Esmu tieši tādā situācijā, kā autore, ja ne vēl sliktākā, jo man darba nav vispār.
Visi šie pārgudrie padomi ir tiešām misenē metami. Katram situācija ir savādāka. Vienīgais, ko meitieši mēs varma padalīties kā jūs pašas piepelnaties, kad ir par maz.
Es, piemēram, ķemēju slidijāmumu portālus katru dienu un zvanu, zvanu, zvanu. Uz z-svētkiem gadījās, ka bija darbs par nelielu algu kā dāvanu nofomētājai. Jā, citi atpūtās, bet es strādāju, nekas!
Man vēl viss ir sarežģīti, jo mācos un man ļoti gribas arī brīvo laiku no mācībām vēltīt prakstikām macībām profesijā, lai ātrak tajā varētu strādāt. Esmu atradusi labu prakses vietu, kur darbojos bez maksas, bet ir mērķis sevi labi pierādīt un dabūt tur darbu, kaut gadu strādājot bez maksas.
Pirms tam esmu naudas dēļ berzusi svešus dzīvokļus, mazgājusi veļu citiem cilvēkiem, mazgājusi traukus krogā, kartupeļus mizojusi 12h no vietas.
Galvenias domāt pozitīvi un atcerēties, ka visi panākumi nāk ar grūtu darbu. Neviens bagātnieks, kas tāds jau nav piedzimis, nepateiks, ka milijoni nākuši viegli!