Manas garlaicīgās darba dienas iespaidā,sēžu un visu ko domāju.
Arī par mūžseno jautājumu,kapēc,ja vīrietis guļ ar daudz sievietēm,tas ir normāli,bet ja tā dara sieviete tas nav sabiedrībai pieņemami? Itkā...
Gribēju reāli zināt,cik liela daļa pašu meiteņu ir aizspriedumainas par to,ka sievietes piekopj vienas nakts sakarus,brīvas seksuālās attiecības,maina partnerus -baudot brīvas sievietes statusu?
Mans novērojums,ka sievietes jau pēc 25 (apmēram) ir daudz brīvākas uzskatos par seksu ar nepazīstamu,knapi pazīstamu vai pazīstamu-pievilcīgu,praktiski da jeb kādu,vīrieti. Ja gribās,tad to dara,neizsverot nekādus viedokļus vai morāli.
Vai tas ir pirmais randiņs,precētais kolēģis ,vai vīrietis no blakus rindas veikalā.
Jaunākas meitenes,tomēr vairāk ,manuprāt, domā par to vai tā var vai nevajag,mēdz nožēlot un varbūt pat dramatizēt pašu aktu kā tādu. Baidās sabiedrības nosodijuma,ka vieglprātīgi dzīvo.
Ne reizi vien dzirdēts vārdu salikums par kādu-Tā nu gan ir mau*a !
Mau*a,jo? Jo tiekas ar vairākiem vīriešiem? Negaida mēnesi,lai pārgulētu ar jaunu vīrieti? Iet uz randiņiem vairākas reizes nedēļā?
Īsāk sakot,gribēju zināt jūsu attieksmi,domas par to. Cik daudzām ir tā sauktā "brīvā domāšana" un cik daudzām tas ir tabu?:)
Es apzinos,ka šeit liela daļa ir aizņemtas un tikai "pirmais un vienīgais" attiecībās,tapēc bez rupjībām un citas nosodīšanas ;)
Piebildīšu,ka es tikai par to aizdomājos-kā ir?Un kā domā cosmo meitenes,un vai tiešām šīs vērības mainās ar gadu skaitu pasē vai tomēr nē?:)