Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

attiecības ar labāko draugu-vīrieti

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009

Šodien iespaidojos no seriāla "Hellcats", kur galvenie varoņi savā starpā ir labākie draugi... Atcerējos arī par savu gadījumu un man radās jautājums - vai Jums ir bijušas attiecības ar vīrieti, kurš pirms tam ir bijis Jūsu labākais draugs? Ja bija, kā izdevās? Vai vēl joprojām esiet kopā? Ja izšķīrāties, tad kādēļ? Un vai pēc šīm attiecībām joprojām esiet tikpat labi draugi?

Ja par manu gadījumu - biju labos draugos ar to puisi 4 gadus, tad izdomājām, ka abi gribam kaut ko vairāk... Labi, ja mēnesi bijām kopā un izdomājām, ka nu nesanāk nekas... Bija pārāk liels attālums un viņš joprojām turpināja izturēties pret mani kā pret "čomu" nevis meiteni... Pēc šķiršanās turpinājām kontaktēties, bet tomēr bija jūtama barjera mūsu starpā. Un tagad kontakts gandrīz vispār pazudis. Ja godīgi žēl, bet nu - laiku atpakaļ nepagriezt, bet vismaz būs mācība nākotnei ;-)

24.02.2011 02:13 |

Reitings 712
Reģ: 29.01.2009
Ar vienu no bijušajiem pirms tam bijām ļoti labi draugi. Bet nu par labāko draugu nesaucu,tā ir citam vieta,bet nu jā kaut kur gadu bijām tādās draudzīgās attiecībā sun tad tas pāarauga attiecībās. Bijām kopā gandrīz divus gadus,bet sapratām,ka nav pa ceļam ar raksturiem. Tagad protams nekāda draugošanās nesanāk :-D
24.02.2011 02:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Nan liekas ,ka kadreiz ir labak ,ka nepielaiz parak tuvu to draugu-es tiesam domaju ,ka ta nezina,ka butu ,ja butu..., pat saglaba labas atminas velak,kas ir palikusas tada romantiska gaisotne , ir loti patikamas!!!Man noteikti!!! (l)
24.02.2011 02:29 |

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
Ja man šobrīd būtu jāizvēlas, vai būt ar viņu kopā vai arī palikt tikai draugiem, noteikti izvēlētos otro variantu, jo tā draudzība daudz nozīmēja un tagad tas viss ir pagaisis (t)
24.02.2011 02:38 |

Reitings 66
Reģ: 29.01.2009
Bija viens draugs jau no bērna kājas, ar kuru sagājām kopā, bet tas īsti neizdevās, nebijām laikam tik ļoti piemēroti tādā ziņā. Vēlaizvien esam ļoti labi draugi, bet attiecības tomēr ir nedaudz mainījušās. :)
24.02.2011 02:41 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Es, savukārt, jau 5.sezonu skatos BONES un "šī priekšspēle"... Nevaru sagaidīt, kad (un vai vispār) Būts pārgulēs ar Kauliņu!!! :D Man arī apakšā tam visam ir stāsts :)
24.02.2011 03:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits