Jā,tiešām jūtos stulba :-D
Tātad, mana problēma:
Neesmu nekāda simpātiskā meitene,un ļoti labi to apzinos - ir liekais svars utt, bet tas tā.Vienu dienu garlaikojos, un ar draudzenēm izlēmām ielikt iepazīšanās sludinājumu, bet nevis pie romantiskajām attiecībām,bet "tikai draudzībai" vai kā nu tur bija. un jā,protams,vēstuļu plūdi utt,bet es vairāk to visu uztvēru kā sava veida praksi/komunicēšanas spēju uzlabošanu, nevis ko diži dzīvi mainošu. Un nu jā, nu ir palicis tikai viens puisis, ar kuru jau trešo mēnesi sarakstāmies, viss ir tīri pa draudzīgo no manas puses, bet jau kādas dažas nedēļas jutu no viņa puses,ka viņš vēlas mani satikt dzīvē utt, un nu arī viņš tiešām mani aicina uz tikšanos. (t)
Nezinu tagad, kā lai pieklājīgāk viņam atsaka. skaidri zinu,ka satikties nevēlos,jo tas vienkārši beigsies ar to, ka es vakarā raudāšu spilvenā par to,kā cilvēkam mainās attieksme brīdī,kad viņa ilūzijas sastopas ar manu patieso izskatu - tā ir bijis,un šī nebūs izņēmuma reize. bet negribu arī sabojāt turpmāko saraksti,jo viņš ir tiešām jauks cilvēks,un man ir ļoti interesanti ar viņu kontaktēties. tracina mana nespēja skaisti izdarīt vajadzīgo... :-/