Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

ak,paliigaa :/

 
10 gadi
Reitings 789
Reģ: 16.08.2009

labdien :)

taaa,esmu sadomaajusi uzmeistarot vienu kuuku kur vajag 1kg [!!!] philadelfia [vai kaa vinju tur...] siera.taa kaa vinjsh ir daargs,man jaut ir sekojoshs - vai kaada nezin kaadu citu produktu kas peec garshas buutu shim briinumam liidziigs jeb ar ko vinju var aizstaat? :-(

01.03.2011 19:23 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Taisi mazāku kūku? Jeb tev daudz tie ēdāji? Par sieru, Mascarpone, Ricotta varēt būt uz to pusi.
01.03.2011 19:27 |
 
Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
Es nesen uztaisīju ar Kārumu :-)
Bet kas tā par recepti, kur tik daudz siera vajag?
01.03.2011 19:29 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Noteikti vari ņemt dzintara kāruma svaigo sieru ;-)
01.03.2011 19:29 |
 
Reitings 202
Reģ: 29.01.2009
Es nesen uztaisīju ar Kārumu :-)
Bet kas tā par recepti, kur tik daudz siera vajag?
01.03.2011 19:29 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Karuma svaigais siers (nejaukt ar kauseto!) vai Super Netto un Maximaas ir igaunju ricotta: http://ej.uz/2d85

Ideali der siera kukam!
01.03.2011 19:35 |
 
Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
es pērku rimi svaigo sieru. maksā 0.50sant laikam. un garšo tāpat kā philadelphia. nezinu, vai tas ir visos rimi, bet nu lielajos tiešām ir.
01.03.2011 19:35 |
 
10 gadi
Reitings 789
Reģ: 16.08.2009
Greisa - ņujorkas siera kūka
01.03.2011 19:36 |
 
10 gadi
Reitings 789
Reģ: 16.08.2009
un jā - paldies liels,esmu tikusi skaidrībā :)
01.03.2011 19:36 |
 
Reitings 517
Reģ: 29.01.2009
Tie lētie varianti tač der arī priekš suši vai ne?

Esmu taisījusi ar kāruma svaigo sieru it kā ok, bet nu... nav tas.
01.03.2011 19:39 |
 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
superneto ir tāda sērija alpenrose, tur arī ir svaigais siers, ko izmantoju siera kūkai, maksā ap 50sant. bet 1kg gan man nekad nav vajadzējis, Tev būs mega liela kūka (l)
01.03.2011 19:41 |
 
10 gadi
Reitings 789
Reģ: 16.08.2009
nezinu gan,varbūt :D
01.03.2011 21:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!