kā tikt vaļā no tukšuma sevī?

Reitings 671
Reģ: 29.01.2009

Labrīt. Tuvojās pavasaris, bet man sirdī iestājies tukšums.. :-(

Sāksim ar to, ka it kā viss dzīvē ir kārtībā, bet sirdī jūtos viena.

Man ir attiecības jau 3 gadus, dzīvojam kopā, ir mīlestība....ar naudu pagaidām problēmu nav, dzīvot varam. Viss ko vajag.

BET man nāk virsū depresija, šodien draugam paskaloju smadzenes, ka man nepatīk, ka ir tāda rutīna.. apnicis, ka katru dienu celies, brauc uz darbu, es uz praksi. Vēlu vakarā mājās, paēdam un sēžam pie tv un tad gulēt. Un tā katru dienu. Man nepatīk tāda dzīve, it kā tu dzīvo vienu un to pašu dienu, nekā jauna...

Draugam tas neliek justies slikti, viņam galvenais vakarā paēst un palūrēt tv, bet man tā diena liekas tukša..

Tas varbūt nebūtu tik traki, jo galu galā, ir jauki arī tie vakari, kad kopā skatāmies filmas, smejamies utt... Bet kopumā viss ir tik pelēks.. Mana ikdiena..

Un es sapratu, ka pie visa vainīga esmu pati, jo neko jaunu neienesu savā dzīvē. Man nav tādas aizraušanās, ko darīt pēcpusdienās, varbūt dejot vai ko citu... UN galu galā, man pietrūkst kāda cilvēka, ar ko parunāties, draudzenes. Kam visu izstāstīt, lai visas izjūtas nav jāstāsta draugam, jo parasti viss sakrājās un tad aiziet jūtu uzplaukums, un tik stštu,ka nepatīk tas vai tas... bet ja par to runātu ar kādu citu, tad iespējams, spētu saglabāt optimismu..

Pašlaik man galvā ir juceklis.. jūtos tukša.. tikko atgriezos mājās, neaizgāju uz praksi, jo gribu tikt skaidrībā ar sevi, bet kā ko man darīt..

Nekādas dižās jēgas šai diskusijai nav, bet varbūt kādai ir bijis līdzīgi, ko var ieteikt??

01.03.2011 14:16 |

Reitings 83
Reģ: 20.01.2011
Eh, izlasiju par tiem taviem 10 gadiem utt. un pazudusho draudzeni. Protams, intereses mainas, kad vienai ir draugs, otrai nav.
Tapec tev vajag draudzeni, kurai jau ir savs draugs:) Un ne jau nu vinja tiisham tevi pameta!

Man ari ir viena draudzene: vinja ilgi ir draugs, un vinja uzrodas retu reizi, kad vinjas draugs ir aiznemts. Brivdienas, droshi vinjai varu nezvanit un nemaz nemeginu to darit, jo vinja vienmer atteiks, jo esot citi plani..
01.03.2011 16:39 |

Reitings 168
Reģ: 22.09.2009
Piedod, bet nesapotu kā vari bez draudzenēm. Nav protams jābūt atkarīgai no citiem cilvēkiem, bet nav veselīgi paturēt visu sevī - gan slikto, gan arī labo. nez ja vēlies kādreiz atraksti eillina@inbox .. Tev nav jāpieņem visi padomi..bet paliek labāk. vismaz man..dažreiz ir slikti, izrunājoties ar kādu tuvu cilvēku un izprotu pati sevi labāk.
01.03.2011 16:48 |

Reitings 168
Reģ: 22.09.2009
Piedod, bet nesapotu kā vari bez draudzenēm. Nav protams jābūt atkarīgai no citiem cilvēkiem, bet nav veselīgi paturēt visu sevī - gan slikto, gan arī labo. nez ja vēlies kādreiz atraksti eillina@inbox .. Tev nav jāpieņem visi padomi..bet paliek labāk. vismaz man..dažreiz ir slikti, izrunājoties ar kādu tuvu cilvēku un izprotu pati sevi labāk.
01.03.2011 16:48 |

Reitings 671
Kozhu, tev gan viss izklausās ļoti vienkārši.

Šaubos vai tu kuru katru gribētu laist savā pasaulē. Svešam cilvēkam, būtu grūti, ko ieteikt konkrētās situācijās, tas būtu tā pat kā te vispārīgi padomi. Protams tas noderīgi, tieši tādēļ saglabāšu kontaktus. Bet tiklīdz gribēšu sīkāku padomu, tad jāzina arī situācija. Šaubos vai tā vienkārši var atrast cilvēku, kas būtu ar mieru, klausīties manā dzīves stāstā.. Teiksim tu spētu man sākt stāstīt par savām pārdomām, sajūtām, tikai tāpēc ka gribi ar kādu runāt..? Es nē. Varbūt tas tiešām ir stulbi, bet es nespēju uzticēties kuram katram.
01.03.2011 16:51 |

Reitings 671
barcelona, tieši tādēļ es jūtos slikti, viss krājas, līdz es sāku sabrukt.. :-/
01.03.2011 16:52 |

Reitings 15092
Izklausas, ka Tu mekle problemu draugaa un attiecibas, bet patiesiba ta ir Tevii! Cilvekam, kuram nav draugu un savu hobiju un aizraushanos, nekad nebus interesanta dzive!
01.03.2011 16:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
aizej aplaupi kadu veikalu un tad tava ikdiena mainisies par 18* grad5em
01.03.2011 16:58 |

Reitings 121
Reģ: 16.07.2010
aguciitis - tā nu gan ideja :-D :-D :-D
01.03.2011 17:03 |

Reitings 671
Zakjis* - es jau saku,ka galu galā vaina ir manī... to nenoliedzu
01.03.2011 17:07 |

Reitings 15092
Nu tad dari kaut ko - satiecies ar cilvekiem, draudzejies. Atrodi lietas, kas Tevi interesetu un aizpildi savu brivo laiku! Kljusti interesanta pati sev!
01.03.2011 17:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits