Mes ar savejo dzīvojam dažādās pilsētās, kad satiekamies viņš nevar beigt, jo baidās ka palikšu grūta( preži nepatīk, tabletes dzert ar netaisos ) bet kad viņš mājās tad nodarbojas ar handjob, man tas vnk riebjas, kā lai atmāca viņu no tā?
ko tu viņam uztaisi lai viņš beidz? Kas viņu uzbudina, kas patik? Izklausas, ka tu neko isti negribi darit....tu jau teici, ka handjob viņam pati neveiksi, jo tas nav priekš tevis ....ko tad tu dari gulta? Varbut guli un viss :D
dzekus uz to ir ljoooti gruuti pierunat, bet lai aiziet pie sexopatologa - jo tarakani ne tarakni bet tas tiesham ir galva. labu laiku atpakalj mana draudzene ar savu dzeku aizgaja un tagad dzimumdziive ir uz Urraaa!!! vinjiem sex bija ljooti reti un vienmeer gandriiz neveixmig un vainiigs chalis - meitene parkrenjkjejusies kad shim cita u.t.t. bet dzeks nee kad mil tikai vinju u.t.t. kad pa kreisi nelaizhot - nebija saprotam iemesls kapec vinjsh vinju negrib - ka izradas vinjsh vinju tik ljooti mileja kad baidijas nodariit vinjai paari - sexologs ljooti veiksmiigi palidzeja dzekam saprast kad ta nevar nodariit pari un tieshi preteeji sagadat meitenei baudu. kkada trauma :)
Ko tu brinies ka sis nebeidz ja tu nekā nedari? Handjob ne,blowjob ne,dupsī nē, tabletes nē, nekur un neko nekā :D Vnk mos vispar ar seksu nenodarbojaties? :D Ko tu vaino čali ja pati izklausies pēc vienas aizspriedumainas tantes kurai nekā negribas darīt bet brīnumus gaida? :-D :-D
Gan jau kaut ko džekam nedod, ko viņš vēlētos, tā iespējams spekulē. Dīvaini tas, ja ilgi kopā un kopsaucēja nav. Tad vēl atliek tomēr laist pasaulē kādu pēcnācēju, to vajadzētu piedāvāt un pavērot reakciju, cik tad ilgi atturēsies, protams, ja tam ir kāds gatavs. Par prezervatīviem es viņam piekrītu uz 100%, tā nav aršana:-)