Parunāsim par brīvām attiecībām.

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010

Manas garlaicīgās darba dienas iespaidā,sēžu un visu ko domāju.

Arī par mūžseno jautājumu,kapēc,ja vīrietis guļ ar daudz sievietēm,tas ir normāli,bet ja tā dara sieviete tas nav sabiedrībai pieņemami? Itkā...

Gribēju reāli zināt,cik liela daļa pašu meiteņu ir aizspriedumainas par to,ka sievietes piekopj vienas nakts sakarus,brīvas seksuālās attiecības,maina partnerus -baudot brīvas sievietes statusu?

Mans novērojums,ka sievietes jau pēc 25 (apmēram) ir daudz brīvākas uzskatos par seksu ar nepazīstamu,knapi pazīstamu vai pazīstamu-pievilcīgu,praktiski da jeb kādu,vīrieti. Ja gribās,tad to dara,neizsverot nekādus viedokļus vai morāli.

Vai tas ir pirmais randiņs,precētais kolēģis ,vai vīrietis no blakus rindas veikalā.

Jaunākas meitenes,tomēr vairāk ,manuprāt, domā par to vai tā var vai nevajag,mēdz nožēlot un varbūt pat dramatizēt pašu aktu kā tādu. Baidās sabiedrības nosodijuma,ka vieglprātīgi dzīvo.

Ne reizi vien dzirdēts vārdu salikums par kādu-Tā nu gan ir mau*a !

Mau*a,jo? Jo tiekas ar vairākiem vīriešiem? Negaida mēnesi,lai pārgulētu ar jaunu vīrieti? Iet uz randiņiem vairākas reizes nedēļā?

Īsāk sakot,gribēju zināt jūsu attieksmi,domas par to. Cik daudzām ir tā sauktā "brīvā domāšana" un cik daudzām tas ir tabu?:)

Es apzinos,ka šeit liela daļa ir aizņemtas un tikai "pirmais un vienīgais" attiecībās,tapēc bez rupjībām un citas nosodīšanas ;)

Piebildīšu,ka es tikai par to aizdomājos-kā ir?Un kā domā cosmo meitenes,un vai tiešām šīs vērības mainās ar gadu skaitu pasē vai tomēr nē?:)

21.02.2011 20:48 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
Es varu pieņemt visu, tikai ne attiecības, seksu utt ar aizņemtiem vīriešiem/sievietēm. Nu ja ir vēlme krāpt, tad arī nav jēgas dzīvot kopā.
21.02.2011 21:26 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Viens no vīriešiem patiešām ir lielisks seksā, bet nu sekls, es nevaru viņa izvilk neko "dziļu kā tikai "ienākšanu", otrs ir tiešām inteliģents, ir par ko runār, viņš man liek "augt", bet nu sekss - čiks čiks un viss! Trešais - mākslinieks - dvēlesei - sarunās visvairāk saprot mani - sekss viduvējš, lai neteiktu vairāk...
21.02.2011 21:27 |

Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
Tos, kas pinas ar aizņemtiem, es uzskatu par neveiksminiekiem, tā teikt otrā šķira :-D :-D
21.02.2011 21:27 |

10 gadi
Reitings 1002
Es zinu - liela daļa vīriešu domnātu, ka esmu mauka, bet protams, manējie mīļākie nemaz nezina viens par otra eksistenci.
21.02.2011 21:28 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Grūti pateikt, kāds mans viedoklis. Pašai tagad ir kaut kas dīvains, tādas kā brīvās attiecības, bet ar vienu partneri. Man, lai vīrieti gribētu, nepietiek ar smuku ģīmi. Seksualitāti vairāk piešķir raksturiņš utml. lietas, tādēļ man vajag iepriekš šo cilvēku vismaz nedaudz pazīt.
Pašai tagad ir kaut kādas brīvās attiecības, kas, man par brīnumu, iet pie sirds :D bet tiesa gan -ar vienu partneri.
Jā, laikam tad arī nonāku pie secinājuma - bieži mainīt dažādus puišus, pietam nepazīstamus, man laikam ne īpaši patiktu. Liktos tāda kā sveša miesa, bezpersoniska.
21.02.2011 21:32 |

Reitings 5709
Es no vienas puses saprotu Platinum (lai gan neatbalstu tikšanos ar aizņemtiem), jo man arī ir bijis tā, ka vīrietis ir lielisks tikai vienā no aspektiem... :-D
21.02.2011 21:33 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Katrs dara kā vēlas! Manuprāt, galvenais ir tas, lai tas nekļūst par dzīvesveidu!
21.02.2011 21:35 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Platinum, nevies lielaakaa dalja viirieshu, bet sievieshu domaatu ka tu esi mauka

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Es to noteikti nenosodu, kaut gan varbūt tas ir nepareizi. Kapēc nenosodu?

Jo dzīve ir viena, un tā ir jāizmanto, jāizbauda, jāpieņem visas iespējas,ko tā Tev sniedz (l)

Es tiešām tur nesaskatu neko sliktu,jo manuprāt arī tādā veidā var satikt savu vīrieti,kas Tev ir viss :-)

Nenoliegšu, arī pati tā esmu darījusi, un varbūt tapēc, ka neesmu satikusi to "īstu", neesmu sagaidījusi "visu" no viena cilvēka, jo tas manuprāt ir neiespējami. Protams ir lieliski, ja spēj sadzīvot ar otra trūkumiem, bet es laikam tāda neesmu.

Nenoliegšu,ka man patīk dzīvot tā,kā es dzīvoju. Ja dzīvoju vienu reizi, tad kapēc ne tā pa īstam? (l)

Reitings 1705
es atkārtojos :D:D

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Man tas lika aizdomāties, kāpēc mani puiši ir krāpuši... Varbūt viņi tieši tāpat domā, ka ir tikai viena dzīve un kāpēc gan to neizbaudīt?

Laikam ejot es esmu sapratusi, ja tiktu nokrāpta, es noteikti par to negribētu uzzināt, jo tas pamatīgi iedragā pašapziņu.

Varbūt ne pa tēmu, bet vnk aizdomājos par to..
21.02.2011 21:39 |

10 gadi
Reitings 1002
Paldies visām sievietēm, kas saprot mani, Jūsu nan daudz, parasti, tie cilvēki, kas otru nenosoda domā vispareizāk, jo esmu līdz 25 gadiem esmu bijusi 3 monogāmās attiecības, visas beidzās ar izgāšanos :(

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Nu bāc, kā var teikt, ka sliktā/ais ir tas/tā, kas pinas ar precēto!!! Manuprāt, ar varu nevienu neiegūsi. Vainīgs ir tikai un vienīgi aizņemtais, kas laiž pa kreisi.

Ja cilvēks ir brīvs no attiecībām, tad viņš var darīt, ko vien grib. Atbildība ir tam, kam mājās sēž otra pusīte un gaida viņu pārnākam.

10 gadi
Reitings 1002
Paldies par sapratni, kuriem tāda ir.
21.02.2011 21:42 |

Reitings 4718
īpašā, tas tiešām iedragā pašapziņu.
Es nevaru garantēt, ka tā ir taisnība, ka viņš man nemelo. Bet labu laiku jau pēc izšķiršanās es uzzināju, ka mans bijušais ir mani krāpis (pārgulējis ar vienu meiteni,kuru es pat zināju). Varbūt ne tikai pašapziņu, tas iedragāja.. bet to,ka man palika pretīgi. Pretīgi no tā, ka viņš esot ar mani ir gulējis ar citu. Uz to mirkli es sajutos netīra.
Varbūt stulbas iedomas, bet nu tomēr.. man labāk to bija nezināt :-)
21.02.2011 21:44 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Skaidrs kā diena, ka diskusija izvērtīsies par kašķi! Meitenes, runājam par sevi nevis apspriežam citu meiteņu pieredzi, kas jums liekas nepieņemama!

Pēdējais pusgads manā dzīvē ir vērtīgākais periods ne tikai tāpēc, ka es atradu spēku pārtraukt attiecības bez nākotnes, bet arī tāpēc, ka šis ir laiks, kad attīstu un pilnveidoju sevi.

Ja pirms tam vairākus gadus ar nelielām pauzēm biju ilgstošās attiecībās un man jau sāka likties, ka lēnām pazaudēju pati sevi, tad šo 6 mēnešu laikā atguvu to līdzsvaru, kas bija zudis.

Šajā laikā iepazinos ar daudz interesantiem vīriešiem, bet noturīgas attiecības neveidoju, jo nejutos gatava. Staigāju uz randiņiem, izklaidējos, flirtēju, atpūties, jā, ir vīrieši, kas tagad tur uz mani ļaunu prātu, jo, viņuprāt, sagrozīju viņiem galvu un pazudu! Jāatzīmē gan, ka rudenī iepazinos ar kādu vīrieti, bet starp mums nekas tā arī neizveidojās, lai gan patika viņš man ļoti. Nav lemts :-) Pēc pusgada pauzes manā dzīvē beidzot ir ienācis kāds vīrietis. Lēnām un pamazām. Nekur nesteidzamies, bet baudām mirkli :-)

Ar to visu es gribēju teikt, ka, šķiet, mani var pieskaitīt pie tām sievietēm, kas ir pārāk aizspriedumainas, lai gulētu ar vīrieti jau pirmajā randiņā vai vispār pārgulētu uzreiz pēc dažām tikšanās reizēm. Atsaukšos uz Magdalēnas rakstīto un teikšu, ka arī mans ķermenis ir mans templis, kurā drīkst ienākt tikai īpaši cilvēki.

Krāpusi esmu tikai vienu reizi pirms vairākiem gadiem, bet nenožēloju. Drīz pēc tam arī izšķīrāmies, jo es sapratu, ka, ja esmu pieļāvusi krāpšanu, tad šīs ir attiecību beigas.

Un patiesībā tiešām ir tā, ka, ejot gadiem, uzkrājoties pieredzei, kļūstu elastīgāka pret lietām, par kurām agrāk spriedu ļoti strikti. Patiesībā savās jaunajās attiecībās es ar katru dienu pārliecinos, cik svētīga bija šī pusgada pauze, uz daudzām lietām skatos pilnīgi savādāk.

Un! Es nenosodu sievietes, kas piekopj, teiksim tā, savādāku dzīvesveidu. Es vienmēr pieturos pie tā, ka es visu vērtēju caur savu skatījuma prizmu un, ja man kaut kas nepatīk vai liekas nepieņemams, principā, tā ir mana problēma!

Atvainojos, ka daudz novirzos no tēmas, tādas nu, lūk, man pārdomas sanākušas.
21.02.2011 21:45 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Endy*, manā gadījumā viņš it kā nepārgulēja fakti vismaz par to liecina, bet tik un tā no domas, ka viņa mēle varētu būt kkur citai un ka citas ķermeņa daļas varētu aiztikt kāda cita, pieskarties un skūpstīt, fuj, tas traumēja mani pamatīgi!

Diezgan ilgu laiku man bija slimīga domāšana, tiklīdz iedzēru uzreiz pārmetumi kašķi kaut vai laiks bija pagājis jau lielu gabalu uz priekšu, sirds un prāts ar to nespēja sadzīvot.

Patiesībā tagad būs gandrīz pagājuši divi gadi pēc tā notikuma, tagad laikam es varu teikt, ka esmu tam tikusi pāri, arī ne 100%, bet lielā mērā.

Es lieliski saprotu, kā tu juties, man arī bija pretīgi! :-(
21.02.2011 21:49 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Bļin, bet es vot nesaprotu tās duras, kuras citas meitenes apsaukā par maukām. Pagaidām šajā diskusijā ir tādas 2vas. Izskatās, ka tas viņām nu tāadu baudu sagadā! Ka tik pateikt kko pretīgu, ka tik pazemot!
Bet tas laikam tpc, ka mauka priekš manis nozīmē - sieviete, kura atdodas par naudu. Un tās, kuras guļ ar aizņemtajiem priekš manis ir tādas pašas kā pārējās nepērkamās. Ja grib, lai guļ.

21.02.2011 21:51 |

Reitings 4718
īpašā, medaļa Tev ja varēji kaut ko tādu pieņemt. ;-) Tava izvēle, bet es ar to nespētu sadzīvot.
Varbūt es piedotu, bet noteikti būtu mirkļi, kad viņam to iebāztu acīs, dažkārt mīlējoties, iespējams, pat atcerētos to, ka viņš ir bijis ar citu.
Katrā ziņā es krāpšanu nespētu piedot!
21.02.2011 21:52 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Man prieks,ka meitenes tik atklāti patiesas :)
Es arī nenosodu,un par aizņemtajiem,jau ir pavisam cita tēma,bet kapēc ne? Varam arī to visu iepīt,ja ir vēlmes par to runāt,bet tikai pie šīs tēmas vienmēr sākas kašķi.

Mans viedoklis par to ir,ka vainīgs/vainīga ir tikai tā puse,kura krāpj,nevis ar ko krāpj.

Nenosodu tās meitenes,kuras tiekas ar aizņemtiem vīriešiem. ;)
21.02.2011 21:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits