jā jā un paldies, ka atgādināji - es bez šaubām dievinu apģērbu ar uzlīmēm un uzrakstiem, lielākā daļa apģerbu ar uzrakstiem "I love NY" un "Sexy" utt :-D :-D :-D :-D
ahahah, nu sasmīdināji, pēc tava ieliktā linka jua vairak tagad var pateikt ka tas nav orģināls, pasties pati dažas nianses.
un par drēbēm, nevajag jau tā teikt ka gaumes lieta nāk ar gadiem, vnk katram ciematam savs stils! :D tur jau varbūt bija ciema stila ikona :D
Pēc orģinālas neizskatās, bet visām orģinālajām LV veikalā dod līdzi sertifikātu. Es savu mini LV somu pirku pirms gandrīz 4,5gadiem Milānā un pārdot netaisos, nav to vērts. Un man jau liekas, ka tādas somas tā vienkārši nepārdod, bet tur kā relikviju :-D :-D :-D :-D :-D
Neviens jau te nesaka,ka soma ir pirkta centraaltirguu pa 20 latiem!! Labus LV viltojumus paardod pa 200-300 ls, bet tie ir un paliek PAKAĻDARINĀJUMI! Iecceko eluxury saitu, tur ir pakalldarinaajumi un nemaksaa tikai 20 latus! :-D
:-D
taakaa nomierinies, ja pati nezini vai ir origginaals vai nav, kaadaa sakaraa centies ieskaidrot,ka taa ir iista? :D