Meklēju kādu, kura māk saturēt kājas kopā, necieš mazus sunīšus, nenēsā Karen Millen kleitas+vēlas šovakar izklaidēties, ne jaunāka par 22, ne vecāka par 28, tumšmate:)
Ē, es sapratu! Pati gribi būt bolnda, kleitas un kurpes patīk..tas liecina,ka gribi, lai atnāk kāda par kuru gribi izskatīties daudz foršāk :-D mhm, riktīgs sieviešu triks ;-) :-D
nujaa zeel, man sagribeejaas zinaat kuraa klubaa ir bezsuniishu+antikarenmillen+ bruneshu+utt. auditorija sastopama :-) nu respektiivi, kaada man asociaacija radaas: nobriedushas sievietes, kas nav iespiileetas atlasos un mezgiinees, kas neraida pa malaam seksiigus skatienus, vienk teerzee un dejo, lai atpuustos :-D
karinjo, he, he-Tev uzreiz jau asociācijas 8-) :-)
Bet godīgi sakot, tā ir,ka kaut ko,kas satur kopā pat uz vienu nakti (nepāprast, lūdzams) vajag. Es agrāk domāju,ka varu iet ar jebkuru ballēties, bet nu nav tā-ir jābūt tā,lai ir tas klikšķis :-) :-D
behappy, cosmo noteikti nav tā vieta, kur to paziņot, jo tad kāda skatītāja atnāks, lai no malas paskatītos. Esmu gatava iet vienalga kur, tik tālu novesta.
iisteniibaa neuzskatu ka esmu slikta ar to ka neatbilstu kriterijiem jo man draugos ir dazhadi cilveki un netraucee atpusties ar meiteni kurai nepatik tas kas patik man jo galvenais lai ir kopaa jautri!
Mhm, man ar ir līdzīgi. Viena no draudzenēm ir roķīga, viss cacīgais viņai uzdzen antipātijas, vel viena ir hipijveida-tāds dabas bērns, vel cita "caca". Un ar visām sapass :-)
Gemini piekriitu,ne jau tikai izskatam un tam kas patiik/nepatiik jaasapas lai kopaa buutu jautri!tas ka mana draudzene klausaas smago metaalu,nenoziimee ka nevaru iet kopaa tagad izklaideeties.Kaa piemeru varu minet arii ja piemeram draudzene buutu kaa Pamela Andersone bet es kā piemēram kkada peleekaa lauku pele un iemeslu tadelj atrastu labak iet ar sev liidziigo peleko peli :-D