Atgādinu ka rīt ir vīriešu diena!!! :-) Kā iepriecināsiet savus vīriešus? Ir kādas idejas? Vajadzētu arī kolēģus apsveikt, tik nav oriģinālu domu kā... Palīdzēsiet? :-/
Es ļoti atvainojos, bet, manuprāt, apvainoties uz apsveikumu ir tizli :D
Kuram tad nav patīkami saņemt patīkamus vārdus un varbūt pat dāvanu kaut kādos (da jebkādos) svētkos?! (t) :-D
Nepazīstu savu vīrieti tik labi, lai saprastu, ar ko viņam šī diena varētu asociēties, bet, cik esam diskutējuši par vēsturi un pastāvošajiem režīmiem, man gribētos domāt, ka šī nav tā diena, kad viņu sveikt :-)
Un, runājot pavisam atklāti, nekad neesmu šo datumu paturējusi prātā kā svinamo dienu.
es pajautāšu vai kko grib :-D
un atd piedāvāšu belzienu pa galvu :-D
Bet, ja nopietni, tad bija doma izlietot valentīn dienas dāvanu, jo rīt iekrīt viņam brīvs :-D
Nekā neiepriecināšu.kalendārā,kas karājas mums pie sienas tādu svētku nav.
Ja es kkā viņu tjipa ņemtos apsveik,viņš vai nu sāktu rēkt,vai domātu,ka man kkas nav kā vajag.
Mēs vispār tādus pseido svētkus nesvinam: ne vaļeras,ne helovīnus,ne vīrišu,bērnu,suņu,kaķu dienas utt.
Es, piemēram, uzskatu ka vīriešu diena ir līdzīga sieviešu dienai, mums taču patīk, ja apsveic, kādēļ gan vīriešus nevarētu palutināt? Rīt ar ģimenes vīriešiem iesim svinēties uz kafejnīcu, bet tas ir tikai mans personīgais viedoklis... Skolā ar klases puišus esam apsveikušas, viņiem pat patika būt īpašiem šajā dienā :-D
Es nemaz neesmu ievērojusi, man šķiet, ka manējais mani nemaz tik ļoti neskrien sveikt 8. martā, jo tuliņ man ir vārda diena un arī šie svētki vairāk attiecas uz laiku, kad vēl nebiju dzimusi, tāpēc neiespringtsu, ja mani kāds neapsveic!