Man vnk vajag kādam izkratīt sirsniņu, esmu viena savā dzīvoklī, nav neviena, kam pastāstīt, nav neviena, kas mierinātu :%27-(
Problēma sekojoša, pirms pus gada man sāka parādīties pumpas uz sejas, gāju pie ārsts, uzstādīja diagnozi akne vulgaris, ārstēja, ārstēja nekas nepalīdzēja, pumpas metās un metās un atstāja arvien jaunas rētas, kas burtiski izvagoja manu seju. Tad nolēmu uztaisīt analīzes, uzrādīja man streptokoku infekciju, pēc ntajiem lūgumiem tika uztaisīts arī uzsējums pumpai un atklāja, ka streptokoki ir tais pumpās, bet ārsts man pateica, ka viņam pašam purns pilns ar kokiem un tā kā viņš mirt netaisās, tad arī man neesot viņi jāārstē :%27-( un turpina ārstēt akni. Bet streptokoku infekcija tā arī izpaužās ar niezošiem pūslīšiem un pumpām uz sejas. Es protams viņam pateicu aiz dusmām, ka viņam lkm laiks pensijā iet :( Ģimenes ārsts man antibiotikas neraksta, tikai lika iet 10reizes no vēnas ņemt asinis un špricēt atpakaļ dibenā. Neko nedeva, tikai tagad rokas vienos zilumos, pat spilvenu grūti pacelt un dibens sāp. Esmu bijusi pie apmēram 10 ārstiem, bet neviens mani negrib ārstēt, katrs saka ej pie tā un tā ārsta, tie atkal to pašu :%27-( Un tā nu es savā izmisumā sēžu un raudu, jo vnk vairs nezinu pie kā lai vēl iet....Šodienas ārsts pat uz manu seju nepaskatījās....Drausmas un tā nu mana seja kļūst aiz vien rētaināka un rētaināka, tik ļoti slikti jūtos, ka šodien jau elpa trūkst un no pārdzīvojumiem sirds sāp. Skatoties spogulī sirds sāp un gribas ņemt žileti un pārgriezt vēnas, jo saprotiet, neviens man negrib palīdzēt... :%27-( :%27-( :%27-( Es vēl nepadošos, es meklēšu, bet saprotiet nav vairs spēka....