Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nespēja aizmirst

 
Reitings 23
Reģ: 17.02.2011

Sveiki, meitenes!!!:)

Gan jau tādas tēmas ir bijušas daudz, bet es vēlos lūgt palīdzību un izkratīt sirdi tieši tagad, jo rakstu ar asarām acīs...

Noteikti es neesmu nekāda mazgadīga, bet sieviete kurai ir jau 24:)

Vasaras sākumā iepazinos ar puisi...No sākuma man viņš īsti nepatika, bet ar laiku man sāka iepatikties...Mēs notusējam 2 dienu tusiņā visu laiku kopā...Vienmēr izteica dāžādus patīkamus komplimentus, kurus reti tik daudz kāds izsaka..Latvijas meitenes viskaistakās utt..Vakara gaitā samainijāmies numuriem:)Es viņam biju tā iepatikusies, ka zināja par mani man liekas visi viņa draugi un gimens locekļi...Es dzīvoju tajaa brīdī Rīgā, bbet viņš uz mēnesi bija atvaļinājumā atraucis uz Latviju...Tikamies diezgan bieži Rigā...Kopā pavadijām laiku, liekas Rigā biju visu izbaudījusi, kur bija iespēja aiziet...Kā jau vienmēr tupinājās nepārtrauktie komplimenti-bira bez apstājās...puķes...Tikušies jau bijām kādas 8 reizes un tad piedāvāja man pavadīt kopā nakti...No sākuma pateicu par to man ir jāpadomaa vai ir vērts, jo pēc nedēļas viņš brauc prom un tāpa nekas nesanāks un par mani aizmirsis...Protams viņš ska , ka tā nebūs utt...bet man kaut kā neticās...pēc kādas stundas piekritu, nopirkām šampi, uzdavinaja puķes un braucām pie manis-sākumā viņš gribēja ņemt jebkuru viesnīcas numuriņu kad piekrita, jo naudas viņam pietiek un to neskaita, bet es atteicos...Protams kā jau pirmais kopā ar viņu, nekads labais jau nesanāca...nakts gaitā pasūtijām picu, ko kopā notiesājām:)Nākošo reizi jau saiku iepriekšējā dienā pirms braukšanas...tiku uzaicināa ciemos pie brāļā gimenes-nenormāli visiem iepatikos:)smaidīga meitene, labsirdiga, mīļs utt...tāda arī patiesība esmu:)Patusējās, cepām šasliku, iedzērām, peldejamies utt...tad gājām gulēt...Sekss vienkārši tagad bija ideāls, labākais viens ko mūžā esmu piedzīvojusi-TIEŠĀM:)

Nakošajā dienā pavadiju lidosta, bija ļoti skumji:(gruti smagi, man pat to ir grūti uzratsīt tagad, jo pat sirds sažņaudzās...nedēļa pagaja kā pa mākoņiem, brīžiem pat ar asarām acīs...sazvanijamies mēnesi katru dienu:)nopirka man biļetes pie sevis ciemos un nedēļu-laiku pavadijām ideāli kopā...Aizmirsu piebilst viņam pirms bija 4 gadu ilgas attiecības un ļoti nopietnas.Man ar bijušas, bet vienmēr esmu iemīlējusies neriktīgajos, liidz ko sāku iemīlēties tā atiecības sabrūk..pieredze ļoti sūrā un jau kādu gadu vispār tadām neticēju..Domāju nu šoreiz beidzot vajadzētu būt īstajām...kā nu ne...tad nu viss saakāās....kad arbraucu uz latviju vel pārs reizes zvanija-ka nevar bez manis utt...TAD KĀDU DIENU SKAIPĀ RAKSTA , KA AR MANI NOPIETNI JĀPARUNĀ UN VINS SAKA KA JAU ES GAN JAU SAPROTU PAR KO IES RUNA...man nebija ne mazākās nojautas, viņs paziņo ka tas viss ir JĀPARTRAUC JO BAIDAS IEMĪLĒTIES...man bija šoks, viis tik ideāli un skaisti pēkšņi tāds iemesls , lai partrauktu, centos ar viņu runāt bet neko skaidru līdz galam neesu uzzinājusi, vīņš ir 2 reizes bijis LV, bet man melo ka nav utt, bet man draugi ir redzejusi vinu...mēs vēl sarakstamies un raksta diezgan sakariigi man un ka veelas satikt, bet lidz ko ir te , nav nekādas ziņās...Es zinu ka es viņām patīku, bet man arii viņs ir taa iepaticies...Es katru rītu ceļos ar doma, kaut viņs piezvanītu un gribētu mani satikt, vienmēr pēdējā laika esmu šausmigi emocionala pret visu...arii rakstot nobirdinu asaras.. man pat to ir gruti uzraakstiit kaa ir, to tikai var izstastiit kaadam izkratot sirdi...arii tagad vins ir LV bet nezinu vina numuru LV, jo iebraucot noperk uz to laiku jaunu, arzemju nav sazvanaams..ko man dariit taadaa situaacijaa...Iejost kluibpos man vienmeer tiek uzreiz pirkti kokteili, uzmaniības man nekad nav trucis, randinju piedaavaajumu arii, bet uz viniem man pat sobriid riebkas iet..tiesaam esmm izskatiiga blondiine ar gariem maties...parsvaraa firmas veikalos tikai ieperkos-guess utt....BET MAN VINS IR IEKRITIS SIRDII UN VAIRS NEVIENAA NESPEEJU IEMIILETIES....man pat bijusasi dzeks piedaavaaja atjaunot attieciibas, man bija vienalga.....meitenes paliidziet, kaadu jus man padomu dotu, ka man rikoties sajaa situacijaa...kaut no saakuma teicu nav veerts kaut ko saak, tapat buss japartrauc, bet vins teica mulkiibas, nevajag taa domaat un mani nekad neaizmirsiis:)

17.02.2011 04:11 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
:-O :-O Vispār neceļas roka ko tādu lasīt :D
17.02.2011 05:00 |
 
Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
Pat izlasīju. Neiesaku iespringt uz puisi, kas dzīvo ārzemēs un tu viņu tikko esi iepazinusi. Ja būtu pazinusi gadu iepriekš, būtu savādāk. Varat pavadīt laiku kopā, bet nesaceries uz kko - tas, ka iepazīstināja ar draugiem, radiem ne par ko neliecina.
17.02.2011 05:13 |
 
Reitings 560
Reģ: 19.04.2009
ak jē, garāk jau laikam nav iespējams uzrakstīt :-D

padoms - aizmirsti viņu, jo Tu viņam neesi vajadzīga... ja būtu vajadzīga, būtu paziņojis, ka ir Latvijā. Sarakstās ar tevi, jo gan jau neko citu ārzemēs nav ko darīt, tīri laika nosišanai... Piedod, ka tik skarbi, bet nu tāds ir mans viedoklis
17.02.2011 05:19 |
 
Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
sorry, sasmējos : tiesaam esmm izskatiiga blondiine ar gariem maties...parsvaraa firmas veikalos tikai ieperkos-guess utt... :-D
Varbūt tiec skaidrībā ar to, kapēc viņš nevēlas tevi satikt, kad ir Lv? Es kaut kā negribu ticēt, ka īstais iemesls ir tas, ka viņš baidās iemīlēties?
17.02.2011 05:21 |
 
Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Tu jau tik un tā esi bespēcīga šajā situācijā, nav tavos spēkos neko mainīt. Varbūt kādreiz uzskriesi virsū viņam netīšām, ko nu tad viņš teiks!?
Ar laiku pāries! Neaizmirsīsi, bet vieglāk noteikti paliks! :-)
17.02.2011 05:41 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es izlasiju visu divas reizes-nekludigi varu teikt iemesls ir cits :-( !!!!Kads- nezinu,bet kaut kas tur nav tik tirs ,ka liekas!!!Pieklaigs vins ir -tas tiesa,bet vai atklats? |-)
17.02.2011 09:31 |
 
Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Šitāda sila teksti "es baidos iemīlēties" ir tāds bullshits!Esmu šokā, ka kāda vēl šitādām muļķībām tic!Īstenībā tas tulkojas- Tu man 100 gadus neesi vajadzīga, un es jau sen guļu ar citu! ;-)
17.02.2011 12:11 |
 
Reitings 4
Reģ: 17.02.2011
Puisim ir jauna iazraušanās un viss ko viņš Tev saka ir tikai attaisnošanās..
Aizmirsti viņu, ļaujies dzīvei! Grūti Tev ir tāpēc, ka nav pielikts punkts, pieliec to- neraksti, nemeiģini viņu satikt, kas zin, tāda taktika var izraisīt arī to ka viņš sāk meklēt Tevi. Vīriešiem nepatīk ka skrien pakaļ un sevi uzspiež ar varu!!!!
17.02.2011 12:39 |
 
Reitings 653
Reģ: 29.01.2009
nu ir man žēl tevis..
bet no pieredzes saku - man ae pirms diviem gadiem bija līdzīga situācija. man bija plānos braukt prom UK, un mēnesi pirms aizbraukšanas man uzplauka romantika ar vienu puisi. un mēs tikāmies, viss bija fantastiski, mīļi un bijām norunājuši, ka viss tas arī turpināsies tikai līdz brīdim, kad es dodos prom, respektīvi, mēs ar prātu tam pieiesim, izbaudīsim tikai mirkli un neiemīlēsimies...
nu ko - tagad divus gadus jau dzīvojam kopā, esam līdz ausīm iemīlējušies joprojām.. un protams, ka nekāda UK man nesanāca.
ja iemīlas, tad iemīlas, ar prātu tam pieiet nevar.
takā arī tavā gadījumā iemesls ir cits...
sorry
17.02.2011 12:39 |
 
Reitings 457
Reģ: 29.01.2009
tiesaam esmm izskatiiga blondiine ar gariem maties...parsvaraa firmas veikalos tikai ieperkos-guess utt. <--- šitas vienkārši iespārda :-D ... atslābsti, tu viņam biji "plāksteris" vienkārši.... kpc tu domā, ka visi vīrieši grib uzreiz nopietnas attiecības,nu, negrib :-D .... dari vnk citas lietas ;-)
17.02.2011 12:42 |
 
Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Gājējs aizies, ar varu nenoturēsi! ;)
17.02.2011 12:47 |
 
Reitings 148
Reģ: 10.12.2010
Padomā no citas puses - varbūt labi vien ir, ka viss beidzās, tā arī īsti nesācies. Ir mazāk sāpīgi nekā tad, ja ja kāds laika strēķītis kopā nodzīvots un tad viņš aiziet :-)Nešausti sevi!
17.02.2011 12:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!