Puisis, kurš nelutina

10 gadi
Reitings 251
Reģ: 17.04.2009

Sveikas, meitenes :-)

Jau vairāk kā mēnesi esmu kopā ar puisi, viss it kā ir lieliski - viņš ir burtiski apmāts ar mani, arī man pašai viņš patīk, taču ir viena lieta, kas man attiecībās ir ļoti svarīga un ko no viņa es nesaņemu: viņš mani nelutina. Pilnīgi nemaz! Tiekoties ar viņu, man viss ir jāpērk un par visu jāmaksā pašai - gan par vakariņām, gan par vnk dzērienu vai ko citu veikalā. Nemaz nerunājot par tādām lietām kā rozes, šamppanietis vai šokolāde randiņos - pilnīgi neko no tā neesmu saņēmusi. Reizēm viņš pat uzstāj, lai es izmaksāju viņam vakariņas un esmu pat to darījusi, bet viņš man - NE REIZI (e) Acīmredzot, nauda puisim nav problēma, ja paralēli tam visam viņš var dzert ar draugiem utt. Nesaprotu - problēma ir manī (esmu pārāk liela materiāliste)? Vai arī viņam pašam nav kkas īsti kārtībā? :-| Gribu dzirdēt viedokli no malas ;-)

19.02.2011 20:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
loti divaini.
mans virietis, kad sakam draudzeties tikai pec 6men saka pirkt ko citu iznemot partiku, piem, apgerbu. bet tas lai tev uzsauc-vai nu puisis ir loti, loti trucigs vai ari dikti nekaunigs...
20.02.2011 17:16 |

Reitings 32
Reģ: 17.02.2011
Es tādu negribētu (t)
20.02.2011 17:22 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Attiecību sākumā es arī nevarēju saprast, ka tas ir, kad piedāvāju kkur doties nav naudas, bet kad ar čaļiem 3 dienas jātusē nauda ir, pēc tam sapratu, ka tur jau visi kko metas un var iztikt ar 2-5Ls, bet vakariņas vai kino diviem gluži nesanāks!

Bez tam esmu sapratusi, ka viss ir kā saka tieši, ka gribi, lai aizved tevi tur vai tur, vai nopērk to un to! Vīrieši mājienus nesaprot, un ne visi ir kvēli romantiķi, kas satiekot dāvina puķes vai iededz sveces!
20.02.2011 19:09 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
man iepriekš bija draugs, kas nelutināja. Lai kaut ko man nopirktu bija jānotiek brīnumam.
Bet tagad, kad iepazinos ar savējo.. pat vēl nebijām kopā. Piemēram, iegājām veikalā viņš jau uzreiz ņēma visu, kas man garšoja un vēl teica - ko vēl vēlies?!
Vienmēr visur piedāvāja doties un gribēja izmaksāt.

īstenībā ir grūti ar tādiem, kas nelutina un iespējams pat ir skopi un ir žēl, kaut ko nopirkt vai izmaksāt.
20.02.2011 19:19 |

10 gadi
Reitings 4837
ha, mans ex uz otro randiņu atnesa man jogurtu :-D romantiski
vispār puķes reāli ir dāvinājis tikai viens-bet tā-ja dāvināja tad veselu klēpi :-) un bieži.
20.02.2011 19:40 |

Reitings 2925
man arī bija puisis,kuram likās,ka ja dāvina ziedus,tad klēpi vai neko.
tad es teicu,ka man prieku sagādā arī maza rozīte no sirds,nav obligāti jābūt super garām 19,ko es pat panest nevaru un prieka nekāda :-D
20.02.2011 19:54 |

Reitings 79
Reģ: 27.02.2010
..no tadiem puisheljiem rodas Viiri kuriem patiik dzivot uz sievas rekina!!!
Ja juus dzivotu kopaa jau vairakus gadus tad taa benzina ielieshana un izpirkshana iespejms liktos normala paradiba... betja jus tikai nedaudz ilgak par meenesi.. tad nu piedod man, ja vinjs saakumaa tads ir kads bus velak.. liks tev vel iet un pelnit vinjam naudu kamer shis sedes majas un kasiis kuli!!! (e)
20.02.2011 20:33 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Man gan tā īsti nav gadījies. Es gan attiecību sākumposmā parasti piedāvāju pati par sevi samaksāt, bet nu otram izmaksāt netaisos un tomēr vairāk patīkami, ka par mani arī vīrietis samaksā, ja jau pats arī bija aicinājis uz randiņu.
Mans nes puķes ik pa laikam un tas ir patīkami. Reizēm vienkārši ko garšīgu nopērk! :-)
20.02.2011 20:49 |

Reitings 54
Reģ: 07.04.2010
Man bija lidziga situacija. Bijam kopa gadu, nebija ne randini, ne pukes, neka! Dzivoja pie manis un vinam likas passaprotami, ka uzturu-taisu est + maksaju nenormalos komunalos, jo calitim rokas nebija, lai slegtu gaismu aiz sevis un udeni tecinaja ka princis. Benzinu lejusi ari esmu! Tas ir saumas, galvenais, ka majas nemaz malku nepalidzeja sanest. Un bija passaprotami vinam raknaties par manu leduskapi.
Iemesli, kadel ta? Manupret 1. gimene nav redzejis KA VIRIETIM JAIZTURAS PRET SIEVIETI 2. skops un ir pasmilis- citiem neko, visu sev! 3. nemaz tu neko nenozime un tevi totali IZMANTO un cakare 4. redz, ka tev ir nauda vairak.

Tu raksti, ka vins ir apmats ar tevi...Zini, man bija pilnigi tada pati situacija. Ja reiz puisim tu kko nozime, vins tevi CIENITU un lutinatu, jo ta izraditu savu milumu un svarigumu pret tevi.

Vienu gan varu teikt, TADUS nevar izmacit!!!
22.02.2011 16:05 |

Reitings 17
Sanāk, ka Tu lutini viņu :D
Un Tu gribētu šādi viņu uzturēt visu mūžu? Čalītis tiešām labi iekārtojies.
Esmu laikam vecmodīga, uzskatu, ka puisšiem tomēr ir jālutina meitenes. Un materiāliste Tu tiešām neesi, puisis Tevi vienkārši izmanto ;)
22.02.2011 17:52 |

Reitings 54
Reģ: 07.04.2010
Vnk man bija roza brilles, ta ka vinu milu, nemilesu nekad nevienu. Vina del biju gatava atdot visu. Bet tas ir cits bedigs stasts :(
Bet tev Chocolate jaizrunajas ar puisi, pavisam nopietni! Pectam uzraxti, ko sis par to sacija. Velu veiksmi! ;)
22.02.2011 17:55 |

Reitings 4
Reģ: 10.11.2010
Ja man buutu jaamaksaa par randinju, taa buutu pirmaa un peedeejaa reize, kad satiek mani :-) Pashaa saakuma ir pashasaprotami, ka viirietis par visu maksaa.....kad saakaas kopdziive tas savaadaak :-)
22.02.2011 22:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits