ar cik latiem aptuveni jārēķinās? zobārste apgalvoja, ka mani sauktin saucot higēnists, bet nu nav tik daudz tās naudas un nu varu atļauties līdz latiem 50 :-(
Chupse-iedomajies ,ka pie mums regulari jaiet pie higienista |-) !!!Stomatologs pat neskatas ,ja ieprieks neesi bijusi pie higienista!!!Ta zobakmens nonemsana ir loti svariga,vispar tirisana!!! :-)
Jā, standarta higēnista cenas ir minētie 20-25Ls. Man ar vajadzētu aiziet, bet es čekoju kuponu portālus, varbūt kas parādīsies. It kā cherry.lv šodien ir, bet vai nu tā mājas lapa vai pats piedāvājums.. kkas attur pirkt. Gaidīšu citu.
Vispar ta zobu tirisana te ir vesels process |-) -visi tie diedzini,bakstamie,elektiskas zobbirstes!!!Tas tomer beigas noveda lidz tam-ka man loti ilgi nekadas parmainas nav!!!Stomatologs pat uzlielija!!!Ta nemsanas ir baiga ,bet.....!!!! :-)
uj, to gan nevarēšu pateikt, jo manā plānotājā pie ierakstiem par zobu higiēnistu neesmu nekur minējusi par dakterītes vārdu. Bet nu ja tev palīdz, tad viņai ir tumši brūni/melni mati.
Lats par zobu? Tas ir kā - "man tikai dzerokļus notīriet, priekšējos es pati pakasīšu!"? :D Vai arī skatās, cik zobi vēl mutē palikuši. Man būtu 32 lati jāmaksā, omei tikai 10? :D