpakaļ ar uzviju. :-D Ar tādu attieksmi nezaudēsi svaru :-D Lieto. Būsi slima, izskatīsies pretīga, vazāsies pa slimnīcām, piedevām vēl resnāka nekā līdz tam :-D Dabiskā atlase - tā teikt kam smadzeņu nav.. :-D un vienalga ko tur pīksti ka neinteresē negatīvais - ja ko tādu vēlies darīt tad tu esi STUL*A AITA jo nav zāles kuras iedzerot paliksi tieva :-D tu nekad nebūsi tieva un skaista, ja ir tāda attieksme - sakārto savu edinkarti un sporto, daudz daudz :-D Citādi atgūsi ar uzviju, sabojāsi organismu. Tici man, kad tas notiks pati sevi nolādēsi, jo acimredzot nesaproti ka veselība tikai viena un to nevar atgūt - mēdz būt par vēlu
03.03.2011 13:57 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Un drīzāk šī diskusija izskatas pēc provokācijas, pieņemu ka tā ir meitene, bet raksta visādus lamuvārdus. Un tiešām grūti noticēt, ka varētu būt tik deb*ls cilvēks, kad būs kropla un taukaina tad tapat smadzenes neuzradīsies! :-D Anyway ceru ka nav reāla diskusija, citādi tiešām nožēlojami :-)
03.03.2011 14:00 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Šitādus jau ar koku nepārmācīs. :-)
03.03.2011 14:38 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
PinCandy +1,pilnīgi pareizi vārdi!! :-)
03.03.2011 14:57 |

Reitings 8968
nu nav tā, ka visām atnāk atpakaļ un ar uzviju, nu nav! man 1 kg atnāca atpakaļ, jo bija mr un es vienmēr riju bulkas, šokolādes pirms mr, tur neko nevar darīt, pat tabļetkas nepalīdzēja :D
03.03.2011 15:41 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Apetītes nomākšana

Fucus complex- pilieni- pastiprināta ēstgriba, aptaukošanās, vielmaiņas regulēšana. Deva:15 pilieni 3 reizes dienā pirms ēšanas.

All natural un pie reizes sakārto vielmaiņu nevis dzen zārkā.
03.03.2011 16:46 |

Reitings 1
Man tiešām ir žēl par tādu attieksmi, kas grib palikt tikai tievas tievas un tam visam nāk klāt neveselīgs izskats, spēka nekāda! Es ar kadu laiku atpakaļ gribeju būt vnk tieva bet labi ka draugs mani veda pie prāta jo pats nodarbojas ar sportu un cenšas ēst veselīgi. Man arī ir diezgan vājš mugurkauls bet tgd eju uz foršu fitnesa zāli un man tiešām sagādā prieku pēc tam uz sevi skatities un ieraudzīt muskuļus, piemēram presīti! Stingrs, veselīgs un tievs ķermenis ir daudz skaistāks neka neveselīgs tievs un vārgs!
Bet tas jau tikai mans viedoklis!
04.03.2011 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits