Uznāca vēlme parunāt par vecāku nozīmi mūsu dzīvē. Cik svarīgi vecāki jums ir?
Man liekas mani vecāki ir visa mana dzīve, es lepojos ar viņiem cik vien spēju, ar to cik viņi ir gudri, vienmēr zin atbildes uz visiem maniem jautājumiem un visas problēmas spēj atrisināt ātri un vienkārši. Vienmēr sagādā man visu kas vajadzīgs, lutina mani kā vien spēj un vienmēr to ir darījuši. Jā, esmu jaunākais bērns ģimenē un viņiem vnm laikam būšu mazā meitiņa peciņa, kaut man jau 22. Un es savā būtībā tā arī jūtos kā maziņā, jūtu ka atšķirībā no citiem sava vecuma cilvēkiem esmu ļoti bērnišķīga. Darbā tas traucē, bet esmu jau samierinājusies...Jo atgriežoties mājās no pilsētas pie vecākiem reizi mēnesī jūtos kā laimīgākais cilvēks pasaulē...nu es mazliet izplūdu. Primcipā mani reizēm nomoka tāda lieta, ka es nespēju neko dot saviem vecākiem pretī un pārdzīvoju iekšēji to, jo ar savu darbu knapi pati varu izdzīvot, bet tik ļoti gribētos viņiem palīdzēt arī materiāli, jo mājās tik daudz ko vajag...un tā nu reizēm aizdomājos, ka viņi man tik nenormāli daudz ir devuši, bet es viņiem pretī neko..Tikai ņemu un ņemu.. :(