Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pirmā mīlestība un sekas

Reitings 207
Reģ: 19.12.2009

Sveikas:)

Situācija sekojoša - esam ar draugu kopā jau 5 gadus, viss ir jauki un labi, ir daudz kopā piedzīvots un pārdzīvots un bieži attopos pie domas, ka tas arī ir vīrietis, ar kuru gribētu pavadīt savu dzīvi kopā. Taču ir cits "bet". Viņš ir mans pirmais nopietnais draugs visās jomās, sākām tikties kopš skolas gadiem. Pirms tam nebija ne ballīšu, ne puišu, viņš pat ir tikai otrais, ar kuru esmu skūpstījusies.

Tad nu ik pa laikam domāju, ka gribas izbaudīt jaunību, bet tajā pašā laikā, māc bailes par to, vai jebkad sastapšu kādu vēl labāku cilvēku par viņu, ja šīs attiecības izjaukšu.

Kāda ir bijusi jūsu pieredze šādā ziņā? Kā labāk rīkoties, lai būtu labāk? Vai maz ir vērts trakot un priecāties, vai labāk nogruntēties ar šo pašu cilvēku? Jāpiebilst, ka arī seksā esam viens otram pirmie, un lai arī sekss ir labs, arī kādreiz aizdomājos par to, kā tas būtu ar citiem..

17.02.2011 17:51 |

Reitings 43
Reģ: 29.01.2009
ko tieši Tu saproti ar "izbaudīt jaunību"? kas ir tāds (izņemot sekss ar citiem), ko nevari izbaudīt ar savu vīrieti?
17.02.2011 18:10 |

Reitings 523
Reģ: 26.01.2011
Ar manu pirmo mīlestību man attiecības arī bija gandrīz 5 gadi...pirmais visās jomās....
Nu varbūt muļķe,varbūt nē....Es izdomāju,ka gribu pamēģināt ko citu...protams viņu pazaudēju...un ko tad...skrien riņķī,jā,kādu laiku bija feini,jauni draugi,iespaidi-viss jauns.Bet sirsniņā nekad neaizmirsu to cilvēku,kas man bija blakus visus tos gadus...Un tad es to ļoti,ļoti nožēloju...nekad nebiju neko tik ļoti nožēlojusi...
Bet tagad...tagad es saku paldies,ka tas viss tā notika....iemīlēties ilgi nevarēju....bet tagad es sastapu to kas man tiešām bija vajadzīgs visu laiku...lai arī pēc 3 gadu meklēšanas..tas atnāca...Jūtos laimes piepildīta.

17.02.2011 18:15 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
kā jau Laimiites komentārā - nožēloja, cieta, bet tomēr atrada labāku + ieguva jaunus draugus un iespaidus.
vienmēr jau paliek risks, ka otru tādu neatradīsi, bet varbūt tas risks ir tā vērts, ja sirds liek šaubīties par attiecībām...
cik daudz tavās attiecībās ir mīlestība un kaisle, cik daudz - ērtības un pieradums?
17.02.2011 18:30 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man radās tāds pats jautājums kā afterdark: ko tad tu izproti ar vārdu savienojumu ''izbaudīt jaunību''?
Kas tev nopietnas attiecības traucē uz ballītēm iet,jautroties,doties kādā piedzīvojumā?
17.02.2011 18:35 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
p.s.-ar piedzīvojumu sapratu dažādas trakulības draugu bariņā,nevis seksu ar svešinieku utt.
17.02.2011 18:36 |

Reitings 207
Reģ: 19.12.2009
bet arī seksuāla tuvība ir piedzīvojums, ko kādreiz gribas..nē?
17.02.2011 18:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits