Man ir vieglaak kaut ko nopirkt, nekaa pasai taisiit, un mans draugs to vairaak noveertee... Bet nu es neesmu uz rokdarbiem vai ko taadu ljoti radosa... :D
esmu taisījusi - fotorāmīšus, šokolādes konfektes, vēl diskus uz kuriem ir uzprintētas dažādas bildes un protams pieskaņoju vāciņu, izdekorētas vīna pudeles (viņam ļoti garšo vīns).. ;-)
No paštaisītām lietām:
Nopirku Timari pašu lielāko rāmi- sataisīju visādas mūsu bildes, saliku pilnu to rāmi- tagad viņam istabā pie sienas stāv (l)
Par cik manējais ir saldummīlis, tad esmu taisījusi šokolādes konfektes ar riektiem utt :)
Kā arī skudru pūzni (kūku) (l)
Pilnīgi nekas. Es neko netaisu pati,man kaitina,apriebjas,ja kautkas nesanāk.Esmu ideju ģeneratore ne radītāja :)
Labāk ko pasūtu,nopērku,par cik rokdarbniece no manis galīgi nekāda :D
pēdējais, ko uzdāvināju vienkārši tāpat - šalli, ko pati uzadīju - lai silda tagad, kamēr manis nav blakus... Vēl esmu dāvinājusi tādu lācīti, kuram uz krekliņa uzšuvu virsū puiša iniciāļus....
vienīgais ko esmu pati taisījusi ir arī kā jau te minēja viena! nopirku rāmi sataisīju uz datora daudzas mazas bildītes ar tekstiņiem kā visā vienā bildē un uzdāvināju.viņam ļoti patika! :-) viņš man taisījis ir no aplikācijas papīra puķi un no koka sasējis,pie sienas piekarinājis ES TEVI MĪLU! bet tas bija attiecību sākumā tagad jau vairs nekam tādam necenšas! pat uz valentīdienu saņēmu tikai mazu,negaršīgu konfešu kastīti! (l)