1. Neiepērkos mazos veikalos lielākoties tāpēc, ka tur parasti cenas ir dārgākas nekā lielajos, apģērbu izvēle mazāka, izmēru diapazona vispār nav - ir viens eksemplārs un punkts. Tāpat atgrūž tas, ka ieejot mazā veikalā jūties kā skatlogā, jo esi viens, apģērbu maz un pārdevēja (kaut arī smaidoša) blenž virsū un gaida, kad varēs skriet Tev palīgā..
2. Nu interjeram vajadzētu saskanēt ar pārdodamo apģērbu stilu, jo ja tās būs klasiskā stila drēbes, ko pārdosi, tad nederēs, piemēram, ielu stila dizains telpās! :) Tam jābūt vairāk vai mazāk saskaņotām tā, lai drēbes iederētos veikala interjera stilā un otrādi - viens otru papildinot! :)
3. Nepatiktu, jo, ja nāku iepirkties, tad mani interesē - vai te ir tas, kas man būtu vajadzīgs, patiktu, derētu. Ja nav, tad man ir pilnīgi vienalga, kā tapa veikals un no kurienes nāk materiāli. Šo trešo punktu patiesībā var veikt tikai atklāšanas dienā vai tad, kad svinēsi veikala jubileju! :) Ikdienā tas būtu pārāk uzmācīgi ikdienišķiem pircējiem.. (Bet ja klients sāk uzdod jautājumus, tad gan būtu labi, ja pārdevējas zinātu atbildes uz šiem sīkajiem jautājumiem par tērpa tapšanu, materiāliem, utt.) Tas pats ir attiecībā uz tēju, kafiju, vīnu vai šampanieti - tas vairāk pieder saloniem - ja Tavs veikals būs tāds, kur cilvēks atnāk, apsēžas, uzsāk sarunu ar stilistu, noskaidro, kas viņam piestāvētu, labi izskatītos, pēc tam izvēlētos modeļus atnes no tērpu kolekcijas un klients dodas piemērīt, tad jā - tēja, kafija un arī alko te var iederēties. Bet ja tas ir domāts kā vienkārša stila veikals, kur ienāk pircējs no ielas - :-/ - tad gan nē..
Bet nu tās ir manas subjektīvās domas! ;)