nevis masē, bet noklāj problēmzonu ar medu, pieliec plaukstu un strauji to atrauj, veidojot tā kā vakuum efektu, sanāk kaut kas līdzīgs sišanai, bet ne gluži. jāveic katru otro dienu, ja vajag uz dibena, tad pašai sev grūti. jābūt gatavai, ka sāpēs un, ka būs zilumi :)
Jā, palīdz labi. Pēc kādas 4-5 reizes redz rezultātu. Pirmās trīs man bija nāvīgas. Pie katra plaukstas atrāviena solījos, ka nākamās reizes nebūs. Zilumiņi tādi jocīgi, mazi plankumiņi un ātri pāriet.
Es personīgi neiesaku, jo efekts nekāds woow nebija, ļoti minimāls pēc visa izietā kursa (mēnesis laikam bija?), bet palika daži tādi kā mazi asinsizplūdumiņi( labi, ka tikai daži) kas diemžēl nepazūd. Un sāpīgi ļoti, arī ķēpīgi ļoti, kā arī samērā laikietilpīgi. Vienkāršāk tad regulāri iemasēt pretcelulīta krēmu un miers.
es atradu nesāpīgāku, bet manuprāt, tikpat efektīvu metodi - melnie māli + apelsīnu/citrusu eļļa + plēve. kādas 2-3 reizes nedēļā pašēžu kādu stundiņu vai divas mālos un plēvē. un ja neredzētu uzlabojumus, es to nedarītu :)
Es bijušajam draugam kādreiz liku sev šīs masāžas taisīt un pēc tam uz viņu dusmojos, ka viņš man tā dara pāri, jo man sāpēja nenormāli :D a šis nesaprot, kas tur var sāpēt. tad nu paņēmu un viņam pašam vienu reizi "sapliķēju" :D kā šis bļāva! smieklīgi. kopš tā laika vairs medus masāžas netaisu, jo man tas gluži vnk nav nepieciešams. patīk medu izmantot kā masku-tik maiga āda pēc tam. (l)
melnie māli ir atrodami drogās, rimi, maximā, nu daudz kur :) eļļa varētu būt arī aptiekā, ir drogās, bet es pirku un tur bija laba cena - krievu veikaliņā "veselības veikals" vai tml :) var tam maisījumam pielikt arī maltu kanēli, nezinu, ko tas dod, bet bija rakstīts vienā "receptē" :D
mana personiigaa pieredze - izgaaju medus masaazas 1 meenesha kursu un varu pateikt taa, celuliits pilniibaa nepazuda, bet ciskaam apkaartmeers ieveerojami samazinaajies :) maajas apstaakljos ir visai gruuti to izdariit pashai sev, taa kaa labaak iet pie speciaalista.
annika,medus tak ir lipīgs.un tāpēv tas veidojās. :)
nu es medu neesmu mēģinājusi,medu lietoju tikai matiem un sejai.
lai novērstu tādas problēmas lietoju krēmu un kustinu dibenu. :D
pagājušogad man pēc medus masāžas ievērojami samazinājās apjomi, un celulīts arī pazuda. protams, masāža bija komplektā ar normālu ēšanu un fiziskām aktivitātēm :) šogad arī plānoju medoties :)
autorei vispār labie jautājumi - vai anologu smaržas ir īstas vai ne, par medus masāžu arī pins google, tēma no visām pusēm izķidāta :-D joprojām rēcu par vienu meiču, kas teica ka iešot uz drogām ostīt pašiedeguma krēmus, lai atrastu to kam nav specifiskās smakas :-D
Džizele - kaut ko darīji nepareizi :-) medus masāža ir ļoti efektīva. Reiz izgāju masāžu kursu (ne medus) tieši problēmzonu uzlabošanai, un rezultāts bija minimāls. mājās taisot medus masāžu jau pēc pirmās reizes ir rezultāts, un apm mēneša laikā var dabūt ideālas kājas un dupsi - vairs nekādas apelsīna miziņas (l) lēti, iedarbīgi, tāpēc var jau skaistuma labā tos zilumiņus paciest kādu laiku. ir vērts :-D