Man nekad nav nācis miegs agrāk par 3-4, pat, ja 2vos aizeju gulēt, vārtīšos līdz tiem četriem, kamēr beidzot iemigšu. Un to nav iespējams nekādi izmainīt, jo, kad bija jāceļas uz darbu, varēju celties 6,7 (protams, piecelties ir grūti), bet vakarā miegs tāpat nenāca un nenāk. Tāpat arī, ja uz lekcijām agri jāceļas. Tagad, kad uz darbu nav jāiet, tāpat uz lekcijām sanāk celties tajos 7, vēlākais 9 no rīta un grūti piecelties. Mans ideālais ritms būtu iet gulēt 3jos (4 tomēr laikam izklausās pārāk traki :D) un celties 12! Lai gan varu nogulēt līdz 13, 14, esmu nogulējusi pat līdz 18 dienā.. (citiem laikam tā jau skaitās pēcpusdiena :D)
Jautājums ir - kādēļ tieši gribi izmainīt savu ritmu? Lai varētu agrāk piecelties un nenāktu miegs no rītiem? :) To, manuprāt, izdarīt ir ļoti grūti un gandrīz neiespējami, atkarīgs arī no paša cilvēka un pašsajūtas. Pamēģini varbūt aiziet kādreiz gulēt 22vos - ja no rīta piecelsies un jutīsies ok, tad gan jau kko vēl var labot. Man atkal (man šķiet) būtu tā, ka, ja es aizietu pat 21 gulēt (un izdotos aizmigt :D), nu nevarētu es tajos 7 piecelties! :D Tāpat kā es izguļos daudz labāk, ja esmu gulējusi no 4-10 (6 stundas), kā no, piemēram, 1-8 (7 stundas).. Un vēl - visus darbus, kas man jādara, es vislabāk varu izdarīt pa nakti - gan skolai, gan visu pārējo. Neviens netraucē, nav nekādu blakus lietu, kā arī vienkārši labāk domājas.. Nekad nevaru neko tā pa dienu izdarīt, tas nav mans laiks.. nedomājas doma kā vajag, nav ražīga darīšana :D :D Nu nemāku izskaidrot, bet vienkārši naktī man patīk labāk.