īpašā, tev ir ar keratīnu taisnoti mati? Taisnoji mājas apstākļos, kā patīk? Es arī gribu, bet mani bremzē tas, ka jāpērk vēl tie speciālie šampūni, it kā atradu bbfactory bez sulfātiem šampūnu un kondicionieri, bet nezinu, cik labi (t)
krītiņ, ļoooooooti labs skrubis ir šāds - paņem vates plāksnīti, uzpilini citrona sulu. Nu tā, lai plāksnīte mitra. Un tad uzber cukuru. Ar to noskrubē seju, āda tik maiga paliek un forša, bet regulāri lietojot arī manāmi tīrāka, tīras poras. Katru nedēļu šo veicu (l) Tad esmu sajūsmā par āfrikas melnajām ziepēm, vienīgais viņas sausai ādai neder, jo sausina ādu, bet man tieši to vajag. Vēl varu ieteikt zilos mālus kā masku, bet tas arī sausai ādai nederēs. Matiem jau visiem zināma ir ola, bet man līdz pagājušajai nedēļai tas likās pretīgi, tomēr saņēmos izmēgināt, lai nebūtu tik pretīgi ( :D ) piejaucu dzeltenumam klāt medu. Mati bija tik mīksti un patīkami, nākamajā dienā tieši gāju pie frizieres un viņa prasīja, kādu balzāmu lietoju! :-)
Vēl jau protams i-netā var atrast visādus brīnumus, bet šie ir priekš manis labākie!