Mīļākajām un tām, kuras tiek krāptas

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009

Zinu, ka šeit ir godīgo meiteņu salidojums, un neviena šeit nekad nav bijusi mīļākās vai krāptās lomā (kaut gan tam es maz ticu, vai godīgi, neticu nemaz). Bet ne par to stāsts.

Ja nu kādai ir gadījies būt kādā no lomām, tad iesaku noskatīties seriālu Дыши Со Мной, internetā var redzēt visas 20 sērijas. It kā jau ar vienu prāta daļu ir skaidrs, ka tas taču tikai seriāls, bet priekš sevis dabūju daudz pamācību :) Un pieņemu daudz svarīgu lēmumu pēc šīs filmas noskatīšanās.

01.03.2011 18:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
miss Puma-man tiesam patik runat par sim temam,jo loti daudz macos ,ieklausos,izjutu-beigas, varetu teikt, pat loti labi saprotu ,kapec tas tiesam ta notiek...!!Paldies! :-)
02.03.2011 03:20 |

Reitings 5395
nu gredzens pirkstā jau nenosaka domāšanas līmeni....

02.03.2011 03:20 |

Reitings 874
aisse, es to tā nebiju domājusi, ka gredzens pirkstā nosaka domāšanas līmeni, taču, ne visas sievas, kuras netiek krāptas spēj tik sapratīgi spriest un izprast mīļākās ;)
02.03.2011 03:23 |

Reitings 5395
precīzāk gan būtu, ak tās, kuras nezin un netiek krāptas izprot - pārējās nē... kā gan krāpta sieviete var izprast un atbalstīt tādas sievietes lēmumu, kas "atņēmusi" viņai vīru...
02.03.2011 03:34 |

Reitings 2336
Brīnos par cieņas apliecinājumu apmaiņām šajā diskusijā par to, kā ir būt mīļākajai. Necienu un necienīšu šādas sievietes, lai vai ko viņas saka.
02.03.2011 04:04 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
Man gan ir savādāka situācija.
Sagājām kopā,dzirkstele un viss.Mēģinājām(es) būt tikai draugi,bet nesanāca.Manas attiecības jau pirms viņa bija nenormālas,viņam arī(precēts),tāpēc īsti nesanāk,ka esmu bijusi mīļākās lomā.Viņš aizgāja no viņas uzreiz.Viss bija nenormāli skaisti.Tad man ieslēdzās klikšķis,un mēģināju uzlabot attiecības ar bijušo.Veselu mēnesi ar tagadējo nerunājām.Viņš nevarēja dzīvot.Vienreiz satikāmies,es redzēju viņa acis,mīlestību,bet tomēr pateicu,ka negribu visu sarežģīt vēl vairāk,viņš raudāja,jo zināja ka zaudē mani.Rezultātā es attapos no sitiena no bijušā,savācu mantas un piezvanīju mīļajam.No tā laika esam kopā jau officiāli.Meklējam dzīvokli atsevišķi.
Protams man bija nenormālās scēnas,jūtos vainīga,jo būt par mīļāko un jaukt ģimeni,bija tabū man,bet redz,kā dzīve izdarījās,tāpēc vairāk nenosodu.
Paldies par seriālu.
03.03.2011 14:42 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Es noskatijos šito seriālu līdz galam šonakt :D

Par cik šobrīd man slimības lapa un ārste teica,ka man jāguļ,tad nu pa pāris dienām visu noskatijos ;)

Intersants,varbūt manu uzmanību seriālam noturēja Petja (l) :D Bet arī patika Karīnas tēlojums,ļoti labi parādītas emocijas un pārmaiņas.

Te gan ļoti dramatizeti un gandrīz nereāla situācija,bet pa lielam morāle jau viena-viss nāk atpakaļ dzīvē. Tieši vai netieši.:)

Beigas gan gaidiju savādākas,bet vismaz iznākums vienāds :)
03.03.2011 16:51 |

Reitings 67
bus japastas, bet nu es atzisos esmu bijusi miljakas loma, dzive tachu visadi iet! :)
03.03.2011 17:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
esmu bijusi abās lomās ar vienu un to pašu cilvēku vienlaickigi. kad man apnika tas viss un smadzenes beidzot sāka funkcionāts, tasd sāku normālu cilvēka cienigu dzīvi.
04.03.2011 16:16 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
hight flyer, ja tu būtu iemīlējusies tajā precētajā, tad sēdētu mājās un puņķotos. pašlaik tagad tā ir izklaide, nekas vairāk.
04.03.2011 16:29 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es esmu bijusi abās lomās un nevaru īsti saprast, kas ar mani pēdējos divus gadus ir noticis, bet smadzenes iet īssavienojumā (ar zināmu regularitāti). Es esmu raudājusi spilvenā uzzinot, ka mans mīļotais, dievinātais vīrietis mani krāpj, man likās, ka sirds salūzīs pa gabaliem. Es nevaru attiecībām pieiet tā vēsi, nu nemāku, tas nav man.
Krāpšana atstāj zināmas sekas. Pirmkārt, tu tajā momentā to mīļāko vai vienkārši padauzu vai to garāmgājēju, kas trāpījās mīļotajam pa rokai gribi nogalināt. Tā vienkārši, iemočīt ar dūri pa seju. Kompensēt savas sirdssāpes.
Otrkārt, attiecības nav tādas kā agrāk, manā gadījumā es centos sev ieskaidrot, ka tas bija.. nu.. Tā notiek dzīvē (aita, haha), bet beigās loģiskā kārtā pašķīros. Un tad nāca "širmja aizvēršanās", kura laikā es izbaudīju kā ir būt skatuvei otrā pusē. Tīri tā neko, patika, bet nu.. Pienāca brīdis, kad gribēju kļūt privātīpašnieciska. Un tad es vienkārši to vīrieti izslēdzu no savas dzīves. Sapratu, ka tā spēlīte nav man. Es nevēlos būt ne krāpta, ne būt par mīļāko, ne arī dzīvot kopā ar veci, jo esmu sapratusi, ka savu dzīvi labprātāk nodzīvotu pilnvērtīgi TIKAI SEV.
04.03.2011 20:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits