Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

filma ''Viesmīle''

 
Reitings 380
Reģ: 16.02.2011

pirms laiciņa beidzās filma ''Viesmīle'', gāja pa tv3,no 22:50 šovakar. Varbūt vēl kāda skatījās? :-)

Man neredzēta filma un īstenībā aizkustināja, protams, īpaši beigas. Tām kas neredzēja:Par jaunu sievieti,kura strādā pīrāgu ēstuvē par viesmīli, kā arī cep pīrāgus,tas viņai kā talants, ļoti labi padodas,no mātes mācītas receptes un tā...viņai ir vīrs, ar kuru nav laimīga, kurš izkomandē, sakliedz, bargs u.c., bet nu brīžam arī ķipa mīļs...kad vajag to,ko viņam vajag...viņa paliek stāvoklī no reizes, kad vīrs viņu piedzirda,viņa sākumā negrib bērnu,nemīl to,nav priecīga par to,nav jauks satraukums par bērniņa gaidībām....viņa iepazīstas ar savu jauno ārstu - vīrieti un ir maza dēka,kas liek aizmirst trako vīru... taču arī šim vīrietim ir ģimene,viņš ir precēts. bet abi piesaista viens otru, it kā rod mieirnājumu viens otrā. ....pa vidu notiek šādi tādi notikumi,bet nu principā filma par to,ka sieviete nav laimīga ar vīru,bet mīl savu darbu-talantu-pīrāgu cepšanu un jūtas jauki kopā ar iepazīto vīrieti-ārstu..bet filmas beigās,kad piedzimst mazulis, viņa tur rokās viņu un saprot,ka neizsakāmi mīl savu bērniņu, un pasaka vīram,ka viņu (vīru)nekad nav mīlejusi. Vīrs lika apsolīt,ka viņa neiemiles bernu vairak par viņu...slimi. Viņa vnm jutās nenovērtēta u.c.,bet iepazītais vīrietis-ārsts viņai lika saprast ka viņa ir kas svairāk, tāpat tās ēstuves īpašnieks,kur viņa strādā... varbūt tām,kas neredzēja šo filmu, nerodas īsta saprašana par to,ko vēlos ar šo visu pateikt :D bet nu iesaku noskatītirs,manuprāt,laba,aizkustinoša filma,kas liek aizdomāties :) un patika arī tas,ka šī jaunā sieviete,kad piedzima bērniņš, pārtrauca dēku ar ārstu,lai arī dikti patika viņš, jo redzēja,ka viņam ir mīloša sieva. Viņai nu ir meitiņa un viņa ir ļoti laimīga, turklāt atvēra savu pīrāgu ēstuvi :)

filma lika aizdomāties par to situāciju,kas viņai bija ar vīru. Parasti,kad skatos filmas,kurās ir traks vīrs, kurš traki izturas pret sievu...citi pat sit :o ..... skatoties filmu liekas viegli,''nu ej taču prom, aizbēdz u.c.'' bet laikam jau tomēr nav tik viegli tā vienkārši uzreiz. :(

20.02.2011 04:38 |
 
Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
šo filmu es mēdzu skatīties atkal un atkal... nezinu, kādēļ piesaista :D viņa pat izskatās pēc mazbudžetnieces kādas (lai gan zināmi aktieri)
20.02.2011 13:28 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Nepalika ar dakteri?? :-O
eh,es vakar skatijos,bet aizmigu pirms beigām :D

Intresanta likās :)
20.02.2011 13:32 |
 
Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Man cits viedoklis. Nu jā, viņa varēja aiziet prom no cietsirdīgā vīra. Kas būtu tālāk? Filma par vientuļu dāmu, kas nevar atrast sev otru pusi. Apkārt visādi pļēguri, bet normālie- apprecējušies. Tā viņa bēdīgu seju iet uz visiem pasākumiem, kur ļaudis sastājušies pa pāriem un tikai tā komunicē, bet viņa viena pati tup uz dīvāna un smilkst. Tāpat pa ielām ejot- šī norij kunkuli, ik reiz ieraugot laimīgu ģimeni ar bērnu. Un filma ar to beigtos- sieviete, kas pameta varmāku un kļuva par nelaimīgu vientuļnieci.

Ar to visu gribēju teikt, ka tikai filmās tā notiek, ka sieviete pamet un tad jau nākamajās 10 min tiek attainota romantiska tikšanās, dzirksteles šķīst un ir big love! :D Reālajā dzīvē viss ir mazliet citādāk. Dažiem pat visu mūžu gadās tā, ka tā arī citu nesastop. Un tas tad arī ir iemesls, kāpēc sievietes un dažkārt vīrieši ļauj sev darīt pāri attiecībās- nav pārliecības, vai šķiršanās dzīvi uzlabos vai padarīs sliktāku. Tas ir risks, ko ne visiem gribas uzņemties.
Es tā spriežu, jo pazīstu vairākas vientuļas sievietes pēc 50. Nu neteiktu, ka viņas jūtas laimīgākas par tām, kas neveiksmīgi precējušās.
20.02.2011 13:55 |
 
Reitings 380
Reģ: 16.02.2011
man liekas,ka nebiju iepriekš redzējusi šo filmu :)

man arī patika un likās interesanta.

nu jā.. viņai bija dēka ar ārstu,patika viņš,viņam viņa..bet tomēr beigās nepalika kopā ar viņu,ja nemaldos teica viņam,ka redzēja,kā viņa sieva uz viņu skatījusies, nu mīloši,un tā.

traka situācija vispār, jau filmas vien skatoties noskurinos un man ir žēl šādu sieviešu :( jāp,varētu tā būt,ka citām bail,ka nesatiks citu u.c.,bet nu nezinu gan,ja ,piemeram, ir pavisam traks,kurš sit un grib tik visu lai dara kā viņš grib,traki :o šijā filmā jau nesita tā,vienreiz laikam pa sjeu un kkad parāva... bet citās redzēts un lasīts,ka reāli citām tā ir :/ varbut tiešām citām bail ziņot,jo vīrs atkal izdarīs ko vai nav kur iet,trakums :o bet nu es nez,eš šādas filmas skatoties vnm nodomāju,ka jābēg prom...

neatceros nosaukumu,bet bija kāda fikma,kur patiešām bija traks vīrs,kurš sita un ār'dijās,un ja nemaldos,sieva notēloja,ka noslīkst vai kko tādu,bet patiesībā aizpeldēja un aizbēga uz citu pilsētu,laikam nomainija vārdu un tā,tas vīrs viņu atrada bet beigās viss bija labi. heh,žēl,ka neatceros nosaukumu.
21.02.2011 02:18 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits