kaitina......

Reitings 273
Reģ: 11.04.2009

man ir drausmīgs aizvainojums sakrājies pret draugu.. un es nezinu kā lai tiek no tā vaļā.. rīt it kā jābrauc pie viņa, no vienas puses gribās viņu ( 2 mēn. neesmu redzējusi), bet no otras tas puses aizvainojums par nevērīgo attieksmi pret mani, neuzticēšanos, aizbildinājumiem.. es tā jūtu, ka rītdien labi nebūs :-D tiešām gribas viņam iesist (e)

23.02.2011 12:58 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man gan ir grūti kko noturēt sevī ilgi.Tāpēc,labāk neko nekrāju,bet uzreiz pasaku.
Par hokeju-man riebjas tā spēle un šķiet,ka nekas debīlāks sporta pasaulē nav.Manējais šad tad skatās(nav fanāts),bet nespiež mani skatīties,kaut arī esam attiecībās.Tāpat kā es nespiežu viņu darīt lietas,kas viņam nepatīk,bet patīk man.
Man šķiet,ka tas ir vispār kkāds stulbums: spiest otram skatīties/darīt kko,kas nepatīk tikai tāpēc,ka ir attiecības un tagad baigi jāpielāgojas.Manuprāt,daudz normālāk ir kopā darīt lietas,kas abiem patīk.
Lai nu kā-nekrāj sevī.Parunā ar viņu.Moš viņš nemaz nav aizdomājies,ka tev tas viss ir nepatīkami.
23.02.2011 15:10 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
ne jau par hokeju meiteni cepjās, bet var attieksmi no džeka puses, ka viņš viņu nevēlas redzēt un stulbiem aizbildinājumiem
23.02.2011 15:13 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
2 mēnešus neesat redzējušies un viņš vienalga negrib Tevi redzēt? saulīt, Tev pašcieņa vispār ir? tak nebendē nervus viņa dēļ, uzliec mīksto un lai viņš aizrijas ar savu hokeju. Sāc domāt par sevi, dzīve ir sasodīti īsa.
23.02.2011 15:29 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Brazil, un kā Tu domā, vai maz var kaut kā pielaust lai vīrietis velta vairāk uzmanības, es negribu saukt to čalīti par vīrieti, jo pēc izderībām kaut kāds puišelis, kā tad diskusijas autore var ietekmēt viņa attieksmi, visu laiku kačājot pravas, es atvainojos, izrunāties, nu nezinu... Protams viņš nevar viņai veltīt uzmanību katru stundu, katru dienu, sms sūtīt vienā laidā, zvanīties, uztaukties vai kaut kas netrūkst vai ko nevajag, bet reizi 2 mēnešos, nu tālāk man šķiet nav kur iet.
Tāds čalīts jāsūta ratā, nav ko ķēpāties ar piena puiku, un jo sulīgāk pasūtīsi, jo lielāks gandarījums pēc tam būs Tev...
23.02.2011 15:30 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
padoma logiski vai viss tiesam ir tik traki.
23.02.2011 19:00 |

Reitings 40
Reģ: 20.02.2011
Hoķis gan ilgst nepilnas 3 stundas:-) Seriālus lielākā daļa skatās caurām dienām, tad gan vīriešus nepiemin. Gribējās jau tomē zināt, kad tad džeks uzzināja par to Tavu atbraukšanu? Tas ir labi, ka cilvēkam kaut kas interesē. Pēc būtības jau nav nekādas informācijas, bet vienkārši izrauts fragments no konteksta, ja paprasītu džekam, tad tiktu uzburta pa visam cita aina. Ja runa ir par draugiem, bet īstiem, tad tie tomēr ir jāciena un laiks jātlicina arī viņiem. :-D Cik noprotu, tad kopēju interešu vispār Jums nav? Tas jau ir bēdīgāk.

Guarana
Esi auklējusi 5 sīkos? Ja kāds vīrietis pirms satikšanās palasītu un zinātu, kas to raksta, tad tiktu aizbiedēts uz ilgu laiku. 8-)
23.02.2011 19:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits