Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kļūstu neglīta :(

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011

Nezinu ,kas ar mani notiek pēdējā laikā ,bet izskatos vnk drausmīgi ,lai neteiktu vairāk.

Ziemas laikā mati ir kļuvuši pelēki nespodri un sausi kā salmi kaut gan lietoju dažādus kopšanas līdzekļus.Nagi arī lūst ,roku āda ir sausa un sāp.

Seja ir vislielākā sāpe.Nelietoju nekādus saldumus,čipsus,tie man vnk riebjas ,bet uz ādas ir parādījušies visādi izsitumi un pleķi.Biju pie ārsta,bet viņa teica ,ka vainīgs uzturs un ieteica palietot zāles.Nodevu analīzes ,vai tā nav kāda alerģija,bet neesot.Izskatos drausmīgi neglīta.

Uz ielas eju ar nolaistām acīm,pilnībā zudusi pašapziņa :-D

:-D Kronis visam ,ka vakar satiku savu bijušo ,varēja sajust ,ka viņš bija šokēts par manu izskatu un kaunējās runāt ar mani.

Daru visu iespējamo ,lai uzlabotu izskatu un pašsajūtu. Esmu bijusi pie vairākiem dermatologiem,dzeru vitamīnus un zāles ,bet nu jau 2 nedēļa un vsp nekas nav mainījies.Ārste teica ,ka jau pēc dažām dienām vajadzētu būt uzlabojumiem.

Gribās nolīst kaktā un raudāt.

Draugi aicina uz ballītēm un sarīkojumiem ,bet nevēlos ,lai cilvēki uz mani vairītos ,it kā būtu noķērusi lipīgu zarazu.

Mans puisis pat aizvakar izmeta aizskarošas piezīmes par izskatu un teica ,ka ,lai es viņam piezvanu ,kad sevi būšu sakopusi savādāk viņš arī negribot staigāt apkārt kā spitālīgais.

Vienkārši visi no manis novēršas atnāku mājās un ne par ko citu nedomāju un tikai kaucu.

Gribēju tikai ,lai kāds uzklausa. :-/

19.02.2011 18:33 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Matiem tonējošais, nagiem gēlu pa virsu, sejai tonālais, dvēslei- romantiska filma! Galvu augšā, smaidu sejā un dodies ārā!
Ne jau tavs izskats cilvēkus atbaida, bet sejas izteiksme. Vairāk smaidi, esi priecīgāka un cilvēki nemanīs, ka nagi sašķēlušies, mati nespodri un ādas kādi defekti.
19.02.2011 18:39 |

Reitings 457
Reģ: 29.01.2009
esi iedragājusi savu pašapziņu, pārstājusi sevi mīlēt- organisms atriebjas :-D ... bet, ja nopietni.. nez, ko lai saka ... atceries, kas liek tev justies skaistai un dzīvespriecīgai - dari to! aizej uz frizētavu, uzliec labāku špakteli.. bla, bla.. k4e notici sev un iestāsti,ka esi pati labākā un skaistākā- un spogulis arī to drīz vien apstiprinās!! :-)
19.02.2011 18:41 |

Reitings 457
Lonely girl - Tev gan niks- šitā tik karmu bojā :-D
19.02.2011 18:42 |

Reitings 381
Ārste aizliedza zieķēt krēmus un tonālos ,lai āda atpūstos.
Jā,saprotu ,ka mans sliktais noskaņojums ir arī pie vainas,bet bail ,ka seja būs tik drausmīga visu laiku un visi puiši mani atšūs ,tāpat kā manējais :%27-(
19.02.2011 18:43 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pat neglitas ievietes ar skibiem deguniem un resnu pakalu var smuki izskatities, ja mak gerbties, krasoties, frizuru taisit.
varbut matiem der tas laminesana vai keratins?
19.02.2011 18:43 |

Reitings 2059
Nu tev draugs pagadījies !! :-O
19.02.2011 18:44 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
solarijs??

Reitings 953
Nu tad nezieķē uz sejas, bet krāso acis, lūpas.

Reitings 2258
mati, nagi, āda...ziemā ļoti cieš. es iesaku tev lietot naktssveces eļļu.man ļoti palīdzēja, kad bija nespodri mati. un matos pašos arī vajag smērēt eļļas pirms mazgāšanas, kā masku paturēt stundu vai divas, tad mati uzreiz atdzīvojas.
izgulies. saplāno laiku tā lai miegs ir 8 vai vēl labāk 9h diennaktī. Un dzer daudz ūdeni. tev vnk ir izslāpis organisms pēc kaut kā, vitamīniem, mitruma vai vnk miera...nestreso, ta nekādi nenāks pa labu.
varbūt mērenā devā kāda reizīte solārijā var palīdzēt ātrāk atgūt veselīgāku skatu, tikai lieto krēmus un dzer daudz ūdeni.
19.02.2011 18:47 |

Reitings 381
Jā ,parasti uzkrāsojos ,bet tas pilnībā neko neuzlabo.
Jūtu ,ka kursa biedri arī sāk novērsties ,jo domā ,ka nezin kāda slimība.come on ,nekad nebiju domājusi ,ka cilvēki var būt tik sekli.
Jā,puisis pilnībā sevi parādīja no krāšņākās puses,bet es jau vienmēr esmu zinājusi ,ka puišiem galvenais ir izskats un pilnīgi vienalga kā tu jūties :%27-(
Nedrīktu iet uz solāriju ,ko čūlas ,kuras nedrīkst sauļot ,lai nepaliek rētas :%27-( :%27-( :%27-(
19.02.2011 18:50 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
man vasarā bija kkāda rozā vai sarkanā ēde neatceros.. nu no visa ķermeņa lobijās nost āda, nebija skaists skats, visu vasaru nedrīkstēju sauļoties, peldēties, bija jāsmērē visādas ziedes, bet neviens no manis nenovērsās, vīrs mīlēja tik pat cik iepriekš, arī draugu attieksme bija tāda kā iepriekš... izturējos, tā, ka man viss būtu ok, nedomāju par tiem pleķiem..darīju visu, lai izskatītos un justos skaista!
saārstējos un viss ok! nu varu sauļoties, peldēties!
viss ir galvā!
19.02.2011 18:55 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
Ar mani notiek k-kas līdzīgs, jau pus gadu ārstējos, bet nekādu rezultātu. Man atklāja daudz un dažādu vainu arī man ir izsitumi, pumpas pa visu ķermeni un man tas ir tāpēc, ka manā ķermenī mīt stafilokoku un streptokoki infekcija, arī uz ādas ir šie nezvēri + man zarnās ir sēnīte un vēl visādi parazīti, kas manam organismam atņem vitamīnus un tas viss tāpēc, ka man ir žultsakmeņi, iekaisis žultspūslis un aknas sliktā stāvoklī, tur tad arī tie koki rodas :( Man priekšā vēl ļoti ilga ārstēšanās un kas zin vai maz izārstēs :%27-( Es tevi ļoti labi saprotu, es jūtos kā ome, kas visu laiku dzer zāles un nekur neiet, jo nespēju savu izskatu izturēt, respektīvi to, kā pret mani attiecas citi, kā skatās un tml :-/ Vēl visam tam pa virsu es jūtu, ka man k-kas nav kārtībā arī pa ginekoloģisko, es vnk nesaprotu, kas notiek, tikai to, ka organisms burtiski brūk...
19.02.2011 18:55 |

Reitings 388
To, ka ziemā neizskatos tik labi kā, piemēram, pavasarī vai vasarā - es to vienkārši noveļu uz ziemu un auksto laiku.
Man arī ziemā mati un āda kļūst sausāki, parādas jokainas pumpas :-D Bet es to tā īpaši neņemu vērā, jo zinu, ka drīz būs silts laiks un mani mati un āda atgūs savu formu! :-D Pasauļošos un viss būs čikeniekā! ;-)
Varbūt Tu tāpat jūties dēļ tās ziemas... Bet galvu augšā! Sāc ar savas pašsajūtas mainīšanos! :-)
19.02.2011 18:56 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Atliek Tev tikai nogaidit, kad iedarbosies dakteres izrakstiitaas briinumzaales...
Man personigi arii sskkiet, ka ziemaa klluustu peleeka, neizteiksmiiga, izskats vairs nav tik dzirkstoss un svaigs, un gaidu ar nepacietiibu pavasari, jo ssis druumais, aukstais laiks dara organismam paari...
Ruupeejies no iekssas, dzer teejinnas, atpuuties un meeggini domaat pozitiivas domas... :-) gruuti, bet lai kaut kas mainiitos passam vien sev ir jaapaliidz... :-)
19.02.2011 18:56 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 27.06.2010
Tiešām tik slikti ar ādu? vajag noskaidrot visus cēloņus, meklēt alteratīvas iespējas un izārstēties līdz galam, tā nav joka lieta, seja tomēr ir seja.

Varu padalīties ar savu pieredzi. Nesen, kad man sašķobījās veselība, es sāku pārdomāt dzīvi (piemēram, pametu neciešamo darbu) un pievērsos savai iekšējai veselībai, iekšējai attīstībai, sāku meklēt atbildes par sevi utt. Un par spīti tam, ka ārēji mani nervi slimības seku rezultātā bija uzvilkti līdz pēdējam, es tolaik pirmo reizi pa ilgiem gadiem sajutos tik mierīga un laimīga :-) Es nezinu, kādu ietekmi tas atstājis, bet šobrīd, pēc pāris mēnešiem es jūtu, ka manā dzīvē viss sāk uzlaboties. Tev varu ieteikt pilnīgi nopietni pievērsties ārstēšanai, tomēr vienlaicīgi izvērtējot, cik daudzas lietas, par ko mēs raizējamies ikdienā, mēdz būt nebūtiskas. Notici sev :-)
19.02.2011 18:57 |

Reitings 953
Vajag nevis kā nelaimes čupai tupēt, bet cilvēkiem, ar ko komunicē, pašai pastāstīt, kas ar tevi notiek. Cilvēkus biedē neziņa. Nākamreiz, kad runāsi ar cilvēkiem, tā arī pasaki, ka pārāk vēlu pamanīji vitamīnu trūkumu organismā un tāpēc tagad paies laiks, kamēr noies no sejas tie sūdi. Ja tu tā pasaki tad, jo īpaši kursabiedri, viens otram pastāstīs, kas tev kaiš un neviens no tevis nebaidīsies. Bet ja sēdi kā nelaimes čupa pārējiem ir bail- nez kas viņai kaiš un tad pietiek vienam likt lietā fantāziju, kad visi jau tam svēti tic.
Nav pat nozīmes- vai vitamīnu trūkums vai kas cits tev kaiš- svarīgi ir pateikt apkārtējiem, jebkādu sava izskata iemeslu, kas viņiem liktu sajusties droši, ka tas nav nekas lipīgs.
19.02.2011 18:58 |

Reitings 32
Reģ: 17.02.2011
Puisi tādu Tev nevajag. Tu noteikti atradīsi kādu labāku, jo ja nav grūtos brīžos ar Tevi, tad nevajag..
Nezinu, ko lai iesaka. Notici, ka nāk pavasaris, ka viss uzlabosies ;-)
19.02.2011 19:01 |

10 gadi
Reitings 107
Reģ: 27.06.2010
Očō (t) vai tev atrada izskaidrojumu, kā tavs organisms tik tālu tika novests? vienā dienā tas tak nenotiek :-/ novēlu izturību cīņā pašai ar sevi.
19.02.2011 19:02 |

Reitings 3995
piekrītu Lollipop, cilvēki, kuri zin, kas man vainas nenovēršas un izturas ļti saudzīgi, saka, ka pat nav jau tik traki, tā kā labāk tuvajiem izstāsti, kas vainas ;)

Es pat citreiz pati stāstu, jo man negribas, lai cilvēki domā, ka es neārstējos :D Es ārstējos vnk tas neiet tik ātri....
19.02.2011 19:02 |

Reitings 3995
Jā, JM, es biju pie cita ārsta, uztaisīja plašas analīzes un šis ārsts skatījās uz veselību kopumā, beidzot satiku tādu, kurš nesaka, ka vainīga ir tikai akne ;-) un arī neuzskata, ka stafilokoku un streptokoku infekcija nebūtu jāārstē :) Tagad ārstēšu organismu un būtu jāpazūd arī izsitumiem.
19.02.2011 19:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits