sveikas, dāmas :) brīvdienas pavadīju super, esmu atpūtusies, izciemojusies un pavadījusi laiku kopā ar savu vīrieti. ziema mani īpaši nebiedē, jo katru rītu un katru vakaru es tieku atvesta no mājas līdz biroja durvīm un otrādi. šī diena tāda pusbrīva, un vakarā beidzot uz sporta klubu :) esmu apņēmības pilna strādāt, lai pavasarī ielīstu savās skinny Diesel džinsenēs :)
labrīt! esmu darbā un sapņoju par brokastīm ļoti gribas maizīti ar kausēto sieru! :-D
šodien plānā aiziet pie ginīša uz to valsts apmaksāto pārbaudi, bet jāpagaida kamēr paliek mazliet siltāks! :-)
mēness baigi foršai bija jau no 5dienas tāds liels un spožs (l)
Šorīt neemsu tik labā noskaņojumā kā vakar,jo slikti gulēju,pareizāk sakot, man traucēja gulēt |-) Tad nu man pārdomas par to cik esmu kļuvusi neiejūtīga... (t) Cilvēks jau tik labu gribēja-lai pa nakti siltāk un mīļāk gulēt,bet es uzmostos kā mani apķer un palieku dusmīga :D (t)
Un tagad ir kā ir,sēžu darbā un dzeru kafiju ar virtuli,bet šis guļ mierīgi tālāk |-)
Bet nu ai,rīt gulēšu līdz vakaram :D
Ārā auksti gan,vakar bija daudz siltāks:( Bet nu jau drīz būs pavasaris un siltāks (l) (l) (l)
Labrīt, jau otrais rīts, kad pamostos bez jautājumiem, jo sapnī uz visiem sniegtas atbildes, tāda patīkama sajūta. Šodien ceru, ka kāds mani aizvedīs prom no Rīgas, pārāk auksti vēl. Vakar man nomira 2 datori, viens jau atlabis, bet otru nesīšu meistaram rīt, lai nedomā, ka es speciāli vēlos viņu tik bieži satikt.
Pakalns, bus man kkas vairak japamekle par tam nakts lecam- uz nakti ieliek, un no rita nemt ara, tikai nezinu tas tuvredzibai vai talredzibai, iesu pie mates googles :-D
Pakaln, apm. tā jau arī ģērbjos, bet vnk domāju ko vilkt - džinsus un zeķubikses apakšā.. vai arī vilnas tuniku, 100den zeķubikses un vēl kokvilnas legingus :-D
man jau gribas vilkt tuniku, bet bail ka pakaļa nosals :-D
Labriit meitenes!!!pa nakti dziivojos augshaa un meenesi nevareeju nepamanit,tadelj jau laikam arii slikti guleejusi esmu :-/ tagad nelabi pat ap duushu...ssodien vel jaaizbrien uz pastu pakalj bildeem pasuutiitajaam,pa majam japadziivojas un vakaraa uz naktsmainu :-/