Meitenes, kāda ir jums pašām priekš sevis vislielākā motivācija iet pa dzīvi kā tādiem "Turbozaķiem"? :-D
Jūs cenšaties pašas priekš sevis vai citiem....? Mjā - tāds nedaudz filozofisks jautājums...
Es noskatos, ka tik daudzas dzīvo, manuprāt, ļoti strauju, interesantu un aizraujošu dzīvi. Nu tādu krāsainu. Ar piedzīvojumiem, smiekliem, amizantiem notikumiem bagātu dzīvi. Tik nesaprotu, kur tam visam var rast tādu spēku, motivāciju.
Un pie tā visa pagūst izskatīties ļoti gudras un izskatā ļoti, ļoti koptas.
Daudziem ir tā, ka miegam atliek ļoti maz, jo jāizdara tik dauddz, bet kas pie velna ir tā motivācija, kas tam motoriņam liel griezties nemitīgi - vienā laidā?!
Zinu, ka daudzas teiks, ka tās ir otras pusītes, doma par ģimenes pieaugumu, tā lai visiem pietiek utt., bet manā gadījumā man naav tādu uedvesmojošu draugu un otras pusītes arī vēljoprojām nav... Šķiet, ka nav tā atbalsta, stimula celties un darīt, darīt, darīt un vēlreiz darīt.
Protams, ir brīži, kad salasos visādus rakstus, paklausos padomus, salamāju pati sevi, tad kkas aiziet uz priekšu, bet nepaiet ne cik ilgs laiks, kā atkal prātoju par savu dzī, tās jēgu, motivāciju un visu pārējo....
Ai, nu meitenes - vnk padalamies!
Gribas sasmelties pamatīgu iedvesmu un mācīties nenolaist rokas arī tad, ja man neviena blakus nav.... ;-)