Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skabarga pakaļā - radinieki, pilsēta vai bijusī?

Reitings 22
Reģ: 17.02.2011

Nav jau nekāda dižā problēma, bet tomēr sirsniņu grauž...

Ar patreizējo draugu esam kopā 2 gadus. Viņš ir tiešām īstais priekš manis. Starp mums ir īsta dzirkstelīte, vis saskan un ir tik labi, taču man riebjas viņa radinieki.. Visi viņi ir kaitinoši. Visi viņi dzīvo vienā mazpilsēta un ir tuvas attiecības visiem ar visiem. Arī ar drauga bijušo viņiem ir ideāli- sazvanās, sarakstās, satiekas.. visu laiku runā par šo meiteni. Arī manā klātbūtnē- VIŅA darīja tā, VIŅA mācās tur, un dara to un to, japajautā VIŅAI utt. Tā meitene dzīvo blakus mazā ciematiņā- līdz ar to viņi visu laiku tiekas un čupojas... Itkā mati tie radinieki pieņem un arī pret mani izturas sirsnīgi un jauki, bet viņiem vienmēr es būšu tikai"meitene no Rīgas".

Turpretī man bijuša drauga vecaki un radinieki ir vienkārši ideāli. Vienmēr bijuši mīļi un jauki pret mani. Kopā visu vienmēr darijām, es biju viņiem kā meita. Arī ģimenes draugi un visi pārējie radinieki vienkārši super- vienmēr visus svētkus svinējām kopā, gandrīz katru 5dienu kopā kaut kur gājām, un brīvdienās braucām visi. Viņiem es biju īpaša un vienīgā. Un Viņi visi ir no Rīgas, līdz ar to man ar viņiem ir viegli un neuztver mani tur par kaut kādu, nezinu ko. Bet bijušais draugs man bija kā brālis- es viņu mīlu vēljoprojām un attiecības mums bija labas, bet tiešām neko vairāk kā māsas jūtas pret brāli man nebijia.. tāpēc arī aizgāju no viņa. Zinu ka viņš vēljoprojām pārdzīvo un ļoti ilgojas pēc manis...

Kopsavilkums: Tagadējā drauga vecāki un radinieki un pilsēta kur viņs dzīvo ir vienkārši pretīgi. Un viņa radiniekiem esmu "viena no". Bet draugs ir ideāls. Turpretī bijušā drauga radiniekiem esmu vismīļākā, labākā un vis ir idēāli, izņemot bijušo draugu.

Zinu ka daudzas teiks- kāda starpība ko domā vecāki un radinieki, bet man ir starpība. Tā kā man pašai abi ecāki ir miruši jau sen, man ir vajadzīga liela ģimene. Man patīk ja par mani rūpējās, pajautā ka man klājas, un man patīk apziņa ka esmu īpaša...

Nezinu ko no jums gaidu, vai ieteikumus, pieredzi, vai vienkārši izkratu sirdi, bet visa šī situācija mani noved līdz asarām, kad sāku par to visu domāt.

25.02.2011 16:13 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Viss ir elementāri. Tu tagadējā drauga vecākiem esi "viena no" kā pati saki, bet ex drauga vecākiem, Tu biji (un varbūt joprojām esi) tā vienīgā, vislabākā. Varbūt viņi Tevi piemin savās sarunās tāpat kā tagadējā drauga vecāki viņa bijušo meiteni. Viss dabā ir līdzsvarā. :)
25.02.2011 16:17 |

Reitings 22
Abalone

Tieši par to pašu iedomājos.. un sanāk ka vis ir vienlīdzīgi. Kā jau tu saki- vis ir līdzsvarā.

Bet man nežēli pietrūkst tie iepriekšējie vecāki un radinieki.. man tiešām tāda sajūta ka būtu pazaudējusi daļu savas ģimenes... :-/
25.02.2011 16:20 |

Reitings 22
*nežēlīgi pietrūkst

Turklāt man vispār pietrūkst visa mana dzīve, kāda tā bija pirms satiku tagadējo draugu. Visu laiku domāju par to cik ideāli būtu ja varētu paņemt tagadējo draugu un ielikt bijušā drauga vietā :-D
Tad tiešām būtu laimīgākais cilvēks uz zemeslodes (l)
25.02.2011 16:22 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Nu ko lai saka, stulba situācija:( Ar pirmo draugu bijām abi no vienas puses, viņa vecāki ar maniem pazīstami, es viņiem ļoti patiku, vēl tgaad apjautājas maniem vecākiem , kā man iet utt. Ar tagadējo puisi esam no atšķirīgām vietām, tur aizbraucot mani pieņem labi, bet pašai tāda nelāga sajūta, ka viņi runā par kaut kādām paziņām, tikai man nav ko teikt, jo nevienu no turienes nepazīstu, tāpat kā manam draugam atbraucot pie manis, nav interesanbti klausities, ko es runāju par kopējiem paziņām ar vecākiem un draugiem. Saprotu, ka Tev vēl sūdīgāka situācija, man vismaz neviens drauga bijušo nepiemin.
25.02.2011 16:29 |

Reitings 22
Es saku tā

Pilnībā saprotu tevi- man jau tas pats. Ar tagadējo katrs no savas puses, un tur neko nesaprotu kad aizbraucu. Visi tik runā par un ap kaut ko. Tāpēc man besī, ka visi un arī tā bijusī tur ir kā savējie, vienīgais es tāda "meitene no Rīgas" :-/

Ar bijušo gan (l) Abi no Rīgas, pat no viena rajona. dzīvojām 10 min attālumā. Vis kopējs gan paziņas, draugi un notikumi... un tāpēc tik ;loti tas pietrūkst.

Saprotu ka man vienkārši jātiek pāri tai "bijušai" un tai "mazpilsētai", bet kā lai to izdara? :O
25.02.2011 16:33 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Nu viens iemesls,varbūt tā meitene tiešām bija foršāka par tevi,un tu viņiem ne pārāk tapēc.
Ja tā bija viņam pirmā nopietnā meitene,tad vecāki jau arī ir tikai cilvēki,un viņi ir iemīļojuši to meiteni,nu gandrīz kā pirmo mīlestību. Nereti no vecākiem vai vecākiem no bērna otrās pusītes ir grūtāk šķirties ;)
Viņa liekas tuvāka,jo ir no blakus ciema,kur visi viens otru pazīst,pazīst ģimenes .

Nu tur daudz iemeslu var būt ;)
25.02.2011 16:39 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Nezinu, varbūt palūdz savam tagadējam draugam, lai Tevi kaut kā vairāk iesaista savas mazpilsētas dzīvē un sapazīstina vairāk ar saviem turienes draugiem. Varbūt ir kāds foršs pasākums, ko visi varat kopā apmeklēt? Nezinu, kā Tev ir, bet varbūt Tu pati izturies kā "meitene no Rīgas", nesaku, ka varbūt tāpēc Tava izturēšanās ir iedomīgāka, vai kas tāds, bet varbūt vari pamainīt savu attieksmi pret viņiem, lai arī varbūt grūti, bet censties saprast, ak cilvēkiem sākumā nevisai patīk "svešinieki"...nu kaut kā tā...
ā, un vēl varbūt vari savam puisim tā maigi pateikt, lai viņa vecāki Tavā klātbūtnē nerunā par to bijušo meiteni, nav tomēr tas visai pieklājīgi pret Tevi.
25.02.2011 16:39 |

10 gadi
Reitings 7727
Reģ: 29.01.2009
ne jau ar radiniekiem tev jādzīvo kopā, bet ar savu vīrieti! who gives a shit par to, ko viņi dara vai runā... ja tev viņi nepatīk - centies satikties ar viņiem pēc iespējas retāk un viss! :)
25.02.2011 16:41 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Pilnībā saprotu tevi. (t) Man tāpat.
Bijušais- kā brālis jau kļuva, bet ģimeni viņa ļoti, ļoti mīlu un cienu. Tiešām sajutos kā īstā, foršā, laimīgā ģimenē tiekoties ar viņiem, bet.. ar puisi - nu nekā.
Un viens cits- lielisks kā vīrietis (ar mīnusiem, protams), bet viņa ģimene tāda negatīvi noskaņota. (e) Tur, savukārt, sajūta, ka labāk acīs pat nerādīties.
Kā izlemt, ko darīt? Nezinu.
25.02.2011 16:48 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Man arī agrāk tas šķita dīvaini, bet nu zinu,ka man būtu pat līdzīgi-drauga ģimene man ir kļuvusi ļoti mīļa un ar abām māsām ir super attiecības, viena no viņām man ir labākā draudzene, un esam runājušas, ka, ja nu ,kas mainītos manā un drauga starpā, tad mūsu ar viņa māsu attiecībās nekas nemainītos, varbūt pat būtu vel vairāk kopīgā-piemēram, dzēku copēšana :-D
Tā dzīvē gadās. Un,ja tie ir gadi-saaug kopā.
25.02.2011 18:04 |

Reitings 22
Rafaello :)

Tur jau tā lieta ka viņiem vis ir kopīgs, draugi, paziņas, radinieki pazīst viens otru utt.
Un tās nebija pirmās nopietnās attiecības.. tās attiecības vispār bija tikai pusotru gadu... Pirms viņas bija cita- kadus 3 gadus, un tās bija pirmās nopietnās attiecības :-)

es saku tā

Sanāca pirms kāda laika tā, ka pāris mēnešus mums bija jāpadzīvo pie viņa tajā pilsētā, un tur arī sapazinos ar viņa draugiem un arī tie man riebjas :-D
Itkā jau normāla attieksme, bet bieži vien kodīgi komentāri no sērijas: "Tu jau esi no Rīgas, ko tad tu vari zināt?", "Rīgā jau vispār neviens neko nejēdz", "Rīgā tikai *** dzīvo" un tādā garā.. Līdz šim man nebija nekādu iebildumu pret cilvēkiem no mazākām pilsētām un arī mana attieksme bija kā parasti, jo pašai ir daži labi draugi ne no Rīgas, bet nu tagad man dusmas ir uz tadiem cilvēkiem. Arī pasākumus apmeklējām, bet kā jau paredzams mazā pilsētā- viņa bijusī ar visiem draugiem priekšā... JO arī draugi viņiem kopīgi... Jūtos parasti tur kā no kaut kāda meža- ka esmu tik atšķirīga un viņu uztverē dīvaina.

un vispār drauga māsa ar drauga bijušo ir labākās draudzenes, bet šo tēmu man vispār negribas pacelt... Tā kā JĀĀĀ..

Tā kā brīžiem tiešām nolādu sevi par to- kur esmu iepinusies.. kaut kāda kreisā kompānija :-D
25.02.2011 18:15 |

Reitings 22
Brazil

Kā jau rakstiju- ka daudzas droši vien teiks- kāda starpība ko domā vecāki un radinieki.. un es tik ļooooti, vēlētos būt to meiteņu vietā... bet man ir starpība, un es nevaru ar to sadzīvot..
25.02.2011 18:17 |

Reitings 3074
Nu pēc tavas attieksmes- "kautkāda kreisā kompānija",visu laiku pieminētā mazpilsēta,man liek domāt,ka tie cilvēki sajūt tavu attieksmi,jo pat es to sajūtu caur virtuālu vidi..
25.02.2011 18:19 |

Reitings 22
Gemini dance or die

Tu būtu bīstama nākamajai draudzenei :-P ptu, ptu, ptu- cerams ka tā nenotiks un jums vis būs kārtībā ;-)

Bet nu jā- man tā bija ar bijušā radiniekiem.. arī ar visiem ideālas attiecības un ar viņa māsīcu arī, kā labākās draudzenes :-)
25.02.2011 18:20 |

Reitings 22

Nu nē- to kreisā kompānija es saku tagad- jo no viņu attieksmes man tiešām ir mainijušies uzskati :-)

Bet zinu ka pirms tam mana attieksme nebija kaut kāda iedomīgā vai kāda.. esmu ļoti dradzīga un sirsnīga.. atrodu kopīgu valodu ar visiem, viena;ga no kurienas viņi būtu.
Bet te pēkšņi man pretī nostājas viņi kuri mani nodi** par to ka dzīvoju Rīgā. Nu piedod, protams ka tagad to visu uztveru negatīvu un arī mana attieksme līdz ar to mainās :-)
25.02.2011 18:23 |

Reitings 22
cloo

es ar labprāt nerādītos viņu acīs, bet sanācis tā, ka tagad jādzīvo ar pāris viņa radiniekiem kopā.. tieši tāpēc mani tik bieži pārņem izmisusms.. kā lai tiek tam visam pāri...
25.02.2011 18:25 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nu man tā interesanti, jo tad, kad sāku satikties ar draugu, tad viņa bijusī (bet nu nekas nopietns, fiziski kontakti vairāk) bija labākā draudzene viņa māsai (tai,kura tagad man ir draudzene). Bet nu es domāju-mana uzvedība ļoti atšķirtos no tās ex. Jo nostādīt neērtā situācijā nebūtu mans mērķis, kur nu vel kaut ko stulbāku.
25.02.2011 18:26 |

Reitings 3074
Nu bet visiem nekad neizpatiksi,ir taču normāli,ka ir cilvēki,kuriem tu nepatīc.Tikai tev nav palaimējies,ka tie ir puiša vecāki.

Nu neko darīt,ar varu jau neiepatiksies. :-)
25.02.2011 18:27 |

Reitings 22
Gemini

Nu jā- viņa māsa iet līdzi straumei un vari priecāties ka tagad tu esi viņas labākā draudzene, nevis tā bijusī.

Man gan nav pārāk labas attiecības ar viņa māsu- nu normālas, bet nekādus lielos noslēpumus nestaastam vinea otrai un kopā bieži arī neesam. (Man laikam panika, ka visu ko es stāstīšu viņai, viņa izstāstīs tālak) :-D
25.02.2011 18:29 |

Reitings 22

Nu jā- tā jau ir.. Bet mans mērķis tagad nav iepatikties, bet gan kļūt vienaldzīgai- apmērma kā Brazil rakstīja "Kāda starpība ko domā radinieki". Bet kā lai to izdara es tiešām nezinu :-/

Vislabāk paņemt draugu [pie rociņas un aizvest uz Austrāliju un tur divatā nodzīvot savu vienkāršo dzīvīti :-D
25.02.2011 18:31 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits