Izmisums - kur gūt papildus ienākumus

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010

Meitenes, vai Jums ir kādi papildus ienākum gūšanas veidi bez pamatdarba? Man nākas knapināties ar savu algu, esmu pārdevusi visu iespējamo, ko cilvēki varētu nopirkt - karen Millen kleitu, outletā pirktās un panēsātās Marios Schwaab kurpes, pat lietotu gaumīgu operas garuma iemuti un nelietotās :) kontaktlēcas! Es nezinu, bet vai tiešām būs jābrauc uz Lielbritāniju vai Īriju???

18.02.2011 01:38 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
sugar.anny nu milzīgu kravu tu ar nevari atvest, jo tad tev sāksies problēmas ar muitu :)
Un te meitenei nav vispār no kā dzīvot, tā kā šis variants vispār atkrīt...
Vienīgais, ko es varu ieteikt- ir tiešām, ja dzīvo viena sāc dzīvot kopā ar kādu izdevumu ļoti samazināsies un nebūs tik traki jābendē sev nervi dēļ tās naudas ;)
18.02.2011 03:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
100000%piekritu not for sale. tie padomi ir absoluti nelogiski, nederigi un pat mulkigi.

es neko nevaru ieteikt, jo pati esmu tada situacija, tik vel nozelojamak. pat mandarinus nevaru atlauties, jo reli uz 2, 5(suns tas 0,5) cilvekiem ir 90ls teresanai(partika, benzins, meneskarte, higenas preces utt)
18.02.2011 04:07 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Vienīgais ko varu ieteikt ir pēc darba piestrādāt par apkopēju vai uzkopt dzīvokļus. Un tie būtu papildus ienākumi 5-10ls dienā.
18.02.2011 11:51 |

Reitings 3379
Es papildus pamatdarbam piepelnos ar rakstisko tulkošanu. Jāsaka, ka šogad piedāvājumi birst kā no pārpilnības raga... Pēdējā mēneša laikā man gandrīz nav bijis brīvdienu vai brīvu vakaru, visu laiku tulkoju. Ir pilnīgs absurds iedomāties, ka tulkot var kurš katrs, kas vienkārši zina valodu, nedod Dievs uzrauties uz tādiem "tulkotājiem".
Es piekrītu tām, kas saka, ka vajag meklēt papildus ienākumus, nevis apspiest savas vēlmes un samierināties ar esošo. Protams, savas iespējas jāizvērtē, kādu laiku noteikti var iztikt bez jaunām lupatām vai špakteļiem.
18.02.2011 12:20 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Es varu tikai ieteikt samazināt un pārdomāt izdevumus. Pati jau sen nepērku jaunas drēbes, staigāju ar tām, kuras pirms 2-3 gadiem pirku, kaut ko pārveidoju,izdomāju jaunus aksesuārus utt., A, un jā -piepelnos pie paziņas par viņas uzņēmuma apkopēju - 60 lieki ls.
18.02.2011 13:41 |

Reitings 576
Esmu tieši tādā situācijā, kā autore, ja ne vēl sliktākā, jo man darba nav vispār.
Visi šie pārgudrie padomi ir tiešām misenē metami. Katram situācija ir savādāka. Vienīgais, ko meitieši mēs varma padalīties kā jūs pašas piepelnaties, kad ir par maz.
Es, piemēram, ķemēju slidijāmumu portālus katru dienu un zvanu, zvanu, zvanu. Uz z-svētkiem gadījās, ka bija darbs par nelielu algu kā dāvanu nofomētājai. Jā, citi atpūtās, bet es strādāju, nekas!
Man vēl viss ir sarežģīti, jo mācos un man ļoti gribas arī brīvo laiku no mācībām vēltīt prakstikām macībām profesijā, lai ātrak tajā varētu strādāt. Esmu atradusi labu prakses vietu, kur darbojos bez maksas, bet ir mērķis sevi labi pierādīt un dabūt tur darbu, kaut gadu strādājot bez maksas.
Pirms tam esmu naudas dēļ berzusi svešus dzīvokļus, mazgājusi veļu citiem cilvēkiem, mazgājusi traukus krogā, kartupeļus mizojusi 12h no vietas.
Galvenias domāt pozitīvi un atcerēties, ka visi panākumi nāk ar grūtu darbu. Neviens bagātnieks, kas tāds jau nav piedzimis, nepateiks, ka milijoni nākuši viegli!
18.02.2011 15:08 |

Reitings 2258
Ietiekumi nepirkt drēbes der tikai uz kādu laiku. Ok, kleitas man nevajag, bet man jau kādu gadu ir reāli maz naudas, jo visa alga aiziet par īri un studijām. īri samazināt vairs nevaru, jau tagad dzīvoju komunālā dzīvoklī ar ļoti švaku apkuri un ziniet, drēbes nolietojas. viņas vnk ar laiku visas ir tik novalkātas un saplīsušas, ka jāmet ārā. cik ilgi var valkāt un mazgāt divus džemperus, tie ar laiku nomazgājas plāni un šādā ziemā teikšu kā ir - ļoti salsts uz skolu un darbu iešana katru dienu ir neiespējamā misija. nu pat LV ir pienācis laiks, kad tu redzot ka zeķē ir caurums šausmās domā kā nopirkt jaunas. No kosmētikas sen esmu atteikusies, lietoju tikai lētus roku krēmus un kādu lētu sejai. Matus jau sen esmu iemācījusies apgriezt pati. Pie manikīra nekad neesmu bijusi. Un augstākā izglītība, kuru tūdaļ iegūšu, ja viens pēšu samaksāt, arī nenesīs nekādus ienākumus, jo valstī ir bezdarbs... tā, ka es arī gaidu kādus padomus...bez šmotku nepirkšanas.
18.02.2011 16:54 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Es varu dot tikai vienu padomu- šobrīd darbu vai papildus ienākumus var dabūt gandrīz tikai caur paziņām. Kā rīkoties, pastāsti pie katras izdevības pēc iespējas vairāk sev pazīstamiem cilvēkiem, ka esi bez darba, ka meklē darbu, piepelnīšanās iespējas. Tikai, protams, nevajag to pārvērst par gaušanos un katru reizi komunicējot ar cilvēku, stāstīt, ka nav darba, nav naudas :D :D :D Bet ja jautā kā iet, tad ir labi, ja tā arī pasaki, ka šobrīd meklē darbu, bet bez panākumiem. Šādā veidā es tiku pie daudzām haltūrām un joprojām ar prieku tādas uzņemos, jo naudas taču nekad nevar būt par daudz, vai ne? :)
18.02.2011 20:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka loti var ietaupit uz drebju pirksanu...es biezi palasu seit un secinu,ka tas mantu kults ir vienkarsi nezeligs Latvija...kapec vajag daudz kleitu,apavu parus utt,ja nav lidzeklu?Tapat ari ta kosmetika?Es runaju tiesam par taupibas rezimu,kuram ari es tagd eju cauri-tiesi ta es ari eju cauri laikam ,kad japadoma ,kur ieguldit-veseliga ediena ,vai drebes...kaut no "mana veikalina",bet es domaju ,ka var piebremzet!!!
Vai ar to cilveks zaude vertibu,ka gerbjas vienkarsak,nav lakoti nagi utt? (t)
18.02.2011 21:18 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Piekrītu Tev, Emanuelle, var izskatīties vienkāršāk. Tas laikam ļoti smagi ir tām, kas kādreiz nejēgā pucējās, krāsoja matus un lika nagus, gāja uz solārijiem utt., tagad atkrist atpakaļ tādā dzīvē, kad neko no sevis lutināšanas pasākumiem vairs nevar atļauties. Bet tā kā, piemēram, viena no manām rakstura īpašībām ir pieticība, tad man ir vieglāk - vnk neeju apģērbu un apavu veikalos bez vajadzības, nepērku otru skropstu tušu, nagu laku un sejas krēmu, ja man jau viens ir.
18.02.2011 21:47 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ak jel, man šķiet, ka visdumjākie padomi ir no sērijas "neej uz skaistumkopšanas saloniem, nepērc drēbes". Vai tiešām jums šķiet, ka cilvēks, kurš ir tik smagā situācijā iet un tērē naudu kleitām? Es neticu, ka diskusijas autore tā dara...ja nu tomēr, tad pati vainīga, bet nu nezinu, maz ticams.
21.02.2011 14:57 |

Reitings 1052
ah, man arī ir tāda pati situācija. 1/3 algas aiziet par dzīvošanu, 1/3 par dažādiem maksājumiem un līzingiem. un beigās pāri paliek tik maz naudas. vienīgais no kā negribu atteikties - sports, jo tas ir lābiņš kā pēc darba atslēgties no visa. tāpēc šobrīd cieš ēšanas režīms, mantu/drēbju pirkšana jau sen nav aktuāla. arī jau sāku domāt ko un kur varētu notirgot.
neko reāli pieietojamu ieteikt arī nevaru, jo pati meklējklēju piepelnīšanās veidus, bet neko jēdzīgu neizdodas atrast. labi vismaz, ka mans vīrietis mani visu laiku lutina, savādāk būtu pavisam čābīgi :-/
21.02.2011 15:41 |

Reitings 577
Kāpēc gan nebraukt ja tur dzīvot būs labāk .Nekā šeit pārdot visu iedzīvi sevi galīgi nolaist .Tas jau ar nav normāli .Tavā vietā tiešām pameklētu darbu ārzemēs.Nevajag jau uz visiem laikiem braukt prom :)
21.02.2011 15:45 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
es ieteiktu pieteikties uz mūžizglītības kursiem NVA, vienīgi tur ir nosacījums, pieteikties drīkst tie, kuri ir sasnieguši 25 gadu vecumu, ja tev ir 25, tad ej uz piesakies. Kursi domāti strādājošiem cilvēkiem un mācības notiek vai nu vakaros vai brīvdienās. Tur ir diezgan daudz programmas piedāvājumā, ja nemaldos valsts tev sedz praktiski visas mācības, tev no savas kabatas, manuprāt, jāmaksā 25 ls.
21.02.2011 15:48 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
mūžizglītības programma, bija domāts.
21.02.2011 15:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits