Laba diena! :-) Veelos publikai uzjautaat viedokljus par attieciigu situaaciju:
Man un draudzenei ir kopiigs pazinja, taads, kursh vienmeer saved kopaa nelaimiigos single cilveekus :-D anyway, draudzenei depresija, jo nav jeedziigu chalju apkaart un vinja uzjautaaja pazinjam, vai vinsh nepaziistot kaadu. Jaa, paziistot gan - pievilciigs, gudrs dziivoklja biedrs vinjam esot. Draudzene skataas facebook, jau domaa, kas un kaa vareetu buut, bet nav pat veel chali satikusi.
Tad nu pazinjam 5dien housepaartijs bija, uzaicinaaja muus abas un veel bija vinja dziivoklja biedri. Arii augstaakmineetais. Uz draudzeni vinsh i nepaskatiijaas, bet saaka runaat ar mani. Momentaanti taurinji un sirsninjas gaisaa ;-) tad nu visu vakaru norunaajaamies, nodejojaamies un taa.
Draudzene vienkaarshi aizmiga pazinjas gultaa un kad pamodaas, pa kluso maajaas aizgaaja. :-|
Vakar runaajaam, atvainojos, ka tik nelaagi sanaaca, bet arii piebildu, ka nejuutos vainiiga par visiem 100
Shodien vinja ar mani vispaar nerunaa. Beernudaarzs.
Taatad, vai esmu pelniijusi ignoreeshanu par to, ka neignoreeju savas izjuutas un ''noceelu draudzenes iedomu draugu''? (t)