Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vecāki

Reitings 193
Reģ: 29.01.2009

Uznāca vēlme parunāt par vecāku nozīmi mūsu dzīvē. Cik svarīgi vecāki jums ir?

Man liekas mani vecāki ir visa mana dzīve, es lepojos ar viņiem cik vien spēju, ar to cik viņi ir gudri, vienmēr zin atbildes uz visiem maniem jautājumiem un visas problēmas spēj atrisināt ātri un vienkārši. Vienmēr sagādā man visu kas vajadzīgs, lutina mani kā vien spēj un vienmēr to ir darījuši. Jā, esmu jaunākais bērns ģimenē un viņiem vnm laikam būšu mazā meitiņa peciņa, kaut man jau 22. Un es savā būtībā tā arī jūtos kā maziņā, jūtu ka atšķirībā no citiem sava vecuma cilvēkiem esmu ļoti bērnišķīga. Darbā tas traucē, bet esmu jau samierinājusies...Jo atgriežoties mājās no pilsētas pie vecākiem reizi mēnesī jūtos kā laimīgākais cilvēks pasaulē...nu es mazliet izplūdu. Primcipā mani reizēm nomoka tāda lieta, ka es nespēju neko dot saviem vecākiem pretī un pārdzīvoju iekšēji to, jo ar savu darbu knapi pati varu izdzīvot, bet tik ļoti gribētos viņiem palīdzēt arī materiāli, jo mājās tik daudz ko vajag...un tā nu reizēm aizdomājos, ka viņi man tik nenormāli daudz ir devuši, bet es viņiem pretī neko..Tikai ņemu un ņemu.. :(

25.02.2011 01:31 |

Reitings 1592
ar vecākiem man kā pa kalniem un lejām, bet viņus mīlu vairāk par visu. visvairāk man bijušas nesaprašanās ar tēti, esmu viņu daudz sāpinājusi, viņš mani tāpat, bet mīlu viņu, jo zinu, ka viņš ir darījis visu, lai man iespējama laba dzīvē, lai gan zinājis, ka tādā veidā paša nebuus spīdoša.
mamma man vienmēr ir ticējusi, vienmēr atbalstījusi. viņa ir visforšākā.
tgd, kad nedzīvoju vairs pie viņiem, bet aizbraucu apmēram reizi mēnesī, jūtos ļoti labi mājās. protams, mammas gatavotie ēdieni vislabākie. (l)
un es viņiem gribu tikai visu to labāko, gribas, lai viņiem nav tik grūti, lai viņi ir laimīgi. :)
25.02.2011 01:45 |

Reitings 393
protams,ka tie ir un paliks mani vistuvākie un nozīmīgākie cilvēki dzīvē.kaut gan varu teikt,ka ar mammu man ir tuvākas un labākas attiecības nekā ar tēvu.nē nu nav jau slikti arī ar tēvu,ir arī kaut kāds balsts.tikai ne tik tuvs.
tā tas ir,ka no sākuma vecāki dod tev un tikai pēc tam tu viņiem.par to neuztraucies,izmācīsies,iekārtosies dzīvē un tad varēsi atmaksāt viņiem. (l) mammai jūtos vairāk pateicīga nekā tētim un tāpēc viņai jau tagad sāk nākt augļi par savu labo darbu.nezinu,bet ar tēti tā atsaldētākas attiecības,mož,ka tāpēc,ka esmu daudz cietusi tieši viņa dēļ...cenšos par to nedomāt un vairāk pietuvināties pozitīvajam. (l) (l) njaa..pateicoties viņam man ir pirmās manas specialitātes vārdnīcas... (l)
25.02.2011 01:55 |

Reitings 871
Reģ: 05.03.2009
Mamma ir mana draudzene-sirdsdraudzene. Wienmer tada bija un paliks.
Tetis- vins sacakareja lielako dalu manas dziwes,ko,paldies nezin kam,cik nu wareja izglaba mamma ar sawu milestibu un rupem.
Vismaz es skaidri zinu kada mamma gribu but es-man ir perfekts piemers!
25.02.2011 03:46 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
Ar mammu pēdējā laikā ļooti labas, bet nevar teikt, ka esam kā draudzenes. Vienmēr atbalsta, palīdz, iesaka, ko darīt, ja pajautāju.

Ar tēvu attiecību nav avr teikt nekādu. Satieku dažas reizes gadā un sveicinamies ar "Labdien" (t)

25.02.2011 10:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!