ginekologa papildus izmaksas?

Reitings 444
Reģ: 29.01.2009

sweikas!

izskaidrojiet man- kaa tur ir, ja es eju pie taa valsts ginekologa- tad man par viziti ir jamaksa 3ls, bet kaa ir ar analizem un ultrasonografiju? par tam man ir papildus jamaksaa? vai arii tas ir tajos 3ls? :-/

22.02.2011 14:09 |

Reitings 1270
Anetī, vispār tas ir vīruss un viņš ir katrā sievietē. Domājams, ka tagad ir vairāk kairinātāju, kas to vīrusu "pavelk" ārā - vide, pārtīka, nepiemērotas drēbes utt.
22.02.2011 23:58 |

Reitings 847
nu jā...laikam jau vien tu pareizi saki...
modernā dzīve dara savu..
nāk klāt "visādi labumi" brrrr
22.02.2011 23:59 |

Reitings 1270
Nu tieši tā, domāju, ka arī tas pumpas, ar kurām tik daudzas cīnās arī nāk no dzīvesveida.
Tagad pat mazi bērni dzims vārgāki, alerģiskāki un slimīgāki, kā kādreiz (t)
23.02.2011 00:02 |

Reitings 847
atradu nedaudz pa šo tēmu
citēju:
"Smailās kondilomas ir kārpu paveids, kas lokalizējas uz dzimumorgāniem un anālās atveres rajonā. Tās atklājot, cilvēki šausmās domā, ka tas ir audzējs vai kāda veneriska slimība. Daži cer, ka kondilomas pazudīs, citi mēģina no tām atbrīvoties pašu spēkiem, kas lielākoties neizdodas. Siltajā un mitrajā vidē kārpas ātri vien saaug, jo sevišķi, ja cilvēks diez cik rūpīgi neievēro higiēnas prasības. Psiholoģiski ir grūti sadūšoties iet pie ārsta. Dažs meklē palīdzību tikai tad, kad veidojums jau izaudzis krietni liels un ir jābrīnās, kā šis cilvēks spējis ar tādu dzīvot. Tad var palīdzēt vienīgi operācija un paralēli jādomā arī par imūnsistēmas stiprināšanu.

Ja kārpas vienkārši neievēro, pacientiem ar normālu imunitāti tās parasti pēc kāda laika izzūd pašas no sevis. Šis varētu būt iemesls, kāpēc agrākos laikos ticēja maģiskiem kārpu ārstēšanas veidiem."
23.02.2011 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits