Kļūstu neglīta :(

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011

Nezinu ,kas ar mani notiek pēdējā laikā ,bet izskatos vnk drausmīgi ,lai neteiktu vairāk.

Ziemas laikā mati ir kļuvuši pelēki nespodri un sausi kā salmi kaut gan lietoju dažādus kopšanas līdzekļus.Nagi arī lūst ,roku āda ir sausa un sāp.

Seja ir vislielākā sāpe.Nelietoju nekādus saldumus,čipsus,tie man vnk riebjas ,bet uz ādas ir parādījušies visādi izsitumi un pleķi.Biju pie ārsta,bet viņa teica ,ka vainīgs uzturs un ieteica palietot zāles.Nodevu analīzes ,vai tā nav kāda alerģija,bet neesot.Izskatos drausmīgi neglīta.

Uz ielas eju ar nolaistām acīm,pilnībā zudusi pašapziņa :-D

:-D Kronis visam ,ka vakar satiku savu bijušo ,varēja sajust ,ka viņš bija šokēts par manu izskatu un kaunējās runāt ar mani.

Daru visu iespējamo ,lai uzlabotu izskatu un pašsajūtu. Esmu bijusi pie vairākiem dermatologiem,dzeru vitamīnus un zāles ,bet nu jau 2 nedēļa un vsp nekas nav mainījies.Ārste teica ,ka jau pēc dažām dienām vajadzētu būt uzlabojumiem.

Gribās nolīst kaktā un raudāt.

Draugi aicina uz ballītēm un sarīkojumiem ,bet nevēlos ,lai cilvēki uz mani vairītos ,it kā būtu noķērusi lipīgu zarazu.

Mans puisis pat aizvakar izmeta aizskarošas piezīmes par izskatu un teica ,ka ,lai es viņam piezvanu ,kad sevi būšu sakopusi savādāk viņš arī negribot staigāt apkārt kā spitālīgais.

Vienkārši visi no manis novēršas atnāku mājās un ne par ko citu nedomāju un tikai kaucu.

Gribēju tikai ,lai kāds uzklausa. :-/

19.02.2011 18:33 |

Reitings 381
Lollipop esmu runājusi ar kursa biedriem.Dzirdēju ,ka kāds ir palaidis baumas ,ka es īstenībā tikai muldu ,ka tas nav nekas traks :%27-( :%27-(
Paldies visām meitenēm par atbalstu ,necerēju uz tik pozitīviem uzmundrinājumiem :-)
19.02.2011 19:05 |

Reitings 381
Očo ,Turies!!!!
Cik Tev gadi ,ka veselībai tādas problēmas? :-O
19.02.2011 19:07 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Tev ir vnk briesmīgi kursabiedri! :-O

Man ir tikai 22. gadi un es tiešām nesaprotu kāpēc ir tik slikti(ārsti arī tikai rausta plecus), bet nu žultsakmeņi man jau ir no 13. gadiem (tad atklāja, bet cik gados jau bija, kas to, lai zin).
19.02.2011 19:10 |

10 gadi
Reitings 3997
Bet es tev ieteiktu pameklēt iekšēju vainu, vajag uztaisīt vrb plašākas analīzes pie ģimenes ārsta un prasīt, lai dermatologs, tomēr noņem analīzes no sejas arī ;) Vrb ir k-kāda sēnīte, ērcīte vai vēl kas.
19.02.2011 19:17 |

Reitings 381
It kā visu izmeklēja ,bet nekā nav.Man jau pašāi sāk rasties neuzticība ārstiem.Biju pat pie vairākiem dermatologiem (e)
19.02.2011 19:18 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Ja zini, kurš kursabiedrs to palaida, izprintē no intereta aprakstu par avitaminozi un nomet viņam uz galda- pasaki, lai palasa :) Tur tak rakstīts, kādi tik simptomi varot būt. Ja nezini kurš, vienkārši noliec to lapu kādam lielākam balamutem uz galda. Gan jau lekcijās garlaikojoties palasīs. Un ja kāds pēc tā turpina muļķības runāt, tad tā arī pasaki, ka tev ir neārstējama, ļoti lipīga slimība (tajā brīdī pieskaries sarunu biedra rokai) un pasaki, ka no šī kontakta ir inficēts arī viņš- lai apdomā kārtīgi, ko savās pēdējās 10 dzīves dienās darīs :D :D :D Pazviedz un aizej prom. Tam būtu jānostrādā :)

Man pirms kāda laika bija ekzēma uz rokām- precīzāk starp pirktiem. Es pati zināju, ka tas ir no jaunā mājsaimniecības līdzekļa, jo āda ir ļoti jutīga. Bet tas nemainīja apstākli, ka izskatījās pilnīgi pēc kašķa :D Tad nu visus, kurus satiku un ja zināju, ka redzēs manas rokas, pati stāstīju, pirms vispār cilvēks to pamanīja- lai nesadomājas nezin ko :D Un neviens nenovērsās, pat šķībi neskatījās.
19.02.2011 19:20 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
Varbūt sākoties pavasarim stāvoklis uzlabosies? Daudza sziemā kļūst neglītākas.. :-/ Lieto vitamīnus, kārtīgi atpūties, dzer daudz ūdens.
Lasu un brīnos kas par dīvainiem stulbiem cilvēkiem tev apkārt? (draugs - tādu patriektu vnk) :-O
19.02.2011 19:22 |

Reitings 953
Pie dermatologiem nav jēgas iet. Aizej pie kāda ģimenes ārsta- viņi uz to visu plašāk paskatīsies.
19.02.2011 19:23 |

10 gadi
Reitings 3997
jā, es arī pārliecinājos par dermatologu nekompetenci, viens man pat pateica, ka neko nesaprotot no analīzēm un tāpēc pateica, ka analīzēs nekas neesot atrasts un nav ko ārstēt, drausmīgi un tieši tajās man bija atrasti stafilokoki. Es vnk nenoticēju, salamājos ar viņu, dabūju analīžu kopiju un gāju pie citiem ārstiem. Dermatologus es vairs neapmeklēju...Biju pie daudziem un tā bija velti izmesta nauda, jo viņi tikai ārstē to, ko māk. nevis tas, kas būtu jāārstē. Bet tu neapstājies, meklē citus ārstus...
19.02.2011 19:24 |

Reitings 381
Lollipop ,tas ir labais :-D :-D :-D
Mani kursa biedri pat viens otru neciena un dažiem vēl vajadzētu pieņemties prātiņā.Bet tādus jau nekad nepārmācīsi (e)
19.02.2011 19:25 |

Reitings 381
Očo ,es esmu šokā!!!
Šausmas pie kā tad lai iet?? :-O :-O :-O
19.02.2011 19:27 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es Tev ieteiktu aizdomāties par to, kāds ir Tavs pašreizējais draugs! Pat tad, kad man bija divi augoņveidīgie uz sejas uzmetušies un es negribēju no mājas līst ārā, draugs man teica, cik es labi izskatos un tā pat neko neviens nepamanīs. Nezinu, ko es darītu, ja man vēl viņš tajā gadījumā pateiktu, ka nevienam acīs nerādīsies ar mani kopā!
19.02.2011 19:29 |

10 gadi
Reitings 3997
Lonely girl, atstāj savu epastu es tev uzrakstīšu pie kā es aizgāju un varu iedot arii koontaktus ;)
19.02.2011 19:33 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
lasot man tikai lika aizdomaties tas kas buutu ja katra rakstiitu savas problemas ar izskatu un visu paareejo!dari visu iespejamo un pat neiespejamo un sadziivo ar sevi!!!
19.02.2011 19:37 |

Reitings 953
Lonely girl
Pati biju pie diviem dermotologiem, neviens nekādas analīzes netaisīja- pastiepa savu kaklu mazliet manā virzienā un uz dullo kaut ko izrakstīja. Protams, nepalīdzēja. Runājos par defektu ar kosmetoloģi, viņa teica, ka man tur ir tikai sakairināta āda- neko nevajagot darīt, vienkārši izvēlēties maigāku sejas krēmu. Un viss pats pārgāja.

Aizej pie ģimenes ārsta. Ja neder, vari mēgināt tikt pie Stradiņu ārstiem uz pārbaudēm- būs dārgi, bet tur vismaz ārsti saprot, ko dara :)

Reitings 381
Lauvēn,Novērtē to!!Eh,laimīgā :-D :-D
Es jau viņu pasūtīju ,tad jau labāk visu mūžu palieku viena nekā ar šitādu lohu.
Es tiešām viņu nesaprotu ,viņš pats taču sākumā man uzbrauca un beigās vēl apvainojās ,kad teicu ,lai tinās prom ,ja nespēj mani pieņemt tādu.
Vinš ir tik izlepis ,ka der tikai uzšpaktelētas cacas :-/

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ieteiktu pieverst uzmanibu vairak tam ,ko ed!!!Pamegini-redzesi izmainas! :-)
Atceros,ka Latvija edu visu,vispar neko nezinaju ,nesapratu par tadu pareizu ,nepareizu esanu-seja bija loti slikta,mati ari!Man ari nepatika daudz iet ara cilvekos,jo ta seja...vienigi iepriecinaja tas ,ka mans virs vienmer teica ,ka mil mani-neatkarigi ,kada izskatos!!! :-)
19.02.2011 19:39 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
runajot par to eeshanu,pareizi ir ka vajag sekot ko eed!!!mani vnm apskaudushi par gludu(diezgan) sejas aadu bet tas pateicoties tam ka nelietoju uzturaa saalju,treknu un parak saldu paartiku!kaa arii ir labs ph liimenis un nav problemas ar hormoniem :-D
19.02.2011 19:41 |

10 gadi
Reitings 3997
Tad kad man ar veselību viss bija ok, tad man ēdiens arī ietekmēja ādas izskatu, kā jau meitenes te minēja, ja neēd saldu, treknu un asu, tad sejas āda bija labā stāvoklī, bet, tagad, kad slimība nāk no iekšienes ēdiens vairs pilnīgi neko neietekmē ;) Tā kā es domāju, ka ne vnm ir tā vaina uzturā, protams savu7 lomu tas spēlē. Vienu gan es nekad neesmu sapratusi, bet ļoti daudz apaļiem cilvēkiem ir perfekta sejas āda, bet viņi ēd ļoti neveselīgi :D
19.02.2011 19:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Slikta sejas ada var but ari-kunga slimniekiem,sievietem ,kuram problemas ar ginekologiju un ari ,ja zobi nav kartiba!!!
Par tiem apalajiem -jaes ari esmu ieverojusi,ka viniem mazak krunku...it ka gludaka ada,bet atkal ir citas problemas!!!
Esana iespaido veselibu-pat zobus :-) !!!Man vairak ,ka 10gadus nav izmainita neviena plombe!!!
19.02.2011 19:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits