aisse ir atpakaļam

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009

Jēj, dažām prieki, dažām bēdas, dažām vienkārši poh.. bet es esmu atpakaļ :-)

un tā, ja man vēl kādreiz kāds pirms prombraukšanas novēlēs, lai man būtu daudz, ko teikt - es sitīšu :-) nopietni :-D

īsumā:

*nomira kaķis

*izbesīja oma ar savām runām par miršanu

*ārsts zāles neiedod, bet nosūta no dermatologa un saka - padzer fenkarol - paliks labāk - man tā saasinājās, ka es pat baidījos cilvēkos rādīties

*uzmācās depresija

*vīrietis noignorēja, ka man ir slikti

*uznāca 1.histērijas lēkme

*vīrietim pateikcu, ak viņam jāizdara izvēle - es šādi turpināt nevaru, bet tomēr viņu gribu

*uznāca vēl smagāka lēkme kā rezultātā biju uz nervu sabrukuma robežas

*draudzene aizveda momentāli pie dziednieces

*tad piedzēros

*attīrīju telefonu no vīrieša nummuriem un bildēm, viss man ir kur pierakstīts, bet garants - pa pāli muļķīb as nesastrādāšu

*pēc 12 h ilgām mocībām manu acu priekšā nomira mans suns

paldies, jūtos tagad labi, tik tiešām, lai gan negribēju braukt atpakaļ un pamest savu "drošības-komforta zonu" un par nervu sabrukumu runāt šobrīd nevēlos. Šonedēļ turpināšu enapmeklēt skolu - neesmu tam gatava, un visā šajā laikā mans lielākais blasts bija mans bijušais puisis, par ko esmu viņam ļoti pateicīga, jo labi un mīļi vārdi vienmēr noder!

un noslēpums man līdzi nebija! toties nopirku guaša krāsa un tagads zīmēšu savus 3-gadnieka līmeņa ķeburojumus

Tagad negribu dzirdēt neko apr to, kā man gāja, bet pastāstiet, kas te jauns noticies!!!

01.03.2011 17:29 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Es skatos gole saka ka ir insults, bet es arstam un vina komanais parprasiju 100tiem reizu, tie teica ka nav !!!! nu nezinu...moska ka jau daudziem wardiem nesakrit tulkojums.
01.03.2011 20:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Chrissy-es atceros ,ka mineji ,ka tev ir-es tiesam domaju ,ka tas ir kaut kas teikts "zemteksta"...domaju ,ja atbildesu -busu parpratusi!Tu jau mani saprati-es jau te, ka mamma!!!Man pat saskreja asaras acis,jo ar so diagnozi loti ,loti biezi saskaros!Tev taisniba par veciem cilvekiem!Tomer jasaka,ka ir loti populara ari jauniem pedejos gados!Tev tiesam loti jauzmanas,lai tas vairs neatkartojas!Biezi ir tie mazie asinsizpludumini,ko redz tikai ,ka skatas taja "bunduli",bet neviens no viniem nav labs...atstaj "pedas" uz kaut ko!!!Nekadi stress,nu tev jau arsti noteikti visu pateica,ka stabilizet spiedienu!Turies!!!Nepazudi,raksti,ka juties!!! :-)
01.03.2011 20:45 |

Reitings 5395
jā, Emmanuelle - sāku jaunu dzīvi :-D bet es zinu, ka vasarā es viņu bieži satikšu - varbūt būs, kas mainījies, varbūt būs viņam vairāk pielecis, ka ja es saku, ka man ir slikti - tad tas to arī nozīmē, tas, ka to noignorēja bija smagi! varbūt es tāpat padošos kaŗdinājumam, jo tas tik tiešām ir MANS cilvēks. Nezinu, kas būs tālāk, zinu tik to, ka veselību negribu savu vēl vairāk sabendēt un laiks rādīs, tagad izvēle jau ir viņa rokās... :-)
01.03.2011 20:57 |

Reitings 16208
aisse-tas ir labi ,ka pateici ,ko velies!
Sanemi dusu un pateici :-) !Ja saki ,ka tas ir TAVS cilveks,tad cinies par to varbut vairak,jo atceries,ka tadu otru bus gruti atrast,kurs bus TAVS variants visa! (t)
01.03.2011 21:02 |

Reitings 5395
Emmanuelle - es saprotu,, ka ir jācīnās, bet ir pašcieņas un pacietības robežas. Un tagad godīgi sakot viņš jau savu šo te tēlu grauj - redzēsim vai būs drosme pateikt man savu lēmumu :-D būs oke, cerams, ja nu kas - tad jau paliek labie mīļie draugi tvaika nolaišanai :-D
01.03.2011 21:23 |

Reitings 5395
vai tiešām lai mani ievērotu ir jātaisa vakara netēmA? :-D
01.03.2011 23:30 |

Reitings 16208
aisse-tu man tiesam pietruki!!! (l)
01.03.2011 23:32 |

Reitings 5395
man prieks to dzirdēt :-)
es grauju savu komforta zonu :-D tēvs sāk krist uz nerviem :-D
01.03.2011 23:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits