Jums nekad nav uznākušas neizsakāmas skumjas, liekas, ka asaras jau grauž acīs, bet tu centies būt stipra, jo nesaproti, kāpēc tā jūties ? Es nesaprotu vai tā ir depresija, vai kaut kas cits kas grauž sirdi manu.
Hellishin-bet tiesam ta ir-pubertate,tad pecdzemdibu depresijas,tad jau klimaks,tad senila demence!!! :-D
Tavs variants-hormonu trakums (t) -tas laikam visos vecumos!!!Es saku-visos vecumos kaut kas ir ar sievietem ne ta,ka vajag (e) !!!Laimigie veci-vini visam iziet kaut ka vieglak cauri!!! (t)
Emmanuelle, atceries, ka pastāv vēl arī sievietēm, nu tā ap 25-30 vnk psihopātes daba :D kas mijas vai nu ar to pēcdzemdību periodu vai ir viena pati :D un tad jau nāk klimakss un kas tur vēl :D
Vispar ,ka es iedomajos , ir sievietes ,kuram ta pubertate ir lidz kadiem 19...tad sakas tas trakais milas laiks-lai dievs nogriez tiesam-kadreiz tiesam traki iet,tad jau visas manas nosauktas stadijas!!!Klimaks kadreiz sakas pec 30-tad ,kad vecis krit uz nerviem ,bez iemesla!!! :-D
Hellishin-es atcerejos so izteicienu vel no Latvijas laikiem....mana uztvere tas nozime "nepielaut tadu domu"!!!Atceries-man vienmer kadi interesati izteicieni ienak prata!!!Piemeram "nave zem buram","pedejais sampanietis","abeldarzs"!!!Atceries!!! :-D
Man liekas ,ka tas tapat ,ka ar gramatas nosaukumu...kadreiz tas nosaukums ir tads daudzsoloss :-P !!!Man ir bijusi gadijumi ,ka uzkeros uz to nosaukumu-velak lasu-ieksa neka tada nav.... :-D :-D
Hellishin-es pieteiksos pie nosaukuma izgudrosanas-tu uzrakstisi gramatu-nauda uz pusem!!! :-D
Man atkal jaskrien stradat!!!Garstavoklis uzlabojies parunajot ,pasmejoties!!! :-)
Es domaju ,ka ar pavasari -viss bus atkal labi-man te viss jau darza zals-tikai jarave!!!Tas izsitis mani no "laca miega" ari!!! :-)