Šoreiz es nevēršos pēc padomiem, bet gan nonācu pie sprieduma.
Sievietes ļoti uztraucas, ja kavējas MR, vai kaut kas līdzīgs notiek, man pašlaik arī kavējas, bet es pie tā jau esmu pieradusi, jo manam ciklam ir pašam savas smadzenes laikam, anyway...
Es esmu nonākusi pie secinājuma, ka nav jēgas uztraukties par to, ja kavējas mēnešreizes, protams, ja sievietei visu mūžu nav bijis cikls tā kā uz taimeri, ka gan tajā pašā datumā, gan dienas daļā, gan vienādos apmēros ir MR.
Mūsdienās sieviete ir pakļauta tik piesārņotam gaisam, stresam, neveselīgam dienas ritmam, nevisai veselīgai ēšanai un citiem faktoriem, ka es vairs nebrīnos, ka katrai otrajai katru otro mēnesi kaut kas nočakarējas.
Es visu mūžu esmu mocījusies ar savu ciklu, nekad īsti viņš nav bijis precīzs, vislaik maina savus apmērus, it īpaši pēdējā laikā.
Tikko lasīju vienu diskusiju par kaut kādu ceļojošu vīrusu, kas ietekmē ēdamsistēmas funkcionēšanu, pašsajūtu un pat mēnešreizes. Ja godīgi, pirmo reizi redzu tādu vispār, nu klejojošo, parasto vīrusu, kas ietekmē MR.
Man, piemēram, ir tā, ka man pēkšņi vienkārši paliek nelabi ap dūšu, kad vien sagribas, jo man ir sačakarēts kuņģis un vispār visa gremošanas sistēma. Galva man arī sāp, kad sagribas, bet tam visam pa spīti, man ir zirga imunitāte, itkā veselīgs organisms, uzņemu daudz vitamīnus, cenšos izgulēties, kad vien iespējams, kad ir brīvdienas, neskraidu apkārt tusēties katrā vīkendā. Nodarbojos ar sportu un visu ko daros, bet organisms tāpat sačakarējies, kaut gan vīrusus neuzņem.
Veselība ir paradoksāla. Es aicinu, jūs-dāmas, nestresot pie katrām nepilnībām, jo, manuprāt-organismam ir sava loģika un sava domāšana, viņš tāpat dara kā grib, reizēm liekas, ka grib pat ieriebt mums.
Jauku nedēļas nogali vēlot,
cosonicash. :)