Es esmu bijusi abās lomās un nevaru īsti saprast, kas ar mani pēdējos divus gadus ir noticis, bet smadzenes iet īssavienojumā (ar zināmu regularitāti). Es esmu raudājusi spilvenā uzzinot, ka mans mīļotais, dievinātais vīrietis mani krāpj, man likās, ka sirds salūzīs pa gabaliem. Es nevaru attiecībām pieiet tā vēsi, nu nemāku, tas nav man.
Krāpšana atstāj zināmas sekas. Pirmkārt, tu tajā momentā to mīļāko vai vienkārši padauzu vai to garāmgājēju, kas trāpījās mīļotajam pa rokai gribi nogalināt. Tā vienkārši, iemočīt ar dūri pa seju. Kompensēt savas sirdssāpes.
Otrkārt, attiecības nav tādas kā agrāk, manā gadījumā es centos sev ieskaidrot, ka tas bija.. nu.. Tā notiek dzīvē (aita, haha), bet beigās loģiskā kārtā pašķīros. Un tad nāca "širmja aizvēršanās", kura laikā es izbaudīju kā ir būt skatuvei otrā pusē. Tīri tā neko, patika, bet nu.. Pienāca brīdis, kad gribēju kļūt privātīpašnieciska. Un tad es vienkārši to vīrieti izslēdzu no savas dzīves. Sapratu, ka tā spēlīte nav man. Es nevēlos būt ne krāpta, ne būt par mīļāko, ne arī dzīvot kopā ar veci, jo esmu sapratusi, ka savu dzīvi labprātāk nodzīvotu pilnvērtīgi TIKAI SEV.