Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Motivācija pašai sev - vislabākā!

 
Reitings 438
Reģ: 29.01.2009

Meitenes, kāda ir jums pašām priekš sevis vislielākā motivācija iet pa dzīvi kā tādiem "Turbozaķiem"? :-D

Jūs cenšaties pašas priekš sevis vai citiem....? Mjā - tāds nedaudz filozofisks jautājums...

Es noskatos, ka tik daudzas dzīvo, manuprāt, ļoti strauju, interesantu un aizraujošu dzīvi. Nu tādu krāsainu. Ar piedzīvojumiem, smiekliem, amizantiem notikumiem bagātu dzīvi. Tik nesaprotu, kur tam visam var rast tādu spēku, motivāciju.

Un pie tā visa pagūst izskatīties ļoti gudras un izskatā ļoti, ļoti koptas.

Daudziem ir tā, ka miegam atliek ļoti maz, jo jāizdara tik dauddz, bet kas pie velna ir tā motivācija, kas tam motoriņam liel griezties nemitīgi - vienā laidā?!

Zinu, ka daudzas teiks, ka tās ir otras pusītes, doma par ģimenes pieaugumu, tā lai visiem pietiek utt., bet manā gadījumā man naav tādu uedvesmojošu draugu un otras pusītes arī vēljoprojām nav... Šķiet, ka nav tā atbalsta, stimula celties un darīt, darīt, darīt un vēlreiz darīt.

Protams, ir brīži, kad salasos visādus rakstus, paklausos padomus, salamāju pati sevi, tad kkas aiziet uz priekšu, bet nepaiet ne cik ilgs laiks, kā atkal prātoju par savu dzī, tās jēgu, motivāciju un visu pārējo....

Ai, nu meitenes - vnk padalamies!

Gribas sasmelties pamatīgu iedvesmu un mācīties nenolaist rokas arī tad, ja man neviena blakus nav.... ;-)

24.02.2011 15:26 |
 
Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Jā, un visām saulainu dienu un garšīgas pusdienas! (l)
24.02.2011 15:27 |
 
Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
es vienkārši iedomājos, ko es ar savu bezdarbību palaidīšu garām. ja es pateikšu "nē", tad iespējams nepiedzīvošu ko superīgu, atmiņā paliekošu, nesatikšu foršus cilvēkus utt
man bieži patīk sevi vnk izaicināt. ja es noraustos, tad vnk sevi domās nosaucu par gļēvuli, pasaku, ka uzaicinu pati sevi to izdarīt. :)
tas pats the secret mani mitivējis, filmas yesman, pursuit of happines un happy feet :)
24.02.2011 15:34 |
 
Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
kādu laiciņu atpakaļ arī man bija nolaidušās rokas un neko negribējās, jo likās ka dzīvē tikai melnā svītra iestājusies... mans atbalsts bija man draudzene, kura pēc tā visa kas ar notika sākumā pažēloja, bet tad vienā kad vairs nevarēja izturēt nolamāja (t) nu tā kārtīgi... sākumā likās, kas tā par draudzeni, kura neatbalsta, izgulējos un otrā dienā sapratu ka viņai bija taisnība- cik tad var sevi žēlot ir jāiet un jādara... dažreiz protams uznāk bēdīgais un gribētos paraudāt, bet cenšos savākties un atkal iet tālāk...
arī man tā īsti šobrīd nav priekš kā iet un cīnīties, bet domāju, ka tam visam drīz vajadzētu beigties un tad arī manā ielā " pieslēgs elektrību" ;-)
24.02.2011 15:36 |
 
Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Jā, es šobrīd sēžu mājās uz slimības lapas un pirmo reizi dzīvēskatos filmas katru dienu. Tādas, kas izraisa spēcīgas emocijas, pārdomas.

Paldies par ieteiktajām, paskatīšos arī šīs. :-)
24.02.2011 15:37 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Labs apzimejums - turbozakjis! :D :D

Es pat nezinu, man jau shkjiet, ka katram uznak ari slinkumi, kad negribas ne matus kjemmet, ne no gultas list ara. Un tas ari savureiz ir ljoti vajadzigs un forshi! :)

Kas attiecas uz mani - par to, ka vienmer jabut smukai, koptai, jauzkrasojas,utt. man jasaka paldies omei un mammai, jo to neapzinati esmu kopsh bernibas no vinjam macijusies!

Ja par aktivitatem - man ari ir par maz laika, bet patik teiciens: jo vairak dari, jo vairak vari izdarit!

Draugiem un pasakumiem gan man motivacija nav vajadziga - satikt forshus cilvekus un paballeties patik!! :)
24.02.2011 15:41 |
 
Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Visu daru sevis dēļ un dzīvoju tā, lai būtu gandarījums.
Biznesam liels paraugs ir mans draugs un man pat ir neliela /labā nozīmē/ skaudība uz viņa sasniegumiem dzīvē un mans mēŗķis ir līdz 30g.sasniegt to, ko draugs ir sasniedzis šobrīd. Viņš man ir ļoti labs skolotājs šajā ziņā un ar padomiem palīdz.
Motivācija sportot un izskatīties labi - negribu 40 gados būt ar lieko svaru, celulītu un ar grumbām. Gribu izskatīties vēl labāk kā tagad un uz to tiecos.
24.02.2011 15:50 |
 
Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Man arī ir līdzīgi! Gaidu, kad kaut kas notiks, bet nekā! Vakar uzgāju mājaslapu dayzeroproject.com. Tur var izveidot sarakstu ar lietām, kas jāpaveic konkrētā laikā. Man ļoti iepatikās šī ideja, nelielu sarakstu jau esmu izveidojusi un pagaidām vēl esmu apņēmības pilna visu izdarīt! :-D
24.02.2011 15:51 |
 
Reitings 1592
Reģ: 29.01.2009
oo, interesanta ideja- uzrakstīt sev vēstuli, ko atvērt pēc 10 gadiem. :)
24.02.2011 15:56 |
 
Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Man, ja godīgi, motivācija parādījās tieši pēc šķiršanās, tā kā ne vienmēr otrā pusīte ir tas, kas dzen uz priekšu.

Man palīdz tas, ka es atceros pagātni, kur biju riktīga mīkstā, daudz baidījos, kompleksoju, palaidu nenormāli daudz lietu garām, nedzīvoju uz visiem 100 un to ļoti nožēloju! tāpēc tagad izvēlos dzīvot citādi, negaidīt, bet darīt, jo laika ir baigi maz, un es negribu, lai vecumdienās, atskatoties uz nodzīvoto, teiktu sev: "Bļin, nu palaidu garām to dzīvi!"

Tāpat arī, nevar nekad zināt, vai maz tādas vecumdienas pienāks,tāpēc jāiespēj viss, ko var. Galvenais būt patiesam pret sevi, darīt SEVIS dēļ, savam priekam :) es jau arī to tikai mācos vēl , bet nu .. :)
24.02.2011 16:02 |
 
Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Redz,kā Tu pati labi uzrakstīji "izskatīties ļoti gudras un izskatā ļoti,ļoti koptas" :-P Silti ieteiktu neskatīties un akli neticēt tam,ko meitenes raksta virtuālajā vidē,dažkārt tas ir ļoti tālu no realitātes.Daudz kas atkarīgs no tā,kā konkrētas lietas tiek pasniegtas.
24.02.2011 16:04 |
 
Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Interesanti, ka katrai tā motivācija ir savādāka un tik dažāda.

Būs lkm sevi jāsāk strostēt uz katra soļa, kamēr nenākšu pati pie prāta un neapjēgšu to, ko palaižu garām.

Kad 1 labam draugam vaicāju par motivāciju viņš pasmējās un izstāstīja mazliet humoriņu.

Ratos sēž ezītis un viņu velk ēzelītis. Ezītim rokā bija nūja un lai ēzelītis kustētos viņš tam visu laiku ar to nūju baksīja pakaļā. Tad lūk, viņš man teica, ka nevēlas būt tāds, kuram kāds visu laiku baksta pakaļā, lai kko darītu :D
24.02.2011 16:13 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man ir daudz vēlmes priekš sevis,tapēc tās mani dzen uz priekšu,lai tās iegūtu :)
Un noteikti palīdz,izlasīt kādas veiksmīgs sievietes stāstu,vai tepat cosmo ir dažas ļoti iedvesmojošas meitenes,kuru dienas gaitas palasot rodas domas-kapēc gan arī es tā nevarētu?
Jo nav jau mums pa lielam nekādi šķēršļi sasniegt to ko gribam vai būt tādām kādas gribam būt ;) Tīri pašas ziņā tas viss ir :)
Man nevajag motivāciju no citiem,censties citu dēļ. Ja nu tikai vēlme,lai mana ģimene par mani nekaunas,bet lepojas ;) Bet vissvarīgāk,lai es jūtos labi un pilnvērtīga.

Kad sāc pildīt mērķus nemanot atverās arī jaunas iespējas jauniem mērķiem.
Neko nedarot,nekas neatveras.
24.02.2011 16:30 |
 
Reitings 285
Reģ: 19.01.2010
Man speeku dod otrs cilveeks,vinja uzmundrinoshie vaardi,ticiiba tam ko es daru ;-).Bet iet laiks un es meegjinu sevi iemaaciit,ka visu vajag dariit prieksh sevis,lai nav taa ka esi atkariiga no citiem.
Kadreiz kad mani pameta viirieshi,jutos kaa grauzts,likaas nomirt vareetu,depresija uz urraa.Darbi nevedaas.
Tagad dotajaa momentaa nojaushu ka mani pametiis mans draugs,bet paskatos laukaa pa logu un nodomaaju - cik skaista diena un tik daudz iespeeju veel priekshaa! :)Un tikai priecaaties un veelreiz priecaaties par dziivi.
Protams,man nav karjeras.. nav augstskolas.. nav darba uz sho briidi,bet katru dienu meegjinu izdomaat,ko lai es daru,lai justos piepildiita,mekleeju iespeejas,lai driizaak kaut ko uzsaaktu.
Protams ir jau taa skumji,ka nav otrs ar ko padaliities priekos,beedaas man tagad.Bet man ir dazhas iedvesmojoshas draudzenes.. satiekos un pilnigi kaa baterija uzlaadeejos turpmaakajaam dienaam. :)
Es esmu izveidojusi labo domu kladi,visur kur ieraugu kaut ko iedvesmojoshu,norakstu un saliimeeju skaistas bildiites no zhurnaaliem :)
Shobriid mana paliidze ikdienaa :-D

24.02.2011 16:35 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Mana motivācija ir dzīvot tādu dzīvi,kādu es vēlos :) varbūt mazliet egoistiski, bet dzīvoju sev - jo vienīgais cilvēks, ar kuru man būs jāsadzīvo visu dzīvi esmu es pati. Protams, ģimene ir un vienmēr būs mans paraugs, stiprais balsts un prieka avots. Un Draugi - tie man ir zelts:)

Var jau sēdēt un čīkstēt,kā dzīvē neiet, bet var iet un darīt, un šobrīd apkārt ir tik daudz dažādu iespēju, tikai jāzin, ko vēlas. Pieņemu spontānas idejas, jo labāk nožēlot izdarīto, nekā neizdarīto. Un jā, mana dzīve šķiet ir strauja,interesanta un tieši tāda,kādu vēlos. Protams ir arī mirkļi, kas slinkoju, kad gribu staigāt pa māju pidžamiņā un neķemmētiem matiem - arī tas ir nepieciešams, lai dzīve iegūtu lielāku krāsu dažādību.

Arī man šobrīd nav otras pusītes, bet tas nemazina vēlmi baudīt dzīvi, gan uzradīsies arī kāds, kurš būs gatavs kopā ar mani baudīt dzīvi. Varbūt ar laiku sākšu piebremzēt, kad satikšu līdzvērtīgu cilvēku, kad sākšu domāt par ģimeni. Es apzinos, ka nekad vairs nebūs tik viegli, ka ģimene un attiecības prasa laiku un uzmanību, tieši tāpēc es baudu dzīvi šobrīd. Vēlāk būs citādāk,un noteikti ne sliktāk.
Dzīvojam taču vienreiz :)
24.02.2011 17:03 |
 
Reitings 438
Reģ: 29.01.2009
Ai, paldies, meitenes, šodienas iedvesma man esiet visas jūs ar saviem stāstiem. Kad paliks skumji, uzšķiršu šo diskusiju un pārlasīšu vēl 14 reizes :-D
24.02.2011 19:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)