Mazais veikaliņš

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010

Sveikas, meitenes!!!

Te atkal es ar saviem jautājumiem- beidzot esmu atradusi savam veikaliņam telpas un drīz vien jāķeras klāt pie tā iekārtošanas:)

Idejas man daudz, bet, labprāt uzklausītu arī apkārtējo viedokli:)

Tātad -

1. Kas ir tas, kas Jūs atgrūž iepirkties mazajos veikalos?

2.Kas Jūs piesaista veikalu interjerā un cik liela nozīme ir interjeram iepērkoties veikalā?

3. Vai Jums patiktu, ka pirms iepirkšanās Jums pastāstītu par veikala tapšanu, tērpiem (kā tie top, no, kurienes nāk materiāli utt.)un pacienātu ar tēju, kafiju, vīnu vai šampanieti?

23.02.2011 15:47 |

Reitings 1466
OHO, cik daudz komentāri :-)
Chanely, protams, ka varam satikties un par modes lietām parunāt:)
25.02.2011 20:12 |

Reitings 1466
Atbildot par tērpu šūšanu - tērpi būs tiešām kvalitatīvi un tos šuj sieviete, kas šuj citiem populāriem latviešu dizaineriem tērpus un ir darinājusi arī Miss Latvijai (kurai šobrīd neatklāšu).
Un maztirāžā nevar saražot un tirgot tērpus pa 10-20ls, jo audumu ražotāji dod lielākas atlaides vairumtirgotājiem (audumus tirgo uz svaru)un arī laikietilpīgāks process ir uzšūt mazāk eksemplārus.
25.02.2011 20:25 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Man kā pircējam taču neinteresē kā top, skatos uz galarezultātu veikalā plauktā un vērtēju patīk vai ne! :-D Ja tās dizaineru drēbītes būtu tiešām SKAISTAS - sievišķīgas, elegantas kā Karen Millen, Oasis utt - bet manuprāt pārsvarā dizaineru piedāvājums ir briesmīgs - maisveida lupatas, abstraktas formas utt turklāt maksā astronomiski, bet izskatās kā no miskates. :-D
Piemēram tāds maiss par 80 Ls :-D http://www.creativelatvia.com/lv/white_dress_with_crystal_pearls
vai 37 LS īss tops līdz nabai http://www.creativelatvia.com/lv/Black_top_with_zip_detailing
Vajadzīga ļoti svadabīga gaume un biezs maks lai ko tādu nēsātu.

PS. Tas ir tikai mans viedoklis, to arī izteicu un negaidu komentārus kā kas top utt - interesē kā izskatas, nevis viss pārējais. Būs arī meitenes kas siekalojas pie ekrāna uz visiem manis liktajiem linkiem skatoties :-D Katrai precei sava auditorija :-D Kā jau iepriekš teicu - es nesaprotu modi un modernos apģērbus. Man patīk klasika, skaisti piegriezumi - un uzskatu ka vairums cilvēku tomēr vadās pēc cenas + lai patīk vizuālais, vairāk ko klasisku nevis ekstravagantu.

Tas tā, mūsdienās cenai ir galvenā loma, ļoti maza sabiedrības daļa skatas tikai uz to kas ko taisījis un cik eksemplāros - galvenais lai skaisti apģērbi un piestāv.

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es gribeju vel piemetinat par pardeveju apgerbu.Mana puse mazaja "Armani" veikalina,man loti patika, ka pardeveji bija izmantojusi kaut ko no Armani sev-piemeram, puisim bija josta,meitenei bija mugura bluzite,kura man loti patika-mani loti iespaido ,ja redzu ,ka izskatas otram mugura-ipasi ,ja vel tiesam labi-pasai velesanas nopirkt!
Buxiic-par sienas apgleznojumu loti interesanta ideja! :-)

Reitings 1466
Tas ir tikai loģiski, ka pārdevējai jānēsā drēbes, kuras tirgo.
25.02.2011 20:36 |

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Emmanuelle, man ļoti, ļoti patīk visādas ar interjera dizainu saistītas lietas... Diemžēl es slikti zīmēju, tādēļ par tādu lietu, kā interjera dizains profesionāli man ir jāaizmirst, bet toties draugi ļoti bieži, taisot remontus, ievācoties citur, pārbīdot mēbeles, sauc mani palīgā, jo zin, ka ieteikšu interesantus risinājumus... :)
Kas attiecas uz tēmu, no vienas puses jāpiekrīt, ka dizaineru drēbes, kas ir pašūtas maz eksemplāros, protams maksā daudz dārgāk, nekā "made in china" variants, bet no otras puses - lai cik es arī par to apģērba gabalu nesamaksātu - tam ir jābūt gaumīgam, jāizskatās labi un jābūt tādam ar kuru nebūtu kauns parādīties sabiedrībā...
Un 40 līdz 60 Ls par kleitu, nebūt nav tas dārgākais variants... Esmu tajā pašā ZARA pirkusi kleitas pa 60Ls...
25.02.2011 20:40 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Bulli-tu mani ta ieintereseji ar savu veikalinu,ka atcerejos pati,ka velejos savu. :-)
25.02.2011 20:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits