Nezinu ,kas ar mani notiek pēdējā laikā ,bet izskatos vnk drausmīgi ,lai neteiktu vairāk.
Ziemas laikā mati ir kļuvuši pelēki nespodri un sausi kā salmi kaut gan lietoju dažādus kopšanas līdzekļus.Nagi arī lūst ,roku āda ir sausa un sāp.
Seja ir vislielākā sāpe.Nelietoju nekādus saldumus,čipsus,tie man vnk riebjas ,bet uz ādas ir parādījušies visādi izsitumi un pleķi.Biju pie ārsta,bet viņa teica ,ka vainīgs uzturs un ieteica palietot zāles.Nodevu analīzes ,vai tā nav kāda alerģija,bet neesot.Izskatos drausmīgi neglīta.
Uz ielas eju ar nolaistām acīm,pilnībā zudusi pašapziņa :-D
:-D Kronis visam ,ka vakar satiku savu bijušo ,varēja sajust ,ka viņš bija šokēts par manu izskatu un kaunējās runāt ar mani.
Daru visu iespējamo ,lai uzlabotu izskatu un pašsajūtu. Esmu bijusi pie vairākiem dermatologiem,dzeru vitamīnus un zāles ,bet nu jau 2 nedēļa un vsp nekas nav mainījies.Ārste teica ,ka jau pēc dažām dienām vajadzētu būt uzlabojumiem.
Gribās nolīst kaktā un raudāt.
Draugi aicina uz ballītēm un sarīkojumiem ,bet nevēlos ,lai cilvēki uz mani vairītos ,it kā būtu noķērusi lipīgu zarazu.
Mans puisis pat aizvakar izmeta aizskarošas piezīmes par izskatu un teica ,ka ,lai es viņam piezvanu ,kad sevi būšu sakopusi savādāk viņš arī negribot staigāt apkārt kā spitālīgais.
Vienkārši visi no manis novēršas atnāku mājās un ne par ko citu nedomāju un tikai kaucu.
Gribēju tikai ,lai kāds uzklausa. :-/